Zdravljenje bolezni iz notranjosti – KAKŠNO JE?

Zdravljenje bolezni iz notranjosti pomeni, da se zdravimo s svojim zavedanjem. Drugače lahko takšno zdravljenje poimenujemo tudi samozdravljenje saj se s svojim zavedanjem zdravimo sami. Ali pa lahko temu zdravljenju rečemo zdravljenje s svojo zdravilno močjo. Zdravilna moč pa je intenzivnost našega zavedanja. Bolj kot je naše zavedanje povečano, močnejša in intenzivnejša je naša zavedna moč, ki zdravi trpljenje v nam in posledično BOLEZEN.

Zdravljenje bolezni iz notranjosti nima nobene verske usmeritve ali drugega posebnega naziva. Gre predvsem za implementiranje v naše življenje praktične vaje (orodja, ki so predstavljena ob koncu e-knjige) s katerimi povečujemo zavedanje ter posledično zdravimo vzrok bolezni.

Kako zdravimo našo bolezen iz notranjosti?

Bolezen iz notranjosti zdravimo s povečevanjem našega zavedanja

To je naš prvi korak, ki ga moramo storiti za aktivacijo zdravljenja bolezni. S povečevanjem zavedanja povečujemo naše bistvo (svetlobo v nam) in postanemo zavedni našega nezavednega načina življenja. Oziroma postanemo zavedni nezavednih misli, čustvenega trpljenja, nezavednih reakcij, ki pa se z zavedanjem pričnejo osvetljevati in zdraviti… Več zavedanja kot je v nam, bolj se trpljenje v nas lahko zdravi. Posledično pa se zdravi bolezen saj je vzrok za nastanek vsake bolezni vedno trpljenje (oz. čustvene bolečine).

Naše zavedanje povečujemo z uporabo pravih praktičnih vaj. Iz lastnih izkušenj sem spoznala, da moramo za uspešno ter učinkovito povečevanje zavedanja v osnovi uporabljati vsaki dan 4 orodja, če se želimo ozdraviti ter osvoboditi. Le-ta povečujejo zavedanje ter zdravijo bolezen.

Osnovni potek zdravljenja bolezni

1.     S povečevanjem zavedanja pričnemo zdraviti naše čustvene bolečine, ki so vzrok BOLEZNI

Vsako trpljenje je čustvena bolečina v nam, ki potrebuje naše zavedanje, da se ozdravi. Zavedanje je svetloba (naše bistvo), ki obsije čustveno bolečino in le-ta v prisotnosti zavedanja ne more več preživeti in obstajati v nam. Kako to izgleda na primeru? Z zavedanjem lahko postanemo zavedni opazovalec iz ozadja svoje žalosti (čustvene bolečine). Ker smo ob tem zavedni, nismo z žalostjo več poistoveteni. Ampak jo lahko nato z zavedanjem opazujemo iz ozadja zaradi česar se žalost z našim zavednim opazovanjem lahko nato zdravi. Zavedanje je kot aha lučka, ki nam pove, da nismo mi žalostni ampak gre za bolečino žalosti od katere se moramo ločiti z našim zavedanjem. S tem nastane naša prva ločitev od trpljenja žalosti, ki potrebuje nato naše konstantno zavedno opazovanje iz ozadja.

Če pri trpljenju ni zavedanja, se trpljenje v nam ne more izločati kot tudi bolezen ozdraviti. Na primeru izgleda takole. Ko se določen dogodek, ki v tebi prebudi žalost zgodi in se z žalostjo poistovetiš brez, da imaš kanček tvojega zavednega opazovanja iz ozadja, se žalost ne more zdraviti. Zgodi se ravno nasprotno. Žalost (čustvena bolečina) se povečuje, krepi in blokira živost (zavedanje) v telesu. Zaradi česar telo z leti zboli.

Čustvena bolečina okrne del telesa saj se telo hrani, neguje ter ohranja zdravje z našo zavedno svetlobo in ne z bolečino. Brez svetlobe (oz. zavedanja) naše telo ni živostno in ne more biti zdravo. Kljub temu, da naše telo premore ogromno trpljenja v nas in pusti veliko tolerance, pride nekega dne do viška, ko čustvene bolečine v popolnosti uničijo del telesa, organ ali psihološki raven in tako nastane bolezen.

2.     Izločanje čustvene bolečine v nam

V trenutku, ko je zavedna svetloba v nam večja in močnejša od čustvene bolečine, se le-ta lahko prične izločati. Izloča se na različne načine kot je skozi jokanje, fizične bolečine, v spanju ali skozi dnevni izziv….Primer: v nas se prebudi večji bes. Tokrat smo tega besa iz ozadja zavedni. Bes v nam je še vedno zelo močan ampak, ker je naše zavedanje z rednim povečevanjem zavedanja postalo večje od besa, se tokrat lahko z zavedanjem odtrgamo od besa. To je trenutek, ki se skorajda naredi sam od sebe. Naša naloga je, da smo iz ozadja opazovalci in bes se skozi jokanje in občutenje jeze tokrat v popolnosti ozdravi oz. izloči.

