🌕3.8.2020 – Polna luna v Vodnarju – Kaj prinaša?

Ob polnih lunah vedno zaključujemo z določeno čustveno bolečino in se od nje osvobajamo. Pomaga nam jo obsijati ter zdraviti. Da se od rane uspešno poslavljam vem saj se 7-14 dni pred vsako polno luno že pričnejo izzivi, ki me pritisnejo v uspešno soočanje in zdravljenje iz notranjosti. Ravno tako prejmem od vodnikov preko sanj kaj točno zdravim, na kaj moram biti pozorna ter ali mi bo uspelo ob polni luni dokončno se osvoboditi. Kot tudi kaj me čaka lepega, novega, drugačnega zaradi uspešnega zaključka od trpeče se rane.

In tudi ta polna luna v Vodnarju ni drugačna saj ponuja zaključek. Ker gre za zaključek v zračnem dogajanju pomeni, da se imamo možnost ločiti od mentalnega strahu, ki nam jemlje center, prizemljenost, jasnost, ležje “delo” ter glas. Vodnar predstavlja tudi avtentičnost zaradi česar nas polna luna potiska v smer, da se izrazimo ne glede na to, če se bojimo posledic kako se bodo drugi nanjo odzvali. Naj vam podam svoj primer. Pri branju astroloških kart posameznikov vedno vidim kakšne so lahko posledice, če oseba ne dela na zdravljenju težave. Vidim, če lahko zboli, dobi raka, umre in še mnogo več. Moja trenutna polna luna mi pomaga ločiti se od strahov ter predati iskreno te informacije posamezniku četudi gre za resnice, ki niso prijetne. Uči me, da z resnico lahko prebudim človeka ter ga ozavestim kaj ga čaka, če ne prične vstopati vase. Le-tako lahko posameznik zaradi moje predaje resnice stori korake za spremembo.

Kot vidite se od mene zahteva izraziti čimbolj resnično saj le tako lahko opravljam svoje delo iz moči, uspešno pomagam ljudem, da me slišijo ter se pričnejo osvobajati ter sem ob tem svobodna v svojem delovanju. To je moja vodnarjeva polna luna, ki je poudarjena na delovnem mestu in zdravju ter me zaradi ozaveščanja strahov uspešno zdravi tudi moje ciste na predelu glave, ki je bila predstavnica neizraženih resnic skozi leta.

Kje pa se vi bojite izražati sebe, svojo avtentičnost? Kateri kreativni del v sebi zadržujete? Kje se bojite odtrgati od nečesa kar vas bremeni, otežuje ter povzroča trpljenje? Kje nočete spregledati resnice in narediti nekaj v sebi, da bi lahko prodrli vase in/ali zunaj? Kje si zatiskate oči ter bežite od resnic? Ne bežati od sebe in opravil, ki vam jih zastavlja Saturn saj ni več čas za zatiranje svoje duše in bežanje od realnih situacij v vašem življenju, ki vas kličejo vase.

Tudi planet Saturn je prisoten ob polni luni. Želi, da ne odlašate niti z delom v svoje globine. Ne pozabite, da Saturn odpre 17.12.2020 novo Vodnarjevo dobo kjer smo jo na kratko okusili skozi Covid. Kot sami veste ni bilo prijetno v Covid obdobju kajne? V naslednjih 3 letih boste potrebovali veliko stabilnosti in zahtevano bo kolektivno prebujanje. Zato zagrabite to polno luno v vodnarju zato, da lahko uspešno zaključite en del vaših mentalnih strahov/anksioznosti, ki vam jih je obsijala polna luna.

Pri meni najdete vsa orodja za uspešno vstopanje v globino ter osvobajanje. Kot tudi vpogled v vašo osebno astrološko karto kjer vam lahko vašo  težavo predstavim iz globljega ravena. Ter vas popeljem do osvobajanja. Ravno tako je na voljo osebni astrološki vpogled v Vodnarjevo dobo kjer vam predam katera področja v vašem življenju bodo izpostavljena v naslednjih treh letih, kje lahko ustavite slabe posledice ter kje bo potrebno ozdraviti mentalne strahove.

Moja cista na glavi bi me pripeljala da Cerebralne paralize. Vendar, ker sem vzela svoje težave v roke sem ravno zaradi te polne lune v osvobajanju pred posledico te bolezni. Kar me resnično osrečuje saj postajam ne le zdrava temveč v sebi avtentično svobodna. Kar pa je izjemno lepo darilo, ki je prišlo kot rezultat zdravljenja iz notranjosti. Odprite se zdravljenju ter osvobajanju tudi vi.

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja