Polna luna v Devici (27.2.2021) – V ospredju sta tvoje zdravje in vrednost

Posebnost polne lune je vedno ta, da ponuja eno močnejših zdravljenj večje čustvene bolečine v tebi. In sicer na način, da z vso intenziteto obsije tvojo čustveno rano ter ti ponudi priložnost, da jo tokrat ozavestiš in posledično ozdraviš. Same učinke ter osvetlitve tvoje rane pa že lahko čutiš tudi 14 dni pred polno luno. Njeno delovanje pa traja še 7 dni kasneje po zaključku polne lune. Polna luna je vedno odličen čas, da nekaj kar nisi mogla/mogel odstraniti iz svojega življenja, tokrat s pomočjo lune, ki požene čustveni zdravilni tok skozi tebe, lahko ozdraviš dokončno. V času polne lune se ti ponujajo vedno največje osvoboditve, ki pa pred zaključkom ozdravljene rane nosijo ponavadi večje pritiske ali izzive na vsaj enem področju tvojega življenja.

V tem mesecu imamo polno luno v znamenju Device

Devica te poveže s predelom tvojega trebuha, zdravstvenim stanjem nasploh, stanjem tvoje vrednosti oz. manjvrednosti, službo, prehranjevanjem, organiziranjem ter živalim (muce, pse in druge tvoje ljubljenčke). Hkrati te poveže s tvojo praktičnostjo, praktičnimi rešitvami ter detajlnimi pristopi, ki se zahtevajo, da jih v sebi na vsaj enem področju tvojega življenja osvojiš.

Gre za precej intenzivno polno luno

Ker se v času polne lune dogaja tudi težji astrološki aspekt med Saturnom in Uranom mi predstavlja, da boš imel-a v času polne lune na površju eno večjih karmičnih blokad manjvrednosti. Blokada je energetske narave, ki jo boš lahko fizično občutila ne le na predelu trebuha temveč tudi na predelu pljuč, grla in/ali glave. Ta blokada se lahko z ozaveščanjem bolečin manjvrednosti v tebi uspešno zdravi. Posledično se bo zdravila kakršna koli tvoja vidna ali nevidna bolezen. Dokler slediš ozaveščanju svojih čustvenih manjvrednostnih bolečin, boš na nezavednem ali zavednem ravenu doživljal-a eno večjih zdravljenj in posledično osvoboditev. Saj predelati karmično lekcijo pomeni predelati trd oreh v sebi, ki ti blokira prodor na področju službe, zdravja, prehrane, vrednosti, denarja in sposobnostih nasploh.

Kaj se zgodi, če karmično blokado ne predelaš? Trpljenje in težavnosti se nadaljujejo v tvojem življenju. Počutiš se lahko na vsaj enem področju kot, da si v zaporu. Zaradi česar se lahko rodijo zdravstvene težave, katere predstavnica je Devica in njena polna luna.

Astrološka karta Slovenije – Polna luna

Polna luna v Devici se nahaja pri nas Slovencih v 9 astrološki hiši. Kar pomeni, da so tudi prepričanja o zdravju tista, ki bodo osvetljena. Ker sije luna na 3 astrološko hišo pomeni, da se prepričanja o zdravju navezujejo na vaše otroke in/ali tvoje osebno otroško obnašanje. Vprašanja katera želi polna luna vsem Slovencem postaviti so sledeča: Kakšna prepričanja nosite o zdravju ter jih povezujete s svojimi otroci ali otroškim obnašanjem? Kakšna prepričanja nosite o zdravju in šolanju? Kaj vam je bolj pomembno – dati otroka v šolo ali poskrbeti za njegovo zdravje najprej? Ste kritični do svojih otrok ali do sebe iz časa odraščanja? Ali morda poskrbite za svoje zdravje ali pa vam je bolj pomembna zabava/otroškost, ki je obsijana v tej polni luni? Ste zavedni, da je dati svoje zdravje na prvo mesto odsev vaše lastne vrednosti?  Moj nasvet: PAZITE NA ZDRAVJE SVOJIH OTROK! Moj nasvet št.2: Pazite na svoja otroška obnašanja, ki se povezujejo z zdravjem in prepričanji.

Tvoja osebna Polna luna

Tvoja osebna astrološka karta je sestavljena iz datuma, letnice ter ure in minute tvoje rojstva. Polna luna je lahko približek opisanega zgoraj vendar tvoja osebna polna luna nosi dosti bolj podrobne informacije namenjene samo zate. Kot so kakšno zdravljenje se tebi osebno v tej polni luni obeta, katera rana želi biti ozdravljena, kateri del tvojega telesa potrebuje zdravljenje ali pa se bo zdravilo, na katerem področju tvojega osebnega življenja moraš razkriti svojo manjvrednost zato, da se ti življenje na področju vrednosti končno prične premikati, katero področje tvojega življenja je v času polne lune zelo obsijano ter mu moraš posvetiti veliko pozornosti. Kot tudi kje moraš paziti na zdravje zato, da bolezen ne privre na površje. Če te vse te informacije zanimajo, klikni tukaj in prejmi osebni vpogled v tvojo polno luno v Devici.

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja