🌕Polna luna v Tehtnici, dne 8.4.2020

Jutranja polna luna v Tehtnici nosi veliko pomembnost Vsi smo sedaj v izolaciji, ki povzroča pri mnogih od vas strahove, kot tudi finančne, službene strahove, strahove povezane s prehrano in še mnogo več. Sami zase najbolj veste kaj je tisti največji trdi oreh (strah) v tej karanteni, ki jo imamo.

VENDAR VSAK dogodek se zgodi z namenom. Tudi izolacija, ki nas sedaj prisili, da se družimo družinski člani med sabo. Ker je polna luna v Tehtnici, ki bo imela pomembnost energij med dvema osebama, pa je čas, da se povežete z osebo katero imate ob sebi. Tehtnica predstavlja vedno dve osebi. Vas, ter še nekoga, ki imata skupno vez – lahko je to partner, brat, sestra ali bližnja oseba, ki je sedaj ob vas. V tej polni luni je poudarek predvsem na tisti duo s katerim se soočate s težavami med sabo, ko gre za odločitve ter lastno moč.

Naj vam podam nekaj primerov…morda imate moža, ki spodbija vaše odločitve ali vi njegove…morda se zaradi slabšega finančnega stanja več kregata…ali pa iz strahu kupujeta živila…morda se enostavno težko prenašata, morda se premalo pogovarjata in ne rešujeta težav skupaj…ali pa imate brata/sestro do katerega imate težave, ko gre za sklepanje odločitev, sodelovanja itd…SEDAJ MORATE S TO OSEBO STOPITI SKUPAJ. Naučiti se morata delovati v kriznih situacijah na način, da stopita skupaj in se naučita sodelovati. Pomagati si morata z zavednim odnosom (Pričnita povečevati vajino zavedanje s TEMI ZLATIMI VAJAMI) ustavljati reaktivnosti, prehitre odločitve in umirjati notranjost , KER LAHKO SKOZI nemirne vode (če stopita seveda zelo skupaj) PRIDEJO PRAVE REŠITVE kot tudi uredita vajne nerazrešene odnose…ki so vama odvzemali samozavest, moč, finančno stanje itd (kaj natančno je odvisno od vaše osebna astrološke karte).

Vedite, da lekcije polne lune se vedno predelujejo od znotraj. Zato so sedaj soočanja s strahovi v dvoje nujno potrebna ter zelo pomembna. Dokler so vode v notranjosti telesa nemirne, potem rešitve ter odgovori ne bodo prišli. Kot tudi jasnost ter prodori ne morejo priti. Če pa predelata vajin skupen izziv SKUPAJ potem lahko v težavnih trenutkih ozdravita vajino skupno korensko nemoč. Prave rešitve ter prodori lahko nastopijo naenkrat ter v sunku presenečenj. Kje, je razvidno na vaši osebni astrološki karti, ki jo lahko naročite spodaj.

Vsi, ki ste čisto sami v izolaciji, pa predelujte bolečine preteklosti ter spominov oseb, ki pridejo sedaj na površju. Ter predelajte bolečine lastne nezmožnosti odločanja skupaj s samozavestjo. Tako boste uravnovesili svojo tehtnico.

Težke polne lune kot je ta vedno ponujajo prodore. Ob najtežjih astroloških aspektov sem vedno uspela ozdraviti velike čustvene bolečine ali doživela večje zunanje prodore. Zagrabite svoj par, podajta se v duo reševanje ter prodirajta. Tako se bosta vajina solarna pleksusa združila ter LAHKO PREMAGALA ENO VEČJIH ŽIVLJENJSKIH OVIR. Samo skupaj vama bo uspelo zato sodelujta! V paru je sedaj VELIKA MOČ.

[maxbutton id=”5″ text=”PREJMI ASTRO VPOGLED” ]

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja