20.4 – 26.4.2020

Ta teden imamo prisotne precej pomembno-resne energije planetov katerim je dobro, da ne ubežimo. Čaka nas nekaj resnega dela v sebi kot tudi zunaj nas kljub občutkov notranjega upiranja. Vendar, če se posvetimo občutkim v sebi ter smo pripravljeni pogledati v bolečino z zavedanjem, potem lahko v tem tednu transformiramo zelo neprijetne občutke v prijetne. Kako, kje in kdaj opisujem v nadaljevanju.

Sonce v Biku je v izzivu s Saturnom v Vodnarju

Sonce bo obsijalo predel našega grla ter srca. Skozi ta dva predela nam bo pomagalo obsijati občutke manjvrednosti, zatrte zamere, neizražene bolečine, finančne strahove, partnerske bolečine…Saturn pa nas sili skozi izzive soočiti se s temi bolečinami. Saturn je energija, ki nas ustavi ter nam ne dovoli iti naprej, če čustvenih bolečin ne predelamo. Kar pomeni, da je pomemno že od 20.4. dalje močno pogledati vase ter si dovoliti občutiti bolečino. Kot tudi je pomembno, da jo izrazimo.

Energija Bika nas poveže z najbolj čutnim ter srčnim delom v nas. Kar pomeni, da ne le moramo iti v bolečino temveč pristopiti k izzivom pri posameznikih, ženskah,  v partnerstvu z ljubeznijo, čutnostjo ter nežnostjo. Tako pričnemo povečevati ljubeči del v nas ter zdraviti neprijetne občutke, ki si jih ne želimo občutiti.

Ravno tako je pomembno, da gremo v teh dneh čez sebe, ko gre za izražanje naših bolečin, ko gre za odpiranje novim stvarem ali vstopanje nazaj v stare navade, ko gre za dajanje ljubezni, odpuščanje…Opazujte kaj vam je Saturnova energija pripeljala v vaše življenje v izziv ter kje se borite v sebi? Borba je upor bolečini, prepuščanje bolečini pa pomeni soočanje ter uspešno zdravljenje. Soočanje s strahovi pred izražanjem tudi ni izključeno temveč zelo poudarjeno.

Če so v tem tednu prisotne fizične bolečine na predelu grla (čeljust, zobje, grlo, delno ušesa) ter na predelu prsnega koša predstavlja prebujanje predstavljenih bolečin. Za tiste, ki že povečujete zavedanje ter zdravite trpljenje v sebi pa uspešno osvobajanje od trpljenja, ki poteka skozi fizične bolečine.

Prazna luna v Biku (Predstavlja možnost novega začetka) – 23.4.2020

Novi začetek se lahko odpre v občutkih vrednosti. Zaradi česar lahko prinese lepše odnosu v partnerstvu, spoštljive odnose v pogovorih, z ženskami, izboljšano finančno stanje, bolj odprto srce, lažje manifestacije partnerstva….Seveda je uspešnost novega začetka odvisno od uspešnih Saturnovih predelav. Saturn nosi zelo resne lekcije v življenju in če, le te ne predelamo potem tudi novih začetkov ne moremo imeti.

Ta novi začetek v Biku lahko najprej prične prebujati ljubeče občutke v nas in do sebe. Nastopijo lahko občutki prizemljenosti v samospoštovanju. Zaradi česar prične čutna energija v nas rasti ter manifestirati bolj vrednostno življenje tudi zunaj nas.

Merkur v Ovnu v izzivu s Plutonom v Kozorogu

Ta astrološka pozicija nam prikaže koliko jeze negujemo skozi misli ter pogovore. Lahko so tudi pogovori preko pisanja-dopisovanja. Zelo pomembno je, da nismo napadalni do drugih vendar predelamo občutke nemoči v sebi, ko se ob izzivih prebudijo. Ti občutki nemoči lahko nosijo veliko jeze, veliko eksplozivnosti in ponuja se nam priložnost, da jih ozdravimo v tem tednu. Pazite, da ne greste po “starem kopitu” in se držite tipičnih eksplozivnih navad ali tipičnih pogovarjanj. Najprej bodite sami z bolečino v sebi, opazujte jo s svojim zavedanjem ter predajte se ji. Pojdite globlje od jeze. Vprašajte se kaj točno leži pod to jezo. Vztrajajte in prišli boste do žalostne bolečine, ki pa vam odvzema vašo lastno moč. Šele nato ukrepajte in spoznali boste, da ste tokrat vstopili v moč kjer ste lahko pristopili k dogodku, situaciji zrelo in odgovorno.

Neprijetni pogovori ali situacije, ki so prebudili občutke nemoči bodo transformirani. Stopili boste lahko naprej z zrelim pristopom, ki bo imel moč, samozavest, pogum in predvsem zrelost. Le s tem pristopom lahko napredujemo v življenju ter ustvarjamo želene premike.

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja