Polna luna v znamenju Ribi – 2.9.2020

Poglejmo najprej koncept polne lune. Polna luna v popolnosti obsije našo čustveno bolečino. V tistem času ponuja priložnost, da odide iz nas trpeča se bolečina ter nas osvobodi notranjega trpljenja. Zaradi česar se lahko nato ob izločitvi blokade zunanja situacija, dogodek v želeno smer spremeni. Doživljanje polne lune se prične že 14 dni pred njenim viškom (2.9.2020) in še dober teden po njej. Težja kot je polna luna, močnejša transforamcija ter osvoboditev se nam ponuja. Da, slabi astrološki aspekti so mi prinesli vedno največje osvoboditve, prerode ter učinkovito-vidne spremembe. Tako kot jih ponuja ta polna luna, ki je zelo težka.

Kaj pomeni pravzaprav, da je polna luna težka? To pomeni, da posije luna na naše najtežje bolečine v notranjosti ter pritisne tudi zunanje močno. To tudi pomeni, da nam obsije bolečine, ki jih dosedaj nismo mogli izpuliti ter se od njih osvoboditi. Kot je na primer neuspeh pri finančnem prodoru. Ne glede na to kaj ste storili vam je denar ušel iz rok, ali pa se je vedno nekaj pokvarilo, ko ste prejeli višjo plačo in ste morali višek uporabiti za plačilo popravila…ali pa veliko delate vendar vas ne cenijo… hitro izgubite službo ali pa ste brezposelni brez uspeha za novo služo… itd. Za takšnimi dogodki, ko nam uhajajo stvari iz rok se nahaja blokada v nas. Le-ta je izjemno velika, trdovratna, ponavadi karmična ter zelo zakoreninjena v celice še od prejšnjih generacij. Ob močnih pritiskih energij ob polni luni, pride blokada iz različnih čaker na površje ter se “ponudi”, da jo ozavestimo ter končno uspešno ozdravimo z našim zavednjem.

Ta polna luna ponuja osvoboditev od tako težke blokade, ki sem jo opisala na finančnem primeru. Kajti polna luna v Ribi naznanja prejšnje življenje, blokade ki jih je potrebno preživeti določeno obdobje ter v globino predelati. Vzporedno pa se bo ob polni luni dogajal karmični dodatni pritisk kjer bo Saturnova energija pritisnila na našo srčno čakro ter nam ponudila, da se ob polni luni močno potrudimo ter odpustimo najtežje srčne zamere, ki so ustvarile karmične blokade zaradi česar nam vsaj eno področje življenja ne gre nikakor naprej. Vendar zahtevan je Saturnov pogoj od nas in sicer vložiti moramo ne le notranji temveč zunanji tudi trud.

Če smo pripravljeni vložiti ljubeči trud ob tej polni luni lahko Saturn prižge zeleno luč na naši srčni čakri, ki je manifestacijska sila. Je vsemogočna sila, ki zdravi z ljubeznijo ter obogati naše življenje. Uran v Bikovi energiji pa nam bo pripeljal ženstveno srčno čakro (velja tudi za moški spol) na tla (s prizemljitvjo) ter ustvaril vidne fizične spremembe ob uspešnem zaključku vloženega truda!

Sedaj nastopijo moja vprašanja za vas. Delate v svoji globini z zavedanjem ali vsaj z meditacijo katere predstavnik je znamenje Ribi? Ste pripravljeni zavihati rokave ob tej polni luni ter slediti Saturnovim navodilom, da se osvobodite? Ste pripravljeni vložiti trud in prodreti karmični srčni zid?

Kliknite tukaj in prejmite OSEBNI astrološki vpogled KJE BOSTE IMELI POLNO LUNO z vključenimi mojimi praktičnimi navodili kakšen trud morate vložiti.

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja