Spoznaj svojo spolno energijo

Spolna energija je del našega bistva, del našega zavedanja, ki se v človeškem (našem) telesu izrazi kot ena izmed najmočnejših energij kar jih poznamo. Spolno slo, orgazem sta človeška izraza, ki pravzaprav predstavljata višjo izraznost našega bistva. To so utrinki občutenja naše čistosti, višje blaženosti občutene v našem telesu skozi spolni organ. Seveda to je zelo kratek opis »definicije« spolne energije, ko je le-ta v notranjosti našega telesa v ravnovesju.

Vendar naša spolna energija ni le energija namenjena za intimnost ampak je

ena izmed najmočnejših zdravilnih sil, ki lahko zdravi največje čustvene bolečine in bolezni. Ravno tako je spolna energija tista, ki definira našo moč izražanja iz resnice, naše stanje zavednega razumevanja drugih ljudi in sebe. Spolnost se tudi zelo močno povezuje z izražanjem lastne kreativnosti. Spolna energija ima čutenje strasti, ki pa je potrebna pri odkrivanju kreativnosti.

Ko imamo spolno energijo v ravnovesju, vstopimo v zdravo strast, skozi katero se lahko nato preliva kreativnost katera nam je namenjena, da jo izražamo tukaj na Zemlji. Imenujemo jo tudi poslanstvo. Brez strasti pri kreacijah, ni čistih, izraznih kreacij. Kot tudi ni spolnega ravnovesja. Oziroma brez zdrave spolne energije smo »pečeni« na večih področjih našega življenja. Trpljenja segajo na različne načine. Ena trpljenja so lažja, druga težja, tretja pa zelo »skrita« in temačna kot so spolne zlorabe in druga temačna izražanja o katerih pišem v nadaljevanju spodaj.

Spolna energija v nas zdravo deluje, ko odraščamo v zdravem okolju.

To je okolje kjer prevladujejo sprejemanja nas točno takšnih kot smo, brezpogojna ljubezen, spoštovanje našega osebnega prostora…to je tudi okolje, ki nam je predstavljeno in občuteno, da smo varni doma, ljubljeni in imamo podporo. Skratka, če se rodimo v zavednem okolju, potem je naša spolna energija zdrava.

Vendar, ko se rodimo v težko energetsko okolje kjer vlada nezavednost pa

nastopijo v zelo ranem obdobju našega življenja čustvene bolečine, locirane na področju genitalij, ki vplivajo na delovanje spolne energije. Torej, ko smo rojeni v okolju kjer so poniževanja, strogosti, ustrahovanja, določena močna prepričanja ali pravila…zloraba (kakršnakoli)…kršenje našega osebnega prostora…finančne težave…boj za preživetje…vidne in energetske manipulacije…okolje kjer se ne počutimo varno, kjer se ne počutimo, da smo lahko to kar smo, kjer ni ljubezni…ipd takrat nastopijo v nas čustvene bolečine.

Zaboli nas čustveno, ko doživljamo zlorabo, poniževanja, kršenje našega osebnega prostora, agresije, energetske manipulacije, ustrahovanja ipd. Prav te čustvene bolečine pa so tiste, ki vplivajo na izraznost spolne energije. Te bolečine so tiste, ki ne le definirajo spolno energijo ampak ustvarijo celoten kolaps našega življenja. Ne pozabimo, da je spolna energija zelo močna, višja sila, izražena skozi naše telo. Kar pomeni, da se ob čustveni bolečini, locirani na spolnem organu ustvarijo tudi zelo težka kot tudi zelo temačna trpljenja.

Bolečine, ki jih nosimo iz časa otroštva na našem spolnem organu vedno povzročijo neravnovesje na spolnem organu.

In sicer to neravnovesje se pri posamezniku odraža v obliki premočno aktivne spolne energije ali v blokirano spolno energijo katere spolno slo v človeku izgine delno ali v popolnosti. V obeh primerih je spolna energija »poškodovana« s strani čustvenih bolečin. Kar je še bolj zanimivo je to, da se neravnovesje spolne energije lahko skozi leta tudi spreminja. To pomeni, da lahko izkusimo spolno energijo v neravnovesju nekaj let kot obsedenost s spolnostjo, v drugem obdobju pa pomanjkanje spolnega sla. Ta obdobja so od posameznika zelo različna in varirajo glede na ostale dejavnike kot tudi postavitve energij planetov.

Kar sem spoznala sama skozi zdravljenje svoje spolne energije je, da se je potrebno lotiti notranjega zdravljenja naših čustvenih bolečin. To je ključ, ki nas pripelje do spoznavanja zdrave spolne energije, odkrivanja globine spolne energije, pravega implementiranja spolnega sla v intimnosti kot tudi na drugih področjih v našem življenju.

Reševanje spolnih težav skozi 4 glavna orodja samozdravljenja

Reševanje spolnih težav skozi osebno pomoč