Nastopil je venček retrogradnega premikanja planetov- Kaj to pomeni zate? (25.4 – 29.9)

Nastopil je venček retrogradnega premikanja planetov. Kaj to pravzaprav pomeni? To pomeni, da se pričnejo planeti premikati bližje Zemlji. Posledično za nas pomeni, da imajo močnejše ter globlje delovanje na našo notranjost telesa. Zato je to odlična priložnost za vse, ki se želite osvoboditi trpljenja, aktivirati uspešno zdravljenje bolezni, se soočiti z najbolj globokimi ranami, se odpreti novemu razkritju sebe, priti do najbolj trdovratnih vzorcev, priti do zatrtih bolečin iz preteklosti..in JIH TUDI USPEŠNO OZDRAVITI! Pa poglejmo kateri planeti so tisti, ki bodo potovali retrogradno.

Retrogradno delovanje Plutona – 25.4 – 4.10.2020 v znamenju Kozoroga

Planet Pluton je zelo počasno delujoči se planet, ki pritisne na naše najgloblje občutke nemoči kar jih človeško bitje lahko doživi. Z retrogradnim delovanjem nas odpre priložnostim, da ozdravite frustracije, jezo, eksplozivnost, agresivnost…ki so posledica zatrtih ter neozdravljenih travm, občutkov nemoči, preteklih zlorab, manipulacij, drugih mučenj ter težkih zatrtih skrivnosti, katere morda skrivaš v sebi ali pa jih niti nisi zaveden/zavedna!

Možen je preobrat iz težkih občutkov nemoči v ekstremne občutke moči, ki te prerodijo, osvobodijo ter ozdravijo trpljenje vsaj na enem področju tvojega življenja! Na katerem, izveš ter naročiš branje na tej povezavi.

Retrogradno delovanje Saturna – 11.5 – 29.9.2020 v znamenju Vodnarja in Saturna

Saturn je naš stari oče, ki je precej strog in nas ne izpusti v življenju naprej dokler ne predelamo njegovih lekcij. Odpre te priložnostim, da ozdraviš vse zatrte bolečine ter strahove povezane z očetom, moško energijo, težko vzgojo iz otroštvo, strahovi pomikanja naprej ter zakrčenostim, ki te držijo v težkem življenju ter nestabilnosti! To je čas, da si dovoliš začutiti svoje strahove, strogosti v sebi, zakrčenosti ter jih za večno ozdraviš s svojim zavedanjem.

To je čas kjer je možnost, da se skozi tebe prebudi stabilnost, jasnost, prizemljenost, stanje brez strahov ter možnost premikanja naprej v lažje, lepše ter lahkotnejše življenje VSAJ na enem področju tvojega življenja! Na katerem, izveš ter naročiš personalizirano branje tukaj.

Retrogradno delovanje  Venere – 13.5 – 25.6.2020 v znamenju Dvojčka

Venera te odpre priložnosti razrešiti stanja z okolico, sorodniki, brati/sestrami, bivšimi ljubezenskimi razmerji (to velja le za nekatere od vas) ter prodajnim delovanjem (za vse, ki prodajate preko spleta). Ponujajo se ti priložnosti, da se osvobodiš od želja drugih ter vstopiš v lastne srčne želje zaradi česar premagaš pritiske iz okolice, pritiske do sebe ter uspešno slediš svojemu srcu vsaj na enem področju tvojega življenja. Na katerem lahko izveš na tej povezavi.

Če se posvetiš sebi potem bo padla tvoja maska kjer lahko odkriješ svojo pravo zabavnost, sproščenost, se lažje odpreš bližnjim ter najdeš svojo pravo izražanje samega sebe. Ne pozabi, da privlačimo “lažne” in neprave ljudi, ker sami ne živimo resnico. To je priložnost, da se vse spremeni! Na katerem področju, izveš ter naročiš branje tukaj. Vsa uspešna razrešitev se bo močno poznala na sijaju obraza v obliki nove svežine, mladostnosti ter lepote.

Retrogradno delovanje planeta Jupiter – 14.5 -12.9  v znamenju Kozoroga

Jupiter ponudi srečne priložnosti skozi razreševanja vzorcev. Tokrat ponuja priložnosti, da ujameš svoja stroga pravila, ki ti zatirajo srce, sproščenost ter svobodo. Odkrij kje si preveč strog-a, do koga, kateri vzorci te preprečujejo videti življenje lepše, lažje, boljše…kje se bojiš, koga se bojiš ter zakaj se bojiš. Če potrebuješ mojo osebno pomoč temeljitega predelovanja Z VODENJEM ter UČENJEM potem stopi do mene skozi TO POVEZAVO.

Pri predelovanju vzorcev skozi planet Jupiter, se je pomembno ustaviti ter pogledati preteklost, odraščanje in kateri nezravi ter zatrti vzorec smo pogojili od staršev, ki so ga tudi oni pogojili od starih staršev. Življenje se ti lahko močno spreobrne, ko ozavestiš vzorec s svojim zavedanjem vsaj na enem področju tvojega življenja. Na katerem področju, izveš ter naročiš moje osebno astrološko branje tukaj.

Zaključek

Kot vidite so retrogradna premikanja dogajajo v znamenju Kozoroga, ki nas poveže z težjimi karmičnimi čustvenimi trpljenji. Od tega znamenja se bomo počasi poslovili zato je to pomemben čas, da zagrabite še zadnje priložnosti karmičnih ter ZELO POMEMBNIH zdravljenj za uspešno stabilnost v prihajajočem ZRAČNEM OBDOBJU, ki se že “okuša” (okusili smo zračni izziv virusa-Coronavirus). Na katerih področjih tvojega življenja se bodo dotaknili planeti globoko ter močno, je razvidno v tvoji osebni astrološki karti. Astrološki vpogled lahko naročiš tukaj kjer ti pogledam v tvojo astrološko karto JAZ ter predam vse podrobnosti!

NAROČI OSEBNI ASTROLOŠKI VPOGLED

 

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen.