Zmenek

Zmenki so zelo ključni deli za uspešen ponovni prodor do seksa s tvojo ženo.

Nekoč mi je nek moški dejal, da mora svoji ženi celo pravljico in zgodbico povedati, da lahko pride do seksa z njo. Zaupal mi je, da se mu tega ne da početi. Zato se je raje poslužil varanja. Ta moški ni bil zaveden, da bi bilo seksa z ženo vedno dovolj in v obilju, če bi se zlil s čustvenimi potrebami njegove žene. Ko so ženstvene potrebe zadovoljene potem se ženska odpre seksu, tudi vsaki dan. Katere so njene potrebe predajam v programu “Kako spet do seksa z ženo?”- Do seksa v 60 dneh.

Zmenek je eden od pomembnih delov za zadovoljitev ženskih potreb. Če moški pove pravljico ženski samo zato, da prejme seks potem bo uspeh le začasen ali enkraten. Če pa se moški želi zliti s svojo ženo, priti do tiste prave strasti in povezanosti z njo, potem se obetajo večni seks ognjemeti. In zmenki nudijo prav to: spoznavanje in povezovanje na čustvenem ravenu, ki vodi do spolne magnetnosti.

Zmenek ne potrebuje biti napor. Temveč je lahko zelo vznemirljiv in strasten del, ki postopoma ali tudi takoj vzkali v intimnost. Zmenki lahko nosijo energije romantike ali energije neverjetne spolne privlačnosti. Oboje je več kot ok in oboje prinaša zelo vznemirljive izkušnje v seksu.

S svojo ženo imej zmenek enkrat na teden. Četudi ni časa, ga najdi. Če si želiš spet strast, veliko seksa, veliko vznemirljivih trenutkov v intimnosti potem je tvoja naloga, da vzameš situacijo v svoje roke. Spodaj navajam nekaj pomembnih točk in smernic za lažji prvi zmenek.

Ne pozabi: Bodi zelo samozavesten oz. uporabi samozavest, ki si jo krepil iz programa “Kako spet do seksa z ženo” več tednov.

Smernice in točke za uspešen zmenek

1. Povabilo

Povabilo tvoje žene na zmenek mora biti samozavestno. Če že dolgo nista imela zmenka ali pa ni to nekaj kar bi pred leti počela, zna biti izziv. Vendar, če si osvojil svojo moškost potem bo prodrlo v uspešen odziv. Če ne bo prodrlo, potem vztrajaj.

Povabi jo na zmenek na kreativen način. Spodaj ti podajam nekaj primerov kako jo lahko povabiš. Ti pa si izberi predlog ali se posluži svoje ideje. Povabilo za zmenek te naj vznemirja – tako boš najbolj uspešno izvedel povabilo.

Primeri povabila na  zmenek:

 • Kupiš šopek rož z vizitko, na kateri svojo ženo povabiš na zmenek;
 • Ob postelji ji pustiš list/vizitko kjer ji napišeš kako rad jo imaš in, da jo vabiš na zmenek;
 • Pošlješ ji kreativno povabilo preko sms-a. Kakšen iskren verz ali izpoved je dobrodošel in nato tudi povabilo;
 • Če veš, da ima tvoja žena rada dirketno povabilo, jo ustno povabiš na zmenek – pogledaš jo samozavestno v oči, ji poveš, da si želiš preživeti čas z njo in, da jo vabiš na zmenek;
 • ….

Preden jo povabiš na zmenek, moraš imeti že urejen datum in uro. Ravno tako poskrbi, da bosta na zmenku sama, otroci pa pri varuški ali od doma. Imeti morata mir in dovolj ur za kvaliteten zmenek.

Če boš samozavestno izpeljal, boš dobil takoj potrditev na povabilo. Ne pozabi, v samozavesti je spolna moč, ki je privlačna. Zaradi česar si bo žena zaželela biti s tabo na zmenku.

2. Zmenek

Odloči se kakšen zmenek želiš imeti in kje ga želiš imeti. Obstajajo moški, ki dobro kuhajo in ženskam je to zelo sexy. Obstajajo moški, ki so dobri organizatorji in lahko organizirajo zmenek na kakšnem mirnem prostoru v restavraciji. Drugi moški so dobri naročevalci hrane in dekoratorji zato zelo dobro pripravijo dekorativni del. Pomembno je, da ti najdeš sebe in pripraviš zmenek tako kot tebe vznemirja in veš, da je tudi tvoji ženi všeč.

