Ušesa za seks

Ko boš postal zelo dober poslušalec svoje žene tako, da uporabiš spodnja dva usešna pristopa, se bo zgodilo sledeče. Žena bo želela slišati kakšne so tvoje želje. Oziroma, ko boš izrazil željo po seksu, te ne bo ignorirala temveč te bo slišala. Vse v našem življenju deluje skozi odsev. Če nisi slišan ali tvoje želje niso uresničene pomeni, da ti ne poslušaš in ne uresničuješ želja svoje partnerke.

Ne podcenjuj spodnja pristopa. Čeprav delujeta enostavna, nista. Ravno tako pa lahko prineseta zelo hitre rezultate zaradi katerih bo žena pokazala tudi zanimanje zate.

Uporabljaj pristopa prav VSAKI DAN!

Ušesna pristopa do tvoje žene

1.Ko Žena jamra, veliko razlaga, TAKRAT JI PRISLUHNI

V trenutku, ko nastopi jamranje ali pritoževanje, razlaganje, izpusti prav vse iz rok, usedi se poleg nje in jo ZELO POSLUŠAJ. Tvoje poslušanje mora biti samo zanjo brez, da jo prekinjaš ali pa jih govoriš kaj naj stori. Največ ji pomeni, ko ji prisluhneš in ji dovoliš, da vse pove kar želi povedati ali pojamrati. Ne bežati od pogovora tako, da jo potrepljaš po rami in rečeš: “Sej bo”. Kajti to so stavki, ki ji niso všeč. Temveč ji prisluhni z gorečo željo, da si jo želiš razumeti. Bolj kot boš ti njo razumel, bolj boš razumljen ti.

Nauči se biti res dober poslušalec. Kdaj si dober poslušalec? Ko v poslušanju tudi “uživaš” oz. se znaš zliti v ozadje dobrega poslušalca. Tudi, ko nastopijo problemi. Svojo ženo boš spoznal v globino in marsikateri problem se bo razrešil že samo s tvojim ZAVEDNIM POSLUŠANJEM. Velikokrat boš odkril, da se je tvoja žena želela samo izpovedati. In, če ji boš to nudil, ti bo odprla srce. Pomembno je, da si pri poslušanju resen in se jo učiš razumeti. Naj se ti ne mudi zaključiti poslušanje.

Kaj se zgodi, ko tvoja žena izrazi tisto kar čuti, misli in jo boli – ti pa ji dobro prisluhneš? Zdravi se!! Zdravi njene bolečine, čuti se podprto iz tvoje strani, čuti da si ji dal ljubezen in imela te bo vsaki dan raje. Počutila se bo žensko in ženstveno. Zaradi česar se ji bo spolna želja tudi prebudila.

2.Ko se TVOJA ŽENA ZDERE NAD TABO, ji prisluhni

Ta izziv terja kar nekaj tvoje prakse. Vendar, če si želiš spet seksa in strasti v postelji potem se potrudi, da takšne izzive osvojiš.

Takoj, ko se začne tvoja žena dreti nad tabo, JO NE IGNORIRAJ, NE GLEJ VSTRAN, NE BEŽI in SE NE DERI NAZAJ. Temveč se v tistem hipu osredotoči na prsni koš, opazuj svoje dihanje, jo intenzivno poslušaj in ji dovoli, da se zdere. Vedi, da z dretjem izraža njene pretekle neizražene probleme, njene zatrte nepredelane čustvene bolečine in vse kar jo boli…skratka vse kar jo je dolgo mučilo in nista razrešila.

Če se v danem trenutku prebudi jeza v tebi, jo ne dajaj nazaj nanjo. Ne bo enostavno biti nereaktiven vendar ti lahko uspe, če zadržiš pozornost v opazovanju svojega dihanja in opazuješ svojo jezo, ki se ti je prebudila. Vedi, da lahko v tistem hipu zdraviš svojo zatrto jezo do žene ali koga drugega. Kajti ne-bi nikoli napad prejel, če ne-bi imel jeze v sebi ali, če ne-bi jeze dajal na nekoga drugega.

Če uspeš biti ob prejetem napadu ne-reaktiven, z dobrim in razumevajočim poslušanjem, se bo tvoja žena končno počutila slišano, spoštovano in vrednoteno. Ti pa boš osvojil spoštovanje do sebe, ženske in ga tudi od svoje žene prejel.

Kakšno je učinkovito poslušanje?

  1. Tvoja osredotočenost gre v tvoj prsni koš kjer ob poslušanju opazuješ svoje dihanje. Si brez misli in brez čakanja, da ti poveš nekaj svojega.
  2. Za poslušanje uporabiš ušesa in je tvoja pozornost 100% usmerjena v tvojo partnerko – tvoje misli ne odtavajo v prihodnost, preteklost ali razmišljanju kdaj bo tega njenega govorenja konec.
  3. Med tvojim 100% poslušanjem se lahko zliješ v zgodbo njenega pripovedovanja – ne sodiš, jo ne prekinjaš, ji ne govoriš kaj naj stori saj veš, da vse kar tvoja žena v tistem potrebuje je dobrega poslušatelja – moškega, ki ji s poslušanjem da neverjetno veliko oporo.
  4. Med poslušanjem jo ne le razumeš temveč jo tudi čutiš – to pomeni, da se lahko vživiš v njene občutke. Ko jo razumeš na čustvenem ravenu je kot bi ji dal energijo, voljo do življenja in elan. Zaradi česar bo imela dovolj energije tudi v postelji zate.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}