Zakaj zaspiš med meditiranjem? – 3 vzroki

Med meditiranjem lahko zaspimo iz treh razlogov in sicer:

1. Zaradi utrujenosti

– če si pred meditiranjem utrujen-a, potem seveda med meditacijo zaspiš. V tem primeru ti priporočam, da raje izpustiš meditacijo, se dobro naspiš in meditiraš naslednji dan. Če pa ne slediš svojemu čutenju lahko zaradi meditiranja, ko si utrujena občutiš naslednji dan še več izčrpanosti. Zatorej sledi svojim občutkom – ko si utrujena izpusti meditacijo.

2. Zaradi popolne ločitve od uma in preteklih čustvenih ran

– občutek je kot, da si zaspal-a ampak kaj se je zgodilo v resnici? Pri meditiranju se usmerjamo v svojo notranjost. Tako vstopamo v svojo resnico/dušo/bistvo/energijo. Ko se nam uspe zliti s sabo, nas energija našega zavedanja “potopi” v popolno zlitje s sabo. In tako v tistem trenutku, ko “spimo” doživljamo močno povečevanje svojega zavedanja. To je čas, ko se naša živost v nas povečuje in razteza. V trenutku, ko se prebudimo, raztezna živost v nas aktivira nato močno zdravljenje čustvenih bolečin, ki pa lahko pridejo na površje skozi dan, da jih lahko ozavestimo in v popolnosti ozdravimo.

Primer: Če se potopiš v “spanec” pri grleni čakri pomeni, da se na tem predelu dogaja močna razteznost tvojega zavedanja, ki pa aktivira močno čustveno zdravljenje različnih bolečin kot so na primer: nemoč izražanja..verbalna zloraba…kritiziranje sebe in drugih..jezo..žalost..ki se povezujejo s komunikacijo ipd.

S Karmen še danes doživljava potop v globok “spanec”, ki  ni pravzaprav spanec. Ob prebujanju iz globine “spanca” smo lahko zelo utrujeni saj gre za zelo močne, višje vibracije, ki so aktivirale močno zdravljenje vsega kar se mora ozdraviti. Priporočam ti, da sprejmeš to “spanje” in zaupaš procesu zdravljenja.

3. Obiščemo svoj dom

Eden izmed vzrokov je lahko ta, da smo med meditiranjem vstopili v svojo resnico in zapustili svoje telo. Odpravili smo se domov, v realm od koder prihajamo. Naša duša (mi) smo odšli domov na pogovor kjer prejmemo informacije o tem kaj moramo ozavestiti, kaj je naslednji korak, na kaj se moramo osredotočiti. Vse informacije, ki jih ob obisku prejmemo v realmu od koder prihajamo shranimo v podzavesten raven in uporabimo skozi dan.

Kako vemo, da smo med meditiranjem v času »spanca« obisali dom? Obiskali smo dom, če se naenkrat prebudimo in imamo občutek zadihanosti ali kot, da nas je nekaj »zadelo«. To je bil pristanek naše duše v telo. Znak je lahko tudi, da se prebudimo v izjemno mirnem občutku. Ali pa ob prebujanju imamo vedenje, da smo bili doma v svojem realmu.

Zdravilna vodena meditacija na katero meditirava jaz in Karmen >>