Samomor

Soočala sem se z depresijo – brezvoljno ležanje v postelji, slaba samopodoba, občutki manjvrednosti in nesposobnosti, obupanost. Kasneje droge kot tudi brezupno hrepenenje po partnerstvu. V svojih dvajsetih letih sem začela doživljati tudi mentalne odsotnosti. Med pogovorom sem nehote odtavala z mislimi v daljavo. Nad mislimi nisem imela vpliva, nadzora in moči. Bile so močnejše in hotele so me odpeljati vstran od Zemlje.

V začetku tridesetih sem se pričela soočati z brezizhodnimi situacijami, neuspehi, boleznimi ter velikimi občutki nesposobnosti. Zaradi česar so se pričele v meni prebujati večje samomorilske misli, ki jih nisem prepoznala. Govorile so mi, da je realm od koder prihajamo lepši kot življenje tukaj na Zemlji. Verjela sem jim in posledično zavračala svoje življenje.

Nekega dne so misli postale tako močne, da sem že začutila svoj odhod. Bile so opojne, kot neka uteha, da želim sedaj oditi v obliki samomora iz te trpeče se Zemlje. Zavedanje katerega sem že povečevala me je naenkrat prebudilo iz poistovetenih misli in prvič sem ozavestila, da so to samomorilske misli, ki so me več let skrito lovile ter hotele odpeljati iz Zemlje. Iz prebujenega stanja se je nato pričelo postopno osvobajanje od trpljenja ter odpiranje novemu življenju.

Spoznala sem, da imamo v sebi moč, da se odtrgamo od teh misli. Kot tudi, da so samomorilske misli pasti, ki nas želijo ločiti od bogastev, ki jih nosimo v svoji globini. Obstaja izhod, ki se ne nahaja v samomoru ali zunaj vas temveč v vaši notranji živosti. Obstajajo orodja, načini, ki vas uspešno osvobodijo in so na voljo na tem spletnem portalu.

Suzana Trnovšek, Astrološka psihologinja

Prejmite pomoč

Prejmite poglobljeni vpogled v vašo bolezen s pomočjo astrološkega vpogleda v vašo osebno rojstno karto. Popeljani boste do razumevanja kako je vaša bolezen nastala, kako operira, kako jo uspešno ozdraviti ter kam usmeriti pozornost, da se zdravljenje bolezni iz notranjosti lahko prične.
 

Aktivirajte zdravljenje z Vodeno meditacijo

Meditacija je osnovno orodje, ki zagotavlja, da se vse zavedne ter nezavedne čustvene bolečine, ki so povzročile samomorilske misli zdravijo. Energijski centri z rednim meditiranjem na čakre postanejo očiščeni zaradi česar se stopanje iz uma sprelevi v vstopanje v lastno moč ter osvobajanja. Z vodeno meditacijo na čakre aktivirate najgloblje zdravljenje trpljenja, ki ga doživljate ter si ustvarjate izhod.

Moj komplet orodij za spremembo

Poleg zdravilne meditacije so potrebna tri dodatna orodja, ki poskrbijo za uspešno osvobajanje. Prvo orodje je Vodena Meditacija, ki je osnovna poganjalska zdravilna sila. Drugo orodje vas poveže z vašo čistostjo – kjer se zlivanje s trenutkom zdaj brez misli prične. Tretje orodje prizemlji jasnosti ter aktivira ločevanje od temačnih misli. Četrto orodje uči kako vstopati v lastno moč z osredotočanjem vase.
 
Vsako orodje ima posebno nalogo. Skupaj so popolna celota za spremembo, svobodo ter izhodne rešitve.

Prejmite Suzanino astrološko pomoč