Astrološka napoved za Slovenijo – Skupinske okužbe Covida-19 ( Marec in April 2021 ) – Da ali Ne?

Dne 4.3.2021 vstopi planet Mars v znamenje Dvojčka. Za nas Slovence in našo Slovensko astrološko karto pomeni, da bo planet vstopil v področje Zdravja, ki bo izzvano v mesecu Marcu in Aprilu 2021. Kaj to pomeni? Na astrološki karti Slovenije vidim, da so možnosti velike nevarnosti skupinskih okužb Covida-19, ki ne le lahko okužijo starejše. Temveč lahko okužbe prejmejo tudi otroci. Tokrat se bo šlo za skupinske okužbe kjer lahko prejme Covid po več ljudi hkrati. Oziroma se bodo okužbe ustvarile preko skupine ljudi. Dvojček nas poveže s šolami, soseskami kar pomeni, da so ta področja tista kjer se bodo skupine okužb zgodile.

Kar je najhuje videti na naši Slovenski astrološki karti je to, da bodo nevarnosti skupinskih okužb nastopile zaradi Slovenske nezrelosti. Planet Mars ni le vstopil v področje zdravja temveč v otroško energijo. Kar pomeni, da vsa pretekla otroška obnašanja povezana s Covidom-19 in nestrpnostmii v času pretekle izolacije, bodo sedaj skupinsko vplivale na zdravje Slovencev. Ne le starejših temveč naj ponovim, tudi otrok. Kar je še težje videti na karti pa je, da se ne-le lahko okužijo skupine ljudi/otrok temveč vidim, da bodo nastopile skupinske smrti kot posledica okužbe.

Večkrat me je ob pogledu na karto Slovenije streslo in zmrazilo. Mesec Marec in April nosita agresivne izzive iz blokiranega solarnega pleksusa, grlene čakre ter srčne čakre direktno na zdravje. Solarni pleksus se nahaja na predelu trebuha. Srčna čakra na predelu prsnega koža. Grlena čakra na predelu grla. Nastopijo lahko večje travme za družine. Za tiste, ki bodo izgubili bližnje ali otroke. Kot tudi za tiste, ki bodo okuženi. Vsekakor vam pošiljam s temi besedami alarm, da pazite nase in na svoje otroke. Ni še konec s Covidom in tudi ne bo, vse do konca leta 2023. Veliko se moramo naučiti, dozoreti, biti odgovorni ter zrasti in Covid je tisti, ki nas prav omenjenega uči.

Ker bo planet Mars preživljal v astrološki hiši kjer je v osnovi doma Devica pomeni, da je sedaj čas, da si med sabo močno pomagamo! Kljub temu, da Mars lahko prebudi agresivnosti zaradi občutkov nemoči v nas je pomembno, da se med sabo ne prepiramo. Temveč stopimo eden drugemu nasproti. Devica nas poveže s prehrano kar mi predstavlja, da se lahko zaradi Covid-19 izzivov potrebuje pomoč pri raznašanju prehrane – Individualnim osebam, otrocim ali skupinam ljudi. Vsi, ki boste imeli to možnost, pomagajte raznositi hrano tistim, ki bodo na kakršen koli način onemogočeni, da bi lahko odšli v trgovino ali pa bodo zboleli za Covidom-19. Seveda bodite ZELO ZAVEDNI IN ODGOVORNI, da spoštujete varnostno razdaljo.

Mars želi, da smo samozavestni pri pomoči ljudi, ki nas bodo potrebovali v soseski, šoli kot tudi preko spleta. Vsi, ki imate kakršne koli informacije o Covidu ali veste kako bi lahko pomagali, to storite. Predajte sporočila direktno ali preko spleta skozi članek, blog ipd. Sedaj je čas, da ste pogumni in greste pomagati s svojimi lastnimi sposobnostmi ter darovi. Seveda pomagajte odgovorno, odkrijte kje imate osebnega dvojčka v vaši osebni astrološki karti. Tako bo postalo lažje za vas kam se usmeriti ter kako lahko pomagate. V teh dveh mesecih ne pozabite tudi na živali oz. ljubljenčke. Vaše, potepuške kot tudi tiste od sosedov ter iz celotne okolice. Tudi njim pomagajte skozi hrano ali preko spleta skozi članke – saj bodo živali z Marsom v 6 astrološki Slovenski hiši, tudi potrebovale vašo/našo pomoč.

Naj bo vaše delovanje pogumno vendar zelo odgovorno z večjo varnostno razdaljo. Vedite, da vsaka dobra storitev za sočloveka zelo dobro deluje na vašo osebno Devico in področja življenja kjer se osebna Devica pri vas nahaja. Z dobrimi deli lahko čustvene bolečine manjvrednosti sedaj odslužite. Ker bo Mars imel spremljevalne planete tudi v znamenju Ribi, se obeta nova izolacija in/ali prebujeni strahovi, ki so lahko uspešno umirjeni/ozdravljeni z vajami povezovanja s sabo ter meditacijo.

Pazite nase in vedite, da Covid-19 ni igra. Je skupek mentalnih energestskih bolečin, ovito v kolektivni raven in potuje nevidno, hitro ter preseneti in udari, ko si najmanj mislimo. Pazite močno tudi na svoje otroke.

V pomoč

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja