Vodnarjevo leto 2021

Vodnarjevo leto 2021 bo imelo veliko širino preseneljivih dogodkov. Saturn in Jupiter sta 17.12.2020 vstopila v energijo Vodnarja. Oba sta predstavnika učenja, Vodnar pa predstavnik novih, drugačnih energij, ki nam na Zemlji še niso toliko znane. Kar pomeni, da se bomo v tem letu morali veliko učiti sprejemati neznano, nepričakovano ter naučiti zelo veliko o sebi in drugačnosti.

O vodnarjevem letu 2021 bi lahko napisala eno debelo knjigo saj gre za novo energijo o kateri je veliko za predati ter povedati. Vendar, ko sem se vprašala kaj bi bilo najbolje, da vam sporočim in vas pripravim na to obdobje, sem prišla do odgovora, da bodo osnovni praktični nasveti tisti tapravi za začetek. Le-ti vam lahko pomagajo predelovati Vodnarjevo leto uspešno ter jo razumeti. Zato kar pričnimo z najpomembnejšimi nasveti za katere verjamem, da vam bodo prišli več kot prav.

Planet Saturn bo v tem letu ustvarjal

veliko nepričakovanih in presenetljivih omejitev. SPREJMITE jih brez upora in se soočajte s sabo, ko le-ti nastopijo. Te omejitve ne delujejo proti vam temveč delujejo za vas. Zunanje omejitve vedno ponujajo priložnost, da greste vase in najdete nekaj v sebi nerazkritega kar pa vas bo na osebnostnem ravenu osvobodilo. Torej zunanje omejitve so za namen osebnostne osvoboditve.

Planet Jupiter se je pridružil Saturnu v Vodnarju.

Kar pomeni, da se za vsako omejitev nahaja velika lekcija. Vsakič poiščite pomen v vsaki omejitvi, ki jo doživite. Vprašajte se kaj vas uči, kaj vam želi pomagati ozdraviti, čemu novemu vas želi odpreti. Prosite za pomoč pri odgovorih vodnike, angele in duše, ki jih poznate ter so že zapustili Zemljo. Če boste spraševali, vam bo Jupiter skozi vaše tretje oko pripeljal odgovore, vas prebudil in pomagal, da prejmete vse kar potrebujete za realizacije. In tako boste lahko videli, da se za vsakim izzivom resnično nahaja veliko bogastvo, ki bo želelo priti na površje skozi vas.

Vodnarjeva energija, ki bo prevladovala v tem letu bo želela,

da skozi omejitve najdete drugačen pristop, drugačno pot, drugačen način delovanja, bolj pristop vaše osebne individualnosti, ki še ni razkrita vendar ponuja svobodnost. Pomagala vam bo najti vašo unikatnost katere predstavnik je Vodnar. Zatorej, če nekaj pride v vaše življenje ali odide iz vašega življenja kar ne želite, da se zgodi VEDITE, da se je zgodilo, ker vas želi odpreti vaši individualnosti. Velikokrat se oklepamo nečemu kar nam ne služi ter nas drži v pogojenem delovanju, ki ni svobodno. Sedaj ni čas za tipično pot temveč je čas, da razkrijete svojo netipičnost, individualnost ter najdete pravega sebe. Čas je, da se začnete raziskovati saj boste prišli do šokantnih razkritij vaših sposobnosti, ki se nahajajo v vas.

Planet Saturn nas poveže z Zemeljsko čakro (noge).

Planet Jupiter z našim tretjim očesom. Energija Vodnarja pa je zračni element kar predstavlja mentalni raven. Če skupaj povežemo vse tri komponente za to leto, bodo vse prihajajoče lekcije testirale in zdravile naše mentalne strahove ter nestabilnosti. Naloga vseh nas je, da se prizemljimo ob izzivih, ki prebudijo mentalni nemir ter napredujemo v višjo frekvenco energije katere predstavnik je Vodnar. Višja frekvenca je čistost, višja zaščita, višje vodenje, ki bo razprla vaše življenje ter vas ločila od nižjih energij. Predvsem vas bo odprla zelo osvobajajočemu, novemu življenju. Kaj iz srca in ZELO močno priporočam je redno meditiranje. Govorim vam iz lastnih izkušenj. Če vam lahko kdo pomaga predelati uspešno mentalne strahove ter zakoreniniti se v stabilnost je zelo učinkovita zdravilna meditacija.

“Nasprotnik” v tem letu pa je energija Leva

ter negativna izraznost Vodnarja v nas. In naloga je, da se naučimo upreti mamljivostim, ki jih lahko v tem obdobju prižge Lev. Katere so le-te? Lev je v negativnem smislu predstavnik otročje energije, egoističnega pristopa in egocentričnosti. Če dodamo še negativno energijo Vodnarja, pa le-ta predstavlja upor. Ko združimo skupaj vse “astrološke sestavine”, dobimo otročje obnašanje kjer ne želimo sprejeti omejitev, sprememb, mislimo samo nase, se želimo izpostaviti ter ne uporabimo zavedanje sočutja do sočloveka. Zelo je pomembno, da v tem letu odkrijete svojo individualno svobodnost ter jo prenesete v pozitivnega Leva, ki pomaga drugim in ne gleda samo nase. Torej tukaj se prelivata dve sorti energije: da odkrijete svoje talente, darove, sposobnosti, svoje unikatne izraznosti, svobodnejše delovanje, pogumno delovanje…In ko to osvojite, se s tem ne bahate. Temveč uporabite energijo Vodnarja na način, da sočloveku pomagate. Naučite se gledati svoje življenje iz višjega ravena, ki je za dobro človeka, naroda ter sveta.

Vse kar se bo v tem letu dogajalo je za NAPREDOVANJE VAŠE DUŠE ter, da se končno osvobodite od lastnih omejenih pogledov o sebi. Čas je, da najdete svojo individualno svobodnost ter jo delite z vašim srcem in pomagate človeštvu. Vedite, ne gre se samo za uresničitev vaših želja. Temveč se od sedaj dalje gre za uporabo vaših višjih sposobnosti za dobro človeštva. Ko boste oboje združili skupaj, se nimate ničesar več za bati kaj vam bo prinesla prihodnost, kako boste shajali, od kje boste prejeli denar, kako sedaj naprej…saj boste z vodnarjevo energijo vodeni, zaščiteni ter boste prejeli vse kar potrebujete za pomoč ljudem.

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja