Zakaj zbolimo

Vsaka bolezen nastane kot rezultat trpljenja v nas. Trpljenje zatemni naše bistvo in posledično živost na katero se telo hrani, obnavlja ter živi. Ko se živost zakrije, trpljenje v obliki čustvenih energijskih blokad toksično krha naše telo. Lahko tudi več let v zakolisju in postopoma pride na površje v obliki bolezni.

Vsaka vrsta bolezni nosi sporočilo katero in kakšno trpljenje je nastalo v nas ter kaj je povzročilo bolezen. Pri odkrivanju natančnega vzroka za nastanek bolezni nam pomaga astrologija oz. astrološki vpogled v osebno astrološko karto. Preko astrologije razkrijem ter vidim kje se čustvene blokade bolezni nahajajo, kakšne so ter kako se z njimi učinkovito soočiti.

Večje kot je trpljenje v nas, večja in težja je bolezen.

Zatorej trpljenje v nas je tisto, ki izoblikuje bolezen kar tudi pomeni, da so vse bolezni ozdravljive. Njihov izvor ni v bolnem telesu ali mentalni težavi ampak v trpljenju, ki pa je vedno ozdravljivo.

Zdravljenje trpljenja z našim zavedanjem pa je tisto, ki zdravi bolezen.

Za zdravljenje težjih bolezni moramo iti globoko do nezavednih trpečih se ran v nas. Enako velja za dolgoletne, počasne bolezni tako kot je bila bolezen mojih želodčnih težav, ki je trajala skoraj 30 let. Manjše in lažje bolezni so lahko prej ozdravljene. Medtem, ko duševne motnje potrebujejo daljše zdravljenje saj mentalni raven se z zavedanjem zdravi vedno, ko so naše spodnje čakre (energijski centri) dovolj očiščeni. Nato nastopijo zgornje čakre (mentalni del). Razlog se nahaja v tem, ker potrebujemo veliko zavednega prostora v nas, da lahko mentalni predel predelamo in gremo čez občutenja ter izpuščanja naših mentalnih strahov. Zavedni prostor nas zakorenini v naše bistvo ter okrepi našo stabilnost, da se imamo moč soočiti z mentalnimi izzivi.

Vsaka bolezen je v popolnosti ozdravljiva iz notranjosti

ne glede na to kako težka ali velika je! Potrebno pa je vložiti trud in uporabiti prava orodja, da se aktivira zdravljenje bolezni od znotraj! Samo od znotraj je bolezen v popolnosti ozdravljiva.

Osebna astro pomoč pri zdravljenju katerekoli bolezni

4 Orodja, ki aktivirajo samozdravljenje bolezni iz notranjosti