Spolne težave

Spolna energija mi je bila predstavljena zelo zgodaj. Spoznala sem se s svojim spolnim slom, ki je prešel v zgodnje ter obsedene masturbacije. Kasneje se je spolno slo povečalo skozi obsedene spolne odnose. V obdobju slabih počutij ter travm pa sem doživljala blokirano slo. Nisem si želela spolne intimnosti.

Nikoli nisem privlačila spoštljivih partnerjev ali takšnih v katerih bi bila spolna intimnost v ravnovesju. Posledično so trpeli odnos, intimnost, partnerstvo ter moje notranje zadovoljstvo.

V začetku tridesetih me je življenje odstranilo od vseh moških. Znašla sem se odstranjena od spolnih odnosov. Zaradi česar se je stimulacija spolnih misli okrepila. Le-te so pričele kontrolirati moje življenje, nadvladovati moje počutje ter delo, zapeljevale so me v razmišljanje o intimnosti, gledanje pornografije ter podoživljanje določenih preteklih intimnih trenutkov.

Nekontrolirano spolno slo in misli so me onemogočile k normalnem delovanju v svojem življenju. Pritisnilo me je, da se zbudim od trpljenja, ki me je pripeljalo do odvisnosti. In tako se je pričel proces zdravljenja mojega spolnega neravnovesja, ki sem se bolje ter globlje z njim spoznala skozi 7 letno povečevanje zavedanja in astrologijo.

Spoznala sem, da je spolna energija poglavitna sila, ki v neravnovesju zablokira mnogo področij v našem življenju. Ravnovesje pa nas ne le odpre globljim spolnim odnosom, zdravemu partnerstvu ter zdravju temveč razkrije najbolj skrita bogastva, ki jih nosimo v sebi. Vabljeni k razkrivanju in uravnavanju kjer najdete orodja ter pomoč na tem spletnem portalu.

Suzana Trnovšek, Astrološka psihologinja

Prejmite astrološko pomoč

Prejmite poglobljeni vpogled v vaše spolno neravnovesje s pomočjo astrološkega vpogleda v vašo osebno rojstno karto. Popeljani boste do razumevanja kako je vaše neravnovesje nastalo, kako operira, kako ga uspešno ozdraviti ter kam usmeriti pozornost, da se zdravljenje iz notranjosti lahko prične.
 

Aktivirajte zdravljenje z meditacijo

Meditacija je osnovno orodje, ki zagotavlja, da se vse zavedne ter nezavedne čustvene bolečine, ki so povzročile spolne težave zdravijo. Energijski centri z rednim meditiranjem na čakre postanejo očiščeni zaradi česar zdravilna živost v vas ustvari uspešno zdravljenje. Z vodeno meditacijo na čakre aktivirate najgloblje zdravljenje spolnih težav/bolezni iz notranjosti.

Moj komplet orodij za spremembo

Poleg zdravilne meditacije so potrebna tri dodatna orodja, ki poskrbijo za uspešno notranje zdravljenje. Prvo orodje je Vodena Meditacija, ki je osnovna poganjalska zdravilna sila. Drugo orodje vas poveže z vašo resnico – aktivacija zdravljenje spolnih težav skozi dan. Tretje orodje  prizemlji ter aktivira fizično zdravljenje spolnega neravnovesja. Četrto orodje uči kako vstopati v lastno moč za zdravo uporabo spolne energije.
 
Vsako orodje ima posebno nalogo. Skupaj so popolna celota za spremembo, svobodo ter izhodne rešitve.

Prejmi Suzanino astrološko pomoč