Spolna obsedenost

Spolna obsedenost je lahko ena izmed velikih izzivov v našem življenju. Najprej iz razloga, ker nas popelje v zunanji užitek pri katerem ne razmišljamo, da je sploh kaj narobe. Drugi razlog je pomanjkanje zavedanja, da ta obsedenost ni zdrava. Zaradi tega težko prepoznamo naše neravnovesje. Vse dokler nas ne prične z leti razjedati, onesrečevati in postavljati v večje obsedenosti. Takrat lahko postanemo zavedni, da naša spolna obsedenost ni pravzaprav zdravo stanje.

Spolna obsedenost se prebudi s premočno spolno aktivno energijo,

ki prične nadvladovati naše notranje kot tudi zunanje stanje. Pri vsakem človeku se izraža nadvladovanje spolne energije drugače. Pri nekomu spolna premočno aktivna energija zelo močno potuje skozi oči kar lahko povede v spolno povezanost z drugo osebo skozi pogled. Primer: prepoznavanje močne spolne energije v drugem človeku skozi oči. Torej dve osebi z enakim spolnim neravnovesjem se pogledata iz oči v oči. Hkrati se prebudi čutenje spolne močno aktivirane energije. Osebi se prepoznata skozi oči in tako nastane spolna “kemija”. Pri nekomu drugemu se močno odraža skozi noge. To so lahko osebe, ki uporabijo spolno neravnovesje preko plesa kot so na primer striptiz plesalke/plesalci. Nekateri jo doživljajo preko glasu kar se močno odraža preko spolnega izražanja oz. komunikaciji o spolnosti…ipd.

Najbolje se vidi kako se točno odraža tvoja premočna spolna energija preko osebne astrološke karte preko katere se dobro vidi kako neravnovesje potuje, skozi kateri predel kar vedno pomaga pri ozaveščanju kako spolno neravnovesje vpliva še na druga področja v tvojem življenju. Primer: Če vidim, da se pri tebi spolna obsedenost odraža skozi okolico, je potrebno dati mnogo zavedanja tudi okolici preko katere se lahko nato spolno neravnovesje zdravi. Astrološki pogled nudi razumevanje kje je potrebno zdraviti neravnovesje, kateri predel telesa potrebuje zdravljenje kot sem opisala v prejšnjem odstavku zato, da se spolna obsedenost lahko prične učinkovito zdraviti preko različnih področjih.

Kjer spolna energija dominira kot “užitek” oz obsedenost nas na drugi strani popelje v močno podrejenost.

Za vsako spolno obsedenostjo se nahaja polarnost oz. nasprotje dominantnosti. Primer: Spolna obsedenost, ki zajema nekomu tudi glas vpliva po drugi strani na pomanjkanje vrednosti, materialnih stvari, nemoč izražanja sebe, težavah v družini kot tudi partnerstvu, težavah z grlom… Primer2: Pri drugemu, ki mu spolna energija ostane na predelu spolnega organa in potuje tudi po nogah se mu odraža kot zelo močna nestabilnost, težave s spolnim organom, velike težave v družini ali drugimi reproduktivnimi organi…itd

Zato je spolno obsedenost potrebno pogledati iz različnih zornih kotov,

da le ta postane razumljena. Tako so lahko čustvene bolečine zaradi katerih je nastala spolna obsedenost ujete v stanju našega zavedanja. Z zavedanjem se lahko aktivira zdravljenje, da se lahko vsak človek s spolno obsedenostjo osvobodi. Saj spolna obsedenost predstavlja močno izražanje neravnovesja za katerim stoji mnogo čustvenega trpljenja v človeku. To čustveno trpljenje je potrebno ozdraviti, da se lahko osvobodimo in okusimo nato ekstremno zdravo moč naše spolne energije.

Reševanje spolne obsedenosti s 4 glavnimi orodji samozdravljenja

Reševanje spolne obsedenosti skozi osebno astrološko pomoč