Zavedna svetloba postane v nam večja in močnejša z rednim povečevanjem našega zavedanja.

3.     Ob izločitvi čustvene bolečine se aktivira zdravljenje bolezni

Ko se čustvena bolečina izloči, se na tisto mesto kjer je bila čustvena bolečina naseli nato naše zavedanje (zavedna svetloba oz. živost). Ob izločanju večje čustvene bolečine, našo naselitev zavedanja lahko občutimo v tistem trenutku kot živost oz. vibracijo na delu telesa kjer se je čustvena bolečina izločila. Takoj, ko se bolečina izloči, je tam prostor, da se naseli naše zavedanje, ki pa lahko nato zdravi bolezen. Temu pravimo, da se je naredil zavedni prostor.

Ob izločitvi naše čustvene bolečine ne le zdravimo bolezen ampak smo se osvobodili večje težine. Primer: Če izločimo z našim zavedanjem jezo, ki smo jo negovali do osebe, ki nas je zlorabljala, bomo osvobojeni od zlorabe. Ravno tako bomo v tem primeru osvobojeni agresivne bolezni. V nas se naseli lahkotnost in pretekle zlorabe ni več v nam. Kot, da se ni zgodila saj v nas ni več trpeče se bolečine.

4.     Zdravljenje več in večjih čustvenih bolečin za popolno ozdravitev

Za ozdravitev določenih bolezni moramo ozdraviti z našim zavedanjem veliko čustvenih bolečin preden pridemo do zdravljenja korenske bolečine. Zato je vsakodnevno povečevanje zavedanja nujno potrebno, da se naša svetloba širi, povečuje, krepi in pride do korenske bolečine. Le-te so velikokrat skrite, karmične, nezavedne ali zelo velike in zahtevajo od nas daljše zdravljenje od znotraj.

Kako to izgleda na primeru? Skozi povečevanje zavedanja bomo šli skozi zdravljenje večjih čustvenih bolečin, ki pričnejo z zavedno svetlobo prihajati na površje. Pri tem ozaveščamo vsako preteklo bolečino, vse negativne misli in delamo kot neke vrste “notranjo” generalno čistilno akcijo. Vse dokler ne pridemo do korenske bolečine. Pri tem se tudi močno osvobajamo trpljenja ter vstopamo v svobodo notranjega miru!

5.     Dokončno zdravljenje bolezni

Ko je korenska bolečina ozdravljena, se aktivira dokončno zdravljenje bolezni z zavednim prostorom (zdravilno močjo), ki je lahko fizično močno občutno. In tako se nato dokončno ozdravi bolezen. Postanemo zdravi ter osvobojeni. Dokončna ozdravitev bolezni je zadnja kapljica, ki je lahko zelo hitra, močna. Vendar tisto kar pripelje do ozdravitve pa je pot povečevanja zavedanja in soočanja s čustvenimi bolečinami.

Pri zdravljenju bolezni je glavni ključ – zdravljenje trpljenja! Rezultat pa je ozdravljena bolezen. Nekateri boste zdravljenje bolezni čutili skozi fizične bolečine ter druge simptome. Drugi pa boste zdravljenje bolezni čutili le ob koncu, ko bo zavedna živost s vso močjo zajela bolezenski fizični del in ga bo ozdravila dokončno.

Skozi sam proces zdravljenja bolezni od znotraj tudi:

– postanemo zavedni svojega poistovetenja z mislimi in čustvenimi bolečinami;
– z zavedanjem dobimo moč v sebi, da se ločimo od trpljenja – od negativnih misli, negativnih čustvenih bolečin, travm, zlorab…;
– z vsako ločitvijo od čustvene bolečine izločimo čustveno bolečino ter postanemo bolj osvobojeni;
– zakoreninimo se v svoje bistvo kjer postanemo zavedni sebe v popolnosti – skozi to zavedanje pa ne le zdravimo bolezen temveč se prebudijo na naraven način v nas občutki ljubezni, lahkotnosti, radosti, odločnosti…oz. vse kar smo kdajkoli v našem življenju iskali.
– področja življenja, ki so bila v neravnovesju se uredijo ali podrejo ter postavijo novi, zdravi in zavedni temelji;

4 orodja za samozdravljenje bolezni od znotraj

Osebna astro-posebna pomoč za osebno bolezen

Morda te zanima tudi...

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}