Tretje oko – Poslanstvo, intuicija, jasnost

Tretje oko nas poveže z jasnostjo našega poslanstva, naše resnice, poti ter ustvari miren um. Naše misli postanejo zavedne, um pa utišan, ko ga kot bitja ne potrebujemo. Odprto tretje oko nas poveže z močno intuicijo, nevidnimi sposobnostmi ter videnjem nevidnih sporočil življenja. Zlahka lahko med meditiranjem prejemamo sporočila, slike, ki nam pomagajo na naši poti.

Z zaprtim tretjim očesom je um tisti, ki postane stimulativen kot posledica mnogih prepričanj v nas. Postanemo odrezani od resničnega zavednega sebe ter delujemo pogojeno – tako kot so nas naučili. Ujamemo se v mrežo vzorcev, prepričanj, sodb ter pravil, ki nas naredijo zelo nesrečne. Predvsem so depresija, nejasnost poti, zmedenost “kdo sem”, megla v življenju tiste, ki sprožajo žalost ter nesrečne občutke v življenju.

Tretje oko nas poveže s planetoma Neptun ter Jupiter. Planet Neptun nam pomaga priti do iluzijskih prepričanj, ki zablokirajo našo videnje resnice ter jasnosti kdo smo, kaj hočemo. Medtem, ko nas Jupiter želi povezati skozi naše tretje oko, da pridemo do višje modrosti in ne živimo le tako kot so nas naučili, če to ni naša resnica seveda. Oba planeta igrata zelo pomembno vlogo v našem življenju saj ponujata svobodo od nenehnega razmišljanja, nezmožnostjo umirjanja uma, poistovetenja z mislimi…vse omenjeno sproža anksioznost, strah pred prihodnostjo, panične napade ipd. S povečevanjem našega zavedanja nam planeta pomagata, da se ločimo od umskega poistovetenja ter doživimo popolno stanje notranjega miru, ki nima mentalnih prepričanj.

Tretje oko

– se očisti ter odpre z: Meditacijo na čakre;
– se nahaja: na predelu med obrvmi;
– se poveže s planetoma: Neptun ter Jupiter;
– s planetoma se povežemo skozi: Meditacijo na čakre;
– mantra za to čakro: SHAM;
– del telesa: predel oči, nos, del ušes, možgani;
– zdravljenje prepričanj ter ostalih nejasnostih se rešujejo: Povečevanjem zavedanja (osebno rastjo).