Zasebnost in zaščita podatkov

Ponudnik se zavezuje, da bo varoval vašo zasebnost. Vsi osebni podatki uporabnika spletne strani ozdravitezave.si so zaupni in ne bodo v nobenem primeru posredovani nepooblaščenim osebam.

Večino strani na najini spletni strani lahko obiščete, ne da bi morali razkriti svoje osebne podatke. Kljub temu pa nekatere informacije pridobimo samodejno z uporabo piškotkov in spletnih signalov (»pixel tags«), standardnih orodij v spletni industriji, prenosu e-knjige ipd. Uporaba piškotkov in spletnih signalov nam omogoča, da prepoznamo vaš IP naslov, vrsto brskalnika, ki ga uporabljate, in vašo splošno aktivnost na spletu.

Če v vašem računalniku izklopite piškotke, vseh vsebin ne boste mogli prebirati.

Podatkov, ki nam jih boste posredovali, ne razkrivamo tretjim osebam. Ponudnik izvaja vse potrebne ukrepe za varovanje zaupnosti osebnih podatkov.

Svoje osebne podatke lahko izbrišete tako, da se odjavite od prejemanja najinih e-novic. Ali pošljete e-poštno sporočilo, da ne želite prejemati novic na naslov info@ozdravitezave.si

Nadzor piškotkov

Ta stran uporablja nekatere nevsiljive piškotke za shranjevanje informacij na vašem računalniku, ki ne shranjujejo osebnih podatkov.

Nekateri piškotki na tej strani so ključnega pomena za pravilno delovanje spletne strani. Ti piškotki se aktivirajo takoj ob obisku naše spletne strani. Gre za piškotke, ki določajo jezik in valuto, ohranjajo spletno sejo in za namen analitike. Več si lahko preberete v Splošnih pogojih poslovanj.

Prav tako uporabljamo nekaj piškotkov, ki niso ključni za delovanje spletne strani. Ti piškotki spremljajo (anonimno) uporabnika na strani, z namenom, da bi izboljšali vašo izkušnjo in zadovoljstvo z uporabo spletne strani. Če se s tem strinjate, ti piškotki ne bodo aktivirani, vendar s tem nekatere funkcije na strani ne bodo delovale.