Tretje oko

Tretje oko vas poveže z jasnostjo vašega poslanstva, vaše resnice, poti, ustvari miren um ter zdravje na možganskem predelu. Misli so utišane in skozi vas se prebudijo zavedne misli. Odprto tretje oko vas poveže z izjemno intuicijo, nevidnimi sposobnostmi ter videnjem nevidnih sporočil življenja. Zlahka lahko med meditiranjem prejemate sporočila, slike, ki vam pomagajo na vaši poti.

Z zaprtim tretjim očesom je um tisti, ki postane stimulativen kot posledica mnogih prepričanj v vas. Postanete odrezani od resničnega zavednega sebe ter delujete pogojeno – tako kot so vas naučili. Ujamete se v mrežo vzorcev, prepričanj, sodb ter pravil, ki vas naredijo zelo nesrečne, toge ter polno intenzivnih strahov. Predvsem so depresija, nejasnost poti, zmedenost “kdo sem”, megla v življenju tiste, ki sprožajo žalost ter nesrečne občutke v življenju.

S pomočjo astrologije sem spoznala, da se v meni nahaja kaos blokad na tretjem očesu. Živela sem v pogojenih prepričanjih, ki so povzročila veliko mentalnih strahov pred prihodnostjo, zdravjem, smrtjo ter življenjem nasploh. Ravno tako sem se bolje spoznala s svojo cisto na glavi, ki je prišla kot posledica blokiranega tretjega očesa. Čiščenje čakre z meditacijo me je pričelo ne le zdraviti ciste, ki bi me popeljala do Celebralne paralize temveč tudi odpirati sebi, nevidnim darovom ter rešitvam za lepše ter lažje življenje.

Vabljeni na astrološko pomoč vsi, ki se želite s svojim tretjim očesom bolje spoznati, odkriti kako vaše težavnosti z njo delujejo v vaši notranjosti, kje pričeti zdravljenje, katerim področjim življenja je dobro posvetiti pozornost v tem trenutku in kako se pričeti osvobojati.

 •   Astrološka pomoč te odpre k uspešnemu reševanju tvoje težave iz notranjosti. Odkril-a boš kaj je glavni vzrok za tvojo...

  Od 70.00

  Astrološka pomoč za težavo ali bolezen ali stisko

  Od 70.00

   

  Astrološka pomoč te odpre k uspešnemu reševanju tvoje težave iz notranjosti. Odkril-a boš kaj je glavni vzrok za tvojo težavo pa najsi bo to družinska, partnerska, socialna, intimna, bolezenska, službena ali katera koli druga težava s katero se soočaš. Ozaveščanje korena te bo razsvetlilo, prebudilo ter odprlo jasnosti zakaj trpiš.

  V astrološki pomoči se osredotočim tudi na reševanje tvoje težave. Predam ti vsa orodja ter personalizirane praktične rešitve, ki aktivirajo samozdravljenje tvoje težave. Z uporabo le teh aktiviraš zdravljenje tvojega korena zaradi česar se lahko težava prične zdraviti. Tako težavo ne pometeš pod preprogo ali jo zalepiš z obližem temveč jo s svojo povečano svetlobo razsvetliš, z zavedanjem zagrabiš in za večno izpuliš njen koren. Kar pomeni, da težava s katero se soočaš ne more več obstajati. Četudi je v tem trenutku kompleksna, zunanje označena kot nerešljiva, neizhodna, boleča, stresna…iz notranjosti lahko vsak tvoj zunanji problem za večno ozdraviš ter se osvobodiš.

  Z navodili te bom tudi popeljala v jasnost na katero področje tvojega življenja je potrebno sedaj v procesu samozdravljenja težave osredotočiti največ pozornosti. Planeti mi prikažejo s katerim področjem življenja je dobro, da pričneš ozaveščati svoje boleče rane, ki te bodo nato uspešno pripeljale do osvetljenega korena. Planeti vedo kakšna je prava in najboljša pot zate, ki te z redno uporabo orodij pripelje uspešno do željenega cilja.

