Prebujena čustva po orgazmu – Zakaj in Kako z njimi

Po orgazmu se lahko v nas prebudijo različna čustva – od žalosti, praznina, občutki pomanjkanja ljubezni, krivde, nezadovoljstva ali občutki močnega trpljenja, ki ga v tistem trenutku ne znamo pojasniti. Pri vsakemu izmed nas so lahko občutki zelo čustveno boleči in neobrazložljivi zato lahko nastopi tudi jokanje. Lahko se pojavi tudi jokanje ob občutkih sreče po orgazmu ampak ta e-knjiga je namenjena žalostnim občutkom.

Spolna intimnost ali zavedna masturbacija je globok in sveti stik s spolno energijo v nas. Spolna energija nas poveže z astrološkim znakom Škorpijon, ki pa predstavlja najglobljo čustveno vez z našimi globinami in resnico. Predstavlja tudi prerod saj se s pomočjo spolne energije skozi orgazem prične zdravljenje naših najglobljih čustvenih bolečin, ki so nam dosegljive samo skozi globoko zavedanje in/ali skozi spolno energijo.

Zakaj se po orgazmu prebudijo čustva?

Orgazem je najvišja intenzivnost naše spolne energije, ki lahko seže v naše najgloblje nezavedne predele v nas. Potuje po nezavednem energijskem polju, ki potrebuje zavedanje (svetlobo). Ob orgazmu ima spolna energija nadnaravno moč, ki lahko pride do naših nezavednih najglobljih bolečin in jih v tistem trenutku zaradi intenzivnosti spolne energije (zdravilne sile) pripelje na površje. Občutimo jih v obliki neprijetnih občutkov. Kakršen koli neprijeten občutek pride po orgazmu na površje, je prišel iz razloga, ker se je s pomočjo spolnega viška (orgazma) pričel ta občutek v nas zdraviti.

Neprijetni občutki, ki pridejo na površje izhajajo iz časa odraščanja, niso zlahka obrazložljivi ter pojasnjeni in jih po orgazmu težko interpretiramo iz katerega časa izhajajo RAZEN, če smo v močni transformaciji vstopanja v notranjost kjer pa so nam odgovori zlahka dosegljivi. V pomoč razumevanja nam je lahko tudi astrologija.

Škorpijonova spolna energija je tista, ki med orgazmom naredi sledeče:

– popelje nas v naše nezavedno stanje (v osmo astrološko hišo in v škorpijonov znak, ki se pri naši osebni astrološki karti nahaja);
– pripelje na površje nezavedne čustvene bolečine;
– želi, da se soočimo s to bolečino na način, da si jo dovolimo občutiti;
– in da to bolečino “usmrtimo” z našim zavedanjem. Osma astrološka hiša, ki je spolna hiša je hiša “smrti” kjer naše trpljenje v nas mora umreti zato, da lahko vstopimo v pravo moč spolne energije in stanje ravnovesja. To je trenutek čustvenega zdravljenja, ki nas lahko postopoma poveže še v globljo intimnost in večjo notranjo moč.

Če pridejo čustva na površje po orgazmu vedi da:

– ni s tabo ničesar narobe;
– se v tistem trenutku dogaja čustveno zdravljenje, kateremu ne potrebuješ dati interpretacije;
– čustveno zdravljenje popelje tvoje specifično globoko trpljenje v smrt in te osvobodi trpljenja;
– je normalno, če se zjočeš ali se počutiš neprijetno;
– se lahko ena večja čustvena bolečina zdravi po orgazmu večkrat zapored. Torej prebujeni isti občutki nakazujejo, da bolečina še ni ozdravljena in, da se skozi spolno intimnostjo lahko zdravljenje v istih občutkih zdravi še naprej. Včasih tudi več let.

Kako pristopiti tem čustvom, ki pridejo na površje?

1. Komunikacija s partnerjem je ključ,

da lahko proces zdravljenja neprijetnih občutkov po orgazmu poteka “učinkovito” in s podporo. Zato je dobro, da partnerju obrazložiš kaj se pravzaprav dogaja, ko se prebudijo v tebi ti občutki ter kaj pomenijo. Lahko mu/ji posreduješ tudi tale članek, da bo razumel-a saj se ob občutkih, ki pridejo po orgazmu na površju ne gre zanj/zanjo ampak za tvoje čustvene, globoke, intenzivne in skrite bolečine;

2. Za partnerja /partnerko je priporočljivo,

da ti po orgazmu nemudoma naredi zavedni prostor zato, da lahko doživiš v tistem trenutku “sveto” oz. mirno čustveno zdravljenje. Kako to stori? Tako, da partner leži poleg tebe in v tistem trenutku usmeri vso njegovo/njeno pozornost v dihanje oz. opazovanje dihanja. Pozornost naj bo z vso intenzivnostjo v dihanju saj tako te partnerjevo zavedanje med čustvenim zdravljenjem ne “duši” ampak nasprotno, pripomore k zdravljenju tvoje čustvene bolečine. Pozornost naj ima usmerjeno v opazovanje dihanja dokler se bolečina pri tebi v popolnosti ne izloči. Hkrati je pomembno, da ima partner/partnerka razumevanje in vedenje kaj se pri tebi tisti trenutek dogaja in sprejema tvoja čustva. Ta način je lep globoki način povezovanja eden z drugim, ki se kot duši na energetskem ravenu podpirata ter si pomagata;

3. Tvoja naloga pa je, da si po orgazmu, ko se prebudijo občutki

žalosti, najprej dovoliš občutiti te občutke v popolnosti. Ne upiraj se jim ampak jim daj zavedanje. Kako to storiš? To narediš tako, da opazuješ kako se tvoj prsni koš dviguje in spušča ter hkrati lahko zaznaš, da opazuješ to bolečino kot opazovalka/opazovalec iz ozadja. Opazovalec iz ozadja si ti, tvoje bistvo in opazovanje te začne trgati stran od te prebujene bolečine. Zavedno opazovanje sije v tistem trenutku na čustveno bolečino in jo zdravi oz. izloča. Če ob tem močno jokaš, potem močno jokaj. Ne zadržuje jokanja ali tiščati kakršnekoli občutke.  Če te ob tem na kakšnem predelu telesa boli (na primer na grlu), si dovoli da te boli.

4. Če ti je uspelo opazovati svojo bolečino iz ozadja,

potem se bolečina v tistem hipu lahko izjoče oz izloči. Pojavi se lahko občutek utrujenosti, morda tudi izčrpanosti predvsem iz razloga, ker je šlo za izločanje globoke in težke nezavedne bolečine, ki jo je doživljalo tudi telo. Hkrati pa ob popolni izločitvi VEDNO občutiš tudi notranji mir, ki se po čustvenem zdravljenju prebudi. “Čustvena izpraznjenost” je znak, da si svoje delo z zavedanjem uspešno opravil-a. Če občutki niso izginili in so prisotni še več ur, potem pomeni, da si se z njimi poistovetil-a. Predlagam ti, da se ločiš od njih tako, da jih intenzivno iz ozadja opazuješ vsakič, ko pridejo na površje. Le tako bodo postopoma tudi odšli. Kar bo poglobilo, okrepilo spolni odnos oz. te osvobodilo trpljenja v sebi.

Reševanje spolnih težav skozi 4 orodja za samozdravljenje

Osebna astro pomoč pri reševanju spolnih težav