Prebudi svojo samozavest

Do manifestacije seksa in strasti v seksu z ženo lahko prideš, ko se tvoja spolna moč poveča in okrepi. Če si želiš seksa še ne pomeni, da je tvoja spolna moč okrepljena. In v tem primeru si pomagaš le-to prebuditi s samozavestjo. Samozavesten moški ima okrepljeno spolno moč in obratno.

1.Uredi in obleči se ELEGANTNO ali POSLOVNO

Če ne nosiš rad elegantnih oblačil potem poišči takšna, ki jih boš rad nosil in se boš v njih počutil kot pravi moški!

Elegantna oblačila naj bodo modre, črne ali rdeče barve, v kombinaciji z belo (npr bela ali tudi losos barve srajca). Oziroma kombinacija teh barv. Tvoja starost naj ne bo izgovor za elegantna oblačila. V nadaljevanju spodaj sem pripravila nekaj slikovnih primerov za inspiracijo ali pa po-googlaj sam. Najdi svoj stil in ga osvoji!

Pri elegantnih oblačilih se v tem primeru ne gre za izgled. Temveč se gre za prebujanje tvoje spolne samozavesti, ki se prebuja skozi temnejše barve in eleganco. Pomembno je, da ti nosiš stil in ne stil tebe!! Ko najdeš svoj stil, se moraš počutiti sexy! To je pravilo! Zato išči dokler ne najdeš oblačila kjer se boš počutil mogočnega, sexy, zelo dobro, kjer se ti bo drža spremenila…in boš občutil prebujeno samozavest

Pod prava elegantna oblačila spada neke vrste “klasika”. Pri elegantnih oblačilih ne išči posebna, drugačna ali izstopajoča se oblačila. Elegantna oblačila so tista, ki predstavljajo tvojo karizmatično osebno spolno moč in samozavest. So elegantna ali poslovna, prikazujejo tvojo zrelost, odločnost ter sigurnost vase. Oziroma ti bodo vse omenjeno pomagala prebuditi.

Sedaj to eleganco ne le vpelji v službo temveč naj postane del tvojega življenja, vsaki dan…v času kreiranja, sestankov, preprostih opravil… Pomagaj si z oblačili prebujati vsakodnevno spolno samozavest. Priporočam, da elegantna oblačila uporabiš, ko si ob svoji ženi. Pomembno je, da eleganco najprej telesno v sebi osvojiš zato, da ti ne bo nerodno biti eleganten ob tvoji ženi. Kaj pomeni, da jo osvojiš? Da se dobro počutiš v njej, da je zlita s tvojo osebnostjo ter, da se v njej počutiš samozavestnega!

Vsaka ženska ljubi urejenega moškega. Eleganca / Poslovnost pa pripeljata še posebno sexy vibracijo na površje. Še posebej pri moškemu, ki se zlije s svojim stilom elegance in jo zna uporabljati! To zmoreš tudi ti, zatorej le pogumno!

Ne pozabi tudi na urejeno frizuro, britje in parfum, ki v tebi prebudi občutke samozavesti.

2. Stoj, sedi in hodi POKOČNO

Zelo samozavestni in privlačni moški hodijo pokončno. Zavedni so, da se PRAVA SAMOZAVEST prebuja tudi skozi FIZIOLOGIJO. To pomeni, da telo uporabijo za prebujanje njihove samozavesti, ki krepi tudi njihovo spolno moč. S fizično pokončno držo aktivirajo svoj spolni del v sebi in njihovo pravo samozavestno moč.

Predstavljam ti vajo, ki ti bo z redno uporabo le-te pomagala dvigniti SAMOZAVEST in spolno moč na višjo raven. To vajo sem uporabljala v svoji največji krizi nesamozavesti in prodiranja nazaj do svoje osebne spolne moči! Zelo mi je spremenila samozavestni raven. Večkrat na dan izvajaj vajo:

-Naredi Superman držo;

-Med držo se osredotoči na prsni koš in opazuj svoje dihanje 1 minuto – stoje, s superman držo;

-Sedaj nadaljuj s svojimi opravki, govorenjem ali karkoli imaš skozi pokončno držo;

Ko se ob izzivih ali drugih stvareh skrčiš ali počutiš nemočnega, nesamozavestega, ker se žena izogiba seksa s tabo vedno naredi takrat vajo. In iz te drže vedno deluj. Hodi pokončno, odločno in bolj hitro, drži se pokončno, sedi pokončno in fizična drža bo pomagala prebujati tvojo samozavestno spolno moč! Vaja prebuja emocije samozavesti. Pomagala ti bo tudi odplakniti dele v sebi, ki blokirajo manifestacije seksa in privlačnosti na sploh. Ravno tako ti prebuja osebno samozavest.

3. Prebudi FIZIČNO MOČ in KONDICIJO

Fizična moč in kondicija se pri treningih ZA PREBUJANJE SPOLNE MOČI šteje pod sledeče dejavnosti:

– HIIT VADBE oz. INTENZIVEN KARDIO – kjer moraš biti močno impulziven v vadbi. Vadbe so kratke vendar zahtevajo uporabo moštvene / spolne energije. Eden primer izjemne HIIT vadbe prilagam spodaj.
– BORILNE VEŠČINE – z borilno veščino krepiš fizično moč, držo in uporabljaš energetski center, ki se nahaja tik pod popkom. Točno na tistem predelu pa se nahaja tvoja spolna čakra.
– BOKS – je odličen za krepitev fizične moči, kondicije in na splošno moškosti!!

HIIT vadbe in BOKS so odlične tudi za izločanje zatrte jeze. Jeza je velik sovražnik spolne moči. Lahko jo hitro pokopa, izniči zaradi česar se ti izničijo tudi spolne aktivnosti.

Izvajaj vadbe REDNO  – Le tako vadbe delujejo uspešno na prebujanje SPOLNE MOČI.

Zelo Pomembno: Obstajo tudi izjeme. Imela sem stranko, ki se je soočala s težavami glede spolne moči, ki se je zablokirala v popolnosti. Pogledala sem v njegovo osebno astrološko karto in odkrila, da ta stranka ne sme uporabljati športne aktivnosti. Namesto športa mora uporabljati svoj glas kot športno aktivnost. Prav glas je začel postopoma poganjati in prebujati spolno moč. Stanka pred tem ni rada glasno govorila, ni se rada izražala, bala se je izražanja kar je posledično tudi blokiralo spolno energijo. Z glasnim in pogostim govorenjem, izražanjem čustev na glas in odločnim govorenjem pa si je končno pričela prebujati spolno moč…Tukaj gre seveda za zelo individualen primer, ki pa ne velja za vsakogar.

3. Samozavestna drža, eleganca naj bosta SPOŠTLJIVE NARAVE

Dokler je samozavestna drža in eleganca spoštljive energije do sočloveka, še posebej do ženskega spola, brez kakršne koli arogance, takrat se tvoja spolna moč krepi v tebi.

Če pa uporabljaš “Samozavestno obnašanje” kot pasivno obliko jeze, arogance, nespoštljivosti do svoje žene in drugih ljudi, si takoj blokiraš in zapiraš spolno moč. Takrat se ponavadi ženske odmaknemo in nas moški ne privlačijo.

Če nosiš v sebi ogromno jeze, ki je blokada spolne moči, potem ti lahko športna aktivnost pomaga pri izločanju jeze. Ali pa aktiviraj področja v življenju kjer se tvoja spolna moč lahko močno krepi (primer sem izpostavila zgoraj s stranko, ki je morala uporabljati glas za prižig spolne moči in posledično je z glasom čistila svojo zatrto jezo na grlu).

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}