🌕Polna luna v Škorpijonu (7.5.2020)

7.5.2020 ob 12:45 uri
Polna luna deluje že eden teden pred njenim viškom ter močno tudi teden kasneje.

To je ena izmed mojih NAJLJUBŠIH POLNIH LUN. Saj ponuja popolno smrt nečesa kar nam pije kri ter nas spravlja v zelo močne občutke jeze, nemoči, ljubosumja, posesivnosti, manjvrednosti, podrejenosti, strahov in posesivno željo “biti ljubljen-a” skozi partnerstvo (preteklo ali sedanje)! Škorpijonova polna luna sedaj ponuja, da izpulite dokončno iluzijsko rano ter se dokončno osvobodite! Zakaj iluzijsko ter kaj to pomeni, nadaljujte z branjem v nadaljevanju!

In sicer ravno v času polne lune sta planet Venera ter Neptun v izzivu. Neptun v izzivu vam vedno želi prikazati kje živite v iluziji! Kje nečesa ne vidite in kar vam posledično odzvema jasnost, moč ter vrednost. Ker Neptun posije na Venero v času polne lune v Škorpijonu pa ste na preizkušnji ter soočanju ali ste pripravljeni videti kdo vam odvzema energijo, kje se podrejate, kje ne znate postaviti meje, kje sebe razdate zaradi želje drugih ljudi, kje nekomu ne znate dati konca ali zaključka, ker ste slepo zaljubljeni ali želite biti ljubljeni?!

Ta polna luna vam bo pomagala razkriti skrivnosti in vas bo vrgla ven iz iluzije v realnost, ki zna biti boleča. Vendar pozor, skozi občutke bolečine pa lahko skozi vas nastopi ekstremna odločnost ob kateri boste rekli “dovolj imam tega…dovolj imam iskanja ljubezni tam kjer je izkoriščena ali je ni!…dovolj imam, da se podrejam za nekoga drugega…ne grem se več teh igric…ne grem se več manipulacij…Dovolj imam manipulacije!!!

In čas je, da se izrazite tem ljudem, ki vam pijejo kri ALI pa vas bo življenje prisililo skozi bolečino, da boste odkorakali za večno! Škorpijon ne pozna milosti in vas lahko pritisne ob zid močno! Znate se počutiti nemočne zato, da naredite že enkrat spremembo, ki bi jo morali že zdavnaj storiti vendar ste si zatiskali oči. In to je moč škorpijonove polne lune kjer vam življenje pripelje skrivnosti, ki ponavadi niso prijetne na površje, zato da dokončno spremenite občutke nemoči v občutke moči.

Saj veste kaj se z uspešno v sebi zaključeno polno luno v Škorpijonu nato zgodi? Ne veste? Naj vam povem, da boste postali tako odločni, tako močno zakoreninjeni v svojo vrednost, tako pozitivno neusmiljeni, da boste lahko tisto področje vašega življenja kjer vam sije sedaj polna luna v popolnosti transformirali. In zato ljubim Škorpijonovo polno luno, ki nam vedno ponuja smrt nekega zelo velike bolečine ter jo nato transformira v ekstremno moč ter odločnost, če ste se pripravljeni spustiti v največje bolečine.

Prejmite osebni vpogled
ZA POLNO LUNO V ŠKORPIJONU ter 

– Odkrijte na katerih področjih vašega osebnega življenja je potrebno “ustvariti smrt”;
– In prejmite MOJE OSEBNE NASVETE “Kako se soočiti s polno luno uspešno;

NAROČAM