Sedaj je na vrsti zmenek. Spodaj v nadaljevanju podajam nekaj točk za vajin zmenek:

 • Zmenek naj bo v večernem času – večerja več kot dobrodošla, skoraj obvezna;
 • Bodita na samem – ne v restavraciji temveč v hiši / na vikendu ali kakšnem privatnem najetem prostoru;
 • Skuhaj sam večerjo (to je zelo sexy in privlačno) ali naroči hrano;
 • Mizo dekoriraj in ne pozabi na cvetje – če je tvoja žena bolj romantična duša, naj bo veliko roza in bele barve na mizi. Če je tvoja žena bolj energična, močnejšega karakterja naj prevladujejo barve rdeče, modre, oranžne oz. tiste katere veš, da jih ima rada!
 • Na zmenku si ti vodja – prideš po njo na zmenek, vse postrežeš in nato pospraviš, ko se usede ji primakneš stol, vino/vodo  naliješ ti, postrežeš tudi ti… Pri svojem delu resen, samozavesten in notranje miren. Tvoja samozavest pa bo svojo nalogo na spolnem ravenu v ozadju opravljala.
 • Pogovor na zmenku naj bo usmerjen v tvojo ženo – naj te zanima vse o njej: kaj si ona želi, o čem sanja, kaj si želi v svojem življenju doživeti, kakšni so njeni cilji….Tvoja naloga je, da dobro in napeto poslušaš. Naj te zanima vse.
 • Če bo zmenek zavil v bolj neprijeten del, da bo govorila o problemih, se prepusti temu delu. Vedi, da mora to izpovedati in ne obupaj kar tako. Kot kaže je zmenek odličen čas za vaju, da slišiš kaj jo boli, kje trpi in si ob tem zelo dober poslušalec. Uporabi nasvete iz dela programa “Ušesa za seks”.
 • Prvi zmenek ne garantira seksa. Prvi zmenek je pokazatelj kako daleč si napredoval in kje je potrebno še kaj dela do svoje žene urediti. Vedi, da bolj kot se boš odpiral neznanim potem na zmenkih, bližje boš velikim strastem v seksu z ženo.
 • Če boš ženi dovolil, da govori kar želi govoriti potem si ji dal ljubezen, ki jo tisti trenutek potrebuje;
 • Ne pozabi na komplimente – povej ji kaj ti je na njej všeč. Povej z resnostjo in odločnostjo. Bodi zelo iskren ob komplimentu.
 • Na zmenku bodi eleganten – nosi temno oblačilo.
 • Ne kritiziraj na zmenku, ne bodi razočaran, če gre zmenek v drugo smer. Le vztrajaj z neverjetno potrpežljivostjo, spoštljivostjo in žena bo to močno čutila. Vedno lepše in bolje ji bo ob tebi. Moški, ki so neverjetno strpni ob ženskah, so zelo privlačni. Ženske ljubimo takšne moške, ki nas znajo sprejemati. Bolj kot ti bo to uspelo osvojiti, bolj si te bo želela;
 • Glej jo v oči in imej v sebi občutke strasti. Oziroma občuti strast v sebi do nje in jo s to energijo poglej v oči. Ne pozabi tudi na nepričakovane dotike.
 • Uživaj na zmenku s svojo ženo in se ne osredotočaj na končen rezultat.

3. Ne pozabi na glasbo

Če boš sam kuhal večerjo, imej ob kuhanju glasbo, ki ti pomaga poudariti tvojo samozavest. Med zmenkom imej tudi glasbo za katero veš, da jo tvoja žena ljubi. Če ne veš kaj ima od glasbe rada, jo vprašaj na prvem zmenku.

4. Zaključek zmenka

Lahko se konča z ognjemeti seksa ali tudi ne. Pomembno je, da si bil v zmenku, se zlil s svojo ženo, užival ob njej ter, da se je ona imela lepo. Če se je obnašala ženstveno in si jo videl kot žensko, ki je prišla iz svoje lupine, potem si bil uspešen. Ognjemeti seksa pa bodo tudi prišli.

Naslednji dan svoji ženi ne pozabi pustiti sporočilo kako lepo ti je bilo na zmenku. Ali pa ji povedati kako je bila lepa, popolna, kako je sijala v obleki ipd. Sporoči ji, da se že veseliš naslednjega zmenka, naslednji teden.

Tudi vse naslednje zmenke organiziraj ti. Ne popusti v intenzivnosti zmenka. Bolj kot boš stopnjeval, več strasti bo v zmenku in bolj igrivo, strastno in magnetno bo postalo.

Nadgrajuj zmenke, dodajaj okrasne kavalirske detajle in ne pozabi dodati kakšen detajl, ki ima veze s prejšnjim zmenkom. Če ti je zaupala kaj ima rada ali kaj si želi poskrbi, da doživi ali prejme na naslednjem zmenku.

Ko zaznaš in začutiš, da ti je s pogledom pokazala željo po seksu s tabo takrat se ji s počasnostjo in intezivnostjo v čutenju strasti prični energetsko približevati. Ne skoči kar tako vanjo. Bodi zelo strpen, da ti ne spodleti. Ko je bilo v tebi in v njej dovolj časa negovane strasti med vama na zmenku, se nato podaš kot samozavesten moški do nje in jo strastno ali nežno poljubiš. Nato pa dobro veš kaj bo sledilo. Bodi vodja v seksu vendar hkrati imej njo in njene želje v mislih. Posveti se njej s vso strastjo in ne pozabi na pred-igro!

Naj se vsak naslednji zmenek stopnjuje ter ne oplahne. Tako je garancija za večno intimnost s tvojo ženo podpisana!

Sedaj pa le samozavestno in pogumno v organizacijo zmenka!! Zmoreš!

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}