Višje energije aktivirajo čiščenje (14.2 – 23.2.2020)

Planet Neptun v Ribi v zelo lepem sozvočju z Jupiterjem v Kozorogu
(14.2 – 23.2.2020)

Neptun predstavlja stik z višjimi energijami. Jupiter pa nam odpira vrata skozi naše tretje oko/modrosti. Oba planeta nosita energijo duhovnosti, miru, zdravljenja ter možnosti seči v spremembo. Astrološki znak Ribi pa predstavlja stanje globoko čutno višjo energijo. Medtem, ko Kozorog predstavlja realnost in zemljo.

Ko skupaj združimo ta astrološki aspekt, ki se odvija dobimo lepo kombinacijo višjih sil na Zemlji. Naše notranje stanje lahko z našim zavedanjem postane prizemljeno ali čustvene bolečine, ki so bile nevidne ozdravljene. Soočimo se lahko z najbolj nevidnim strahom in ga tudi uspešno izločimo z našim zavedanjem. Doživimo lahko močno čiščenje trpljenja v sebi, ki ni nujno, da je enostavno. Je pa zato lahko uspešno. Kar prinaša večjo svobodnost na Zemlji.

Zaznaš, da te je nečesa strah? Zaznavaš, da se nekje ne moreš premakniti dalje v življenju prav zaradi tega strahu? Višje energije so tukaj, da ti ga pomagajo zdraviti s sodelovanjem tvojega zavedanja. To pomeni, da je temu strahu potrebno dati pozornost, soočanje, predajo ter zdravilno aktivacijo s pomočjo meditiranja.

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja