Tonik iz zelenega čaja – za aknasto, dolgočasno, gubasto kožo + PIGMENTNE MADEŽE

Oboževalka zelenega čaja sem postala, ko so mi v nekem trgovinskem centru preporočili njegovo uživanje. Promocijsko so merili pritisk in me povabili, da ga zmerijo tudi meni. Bili so šokirani, da je moj pritisk tako nizek. Razložila sem jim, da se večkrat počutimm brez energije, zaspano oz. čutim tiščanje v glavi. Predstavili so mi koncept rednega uživanja zelenega čaja, ki pomaga uravnavati pritisk. In res je storil čudež: od takrat dalje nimam težav s pritiskom.  Postala sem oboževalka njegovih učinkov. Ne samo za uživanje temveč tudi za reševanje kožnih težav skozi nanose na kožo.

Danes ti predstavljam

izjemno preprost, čudovit, poživljajoč nežen NARAVNI TONIK iz Zelenega čaja. Izdelaš si ga lahko sam-a v nekaj minutah.

Njegov učinek je izjemen za vse tipe kože, še posebej pa za aknasto, dolgočasno ter gubasto kožo.

Zeleni čaj je znan pri izničevanju radikalov, ki upočasnjujejo staranje kože, zdravijo akne, zmanjšujejo masten videz kože, ustavljajo proces staranja, svetlijo kožo, izničujejo pigmentne madeže in ustvarjajo čudeže na koži.

Spodaj najdeš naravni tonik, ki ga naneseš na obraz vsaki dan, po čiščenju kože. Navdušil te bo tako kot prav te dni navdihuje mene.

Naravni tonik iz zelenega čaja proti pigmentim madežem

Tonik je zelo osvežilen ter nežen za kožo. Lahko si ga naneseš samo na pigmentne madeže ali na celoten obraz. Je odličen za poživitev ter prebujanje kože.

Sestavine

  • 1 čajna žlička zelenega čaja uporabi tistega, ki ga imaš na voljo
  • 3 čajne žličke limone lahko dodaš več

Navodila

  • V 1dcl vrele vode daš zeleni čaj
  • Odstavi vodo, pokrij ter počakaj, da se ohladi
  • V manjšo stekleničko zliješ 30 ml zelenega čaja ter dodaš 3 žličke limone. Tako si dobil-a tonik iz zelenega čaja z limono.
  • Preostali zeleni čaj shraniš ter uporabiš, ko ti zmanjka mešanice zelenega čaja z limono.
  • Novi tonik si naredi vsakih 7 dni.
  • NANOS: Na očiščeno kožo z vatno blazinico nanesi tonik ter potapkaj po obrazu. Tonik ne spiraš iz kože. Če nimaš vatnih blazinic si lahko tonik daš na dlani in uporabiš tehniko spiranja obraza s tonikom.

Kje kupiš sestavine?

Za hitrejše zmanjšanje madežev priporočam uživanje dopolnil-a:

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Glasovanje za recept