Razkrij svoje sposobnosti

Mnogo vas ne ve, da ste sposobna ter mogočna bitja. Mnogo vas trpi v bolečinah misleč, da ni izhoda k lepšemu ter lažjemu življenju. Mnogo vas živi ujetih v službah, ki jih ne marate. Drugi pa ste prestrašeni ali bo posledica Coronavirus-a prineslo brezposelnost. Nevedoč, da se nahaja v vas morje bogastev, darov, sposobnosti, ki vas popeljejo do svojega poslanstva, sreče, izpopolnjenosti ter osvoboditve od trpljenja.

Vsak od vas nosi unikatne sposobnosti ter moči v sebi. Nekateri ste rojeni, da se odprete razvijanju kreativnosti od doma, drugi ste tukaj da razkrijete nevidne sposobnosti, tretji da uporabite svoje mikro oko, četrti da razvijete sposobnosti skozi množice ljudi, nekateri da uporabite svojo moč skozi glas….in tako dalje. Vendar prav vsi imate moči, ki prinesejo pot k zadovoljivemu in uspešnemu opravljanju poslanstva.

Ko se naučite priti do sposobnosti v sebi ter, ko jih bolje spoznate, ste na poti k razvijanju samega sebe, svoje lastne moči, ki vam jo ne bo mogel odvzeti nihče. Niti Coronavirus situacija. Razvili se boste v neustrašna bitja ter spoznali kako resnično sposobni ste. Ter, da je vse kar ste negativnega o sebi prejeli v odraščanju, v šoli, skozi okolico bila laž. Zaživeli ste v laži, ji verjeli, pogojili, se poistovetili z njo in se ujeli v občutkih nesposobnosti.

Želim, da razkrijete svoje sposobnosti. In pri tem vam lahko pomagam. In sicer tako, da pogledam v vašo osebno astrološko karto ter vam v podrobnosti predstavim te sposobnosti. Klikni tukaj ter prejmi moj podroben vpogled v tvoje osebne sposobnosti.

Z ljubeznijo, Suzana Trnovšek

Želim odkriti svoje sposobnosti >>