  Astrološka pomoč je popolna zate, če se želiš soočiti z resnico in si za spremembo pripravljen-a vstopiti v svojo notranjost telesa. Vsekakor je to novo “okno”, ki te odpre priložnosti, da se podaš na eno največjih transformacij tvojega življenja.

  “Upoštevam vaše smernice za zdravljenje in še se bom obrnila k vam po pomoč. Sedaj ste nama odprli novo pot, nazaj k svetlobi, nazaj k ljubezni.”A

  “Hvaležna sem vam, iskreno hvaležna, da ste se z vašo ljubeznijo spustili v moje globine. Berem, berem in še bom brala vse kar ste napisali, ker vaša zapisana beseda deluje zdravilno na mene. Upoštevam vaše smernice za zdravljenje in še se bom obrnila k vam po pomoč.” A

  “Način, kako opisujete kar razberete iz karte je res edinstven. V preteklosti sem že imela podobno analizo, vendar je ostala na papirju v omari, tokrat pa sem vse resnično občutila in prepoznala v sebi.” M

  Način vpogleda: Pisno – 2 strani (A4 format)
  V osebno astrološko karto se poglobim: Suzana Trnovšek
  Astrološki vpogled je pripravljen v roku: 1-10 dni od prejetega plačila

  Izpolnite obrazec in prejmite mojo pomoč

  Podatke izpolnite samo zase in ne za več oseb. Ne navajajte tudi rojstnih podatkov bližnjih. Če imate izziv s kakršno koli specifično osebo, se rešitve in vzroki vidijo v vaši osebni astrološki karti.
  Če imaš dve težavi, ki jih želiš izpostaviti potem zaključi najprej opis ene težave, dodaj v košarico in ponovno izpolni obrazec za drugo težavo)
  Kategorija:
 • Pisni vpogled v polno luno Leva, ki bo dne 28.1.2020, vsebuje: 1.Detajlen opis astroloških aspektov: kaj se bo v tej...

  25.00

  Polna luna v Levu – Astrološka napoved ZA VSAKO ZNAMENJE POSEBEJ

  25.00

  Pisni vpogled v polno luno Leva, ki bo dne 28.1.2020, vsebuje:

  1.Detajlen opis astroloških aspektov: kaj se bo v tej polni luni dogajalo – kakšne priložnosti se ti ponujajo, kaj astrološki aspekti želijo od tebe, kaj narediš, da bo prihodnost bolj “varna”, kaj se ti ponuja ter kaj in kje moraš vložiti nekaj truda, da Levje in pogumno osvojiš želeno;

  2. Navodila na katere tipke je dobro, da pričneš pritiskati opisujem na svojih lastnih izkušnjah – na katere tipke jaz, kot Kozoroginja moram v tej polni luni pritiskati in vse ostale podrobnosti. Moji primeri ti bodo podali še več jasnosti kako svoje tipke uporabiti. Vse kar sem razkrila in ti predajam, pa je na voljo, da tudi sam-a uporabiš in zagrabiš.

  3. Opis polne lune ZA VSAKO ZNAMENJE POSEBEJ – Za vsako znamenje posebej sem pripravila podrobnosti na katerih področjih se nahajajo priložnosti ter tipke. Prejel-a boš ekskluzivni osebni vpogled za tvoje osebno astrološko znamenje.

  Priložnosti sprememb so ter bodo v tej polni luni. Vse pa je odvisno od tebe, ali jo boš Levje, torej s pogumom, zagrabil-a. Če te zanima kje bodo priložnosti, na kakšen način jih lahko zagrabite, dodaj izdelek v košarico in izvedi nakup. 10 Astroloških strani prejmeš za samo 25€.

  Vrsta vpogleda: Pisno, E-knjiga;
  Število strani: 10x A4 strani;
  Pisni vpogled prejmete: na tvoj e-mail naslov takoj ob prejetem plačilu;
  Avtorica: Suzana T, Astrološka psihologinja;

  Kategorija: