Sakralna čakra – Intimnost, kreativnost, radost

Sakralna čakra je energijski center, ki te poveže s tvojim čutnim delom v sebi. Ponuja ti portal do senšualnosti, zdrave spolnosti in partnerstva, kreativnosti ter občutke radosti. Popelje te v skrivne izraznosti izjemnega osebnega kreiranja ter občutkov vrednosti.

V blokiranem sakralnem predelu se nahaja skladišče tvojega trpljenja iz časa otroštva, ki zapre možnost delovanja tvoje duše. Odraža se v občutkih nesreče, žalosti, manjvrednosti, nezmožnosti kreiranja, spolnega neravnovesja, težav pri prehranjevanju ter napolnjene jeze.

Sakralna čakra nas poveže s planetoma Pluton ter Mars, ki sta pomočnika pri delovanju te čakre. Ko se s planetoma povežemo(zlijemo), sodelujemo z njima skozi zavedanje in nam le-ta pomagata “razkladiščiti” otroštvo. Pomagala nam bosta pripeljati čustvene bolečine, ki so onesposobili našo sakralno čakro na površje ter jih ozdraviti s povečenim zavedanjem. Ozdravljeno otroštvo bo nato odprlo naš sakralni center. Posledično se ozdravijo kakršne koli zdravstvene težave povezane s sakralnim predelom.

Sakralna čakra

– se očisti ter odpre z: Meditacijo na čakre;
– se nahaja: cca 1cm pod popkom ;
– se poveže s planetoma: Mars in Pluton;
– s planetoma se povežemo skozi: Meditacijo na čakre
– mantra za to čakro: VAM;
– del telesa: reproduktivni organi;
– poveže nas tudi skozi: okušanje hrane;
– otroštvo se zdravi s: Povečevanjem zavedanja (osebno rastjo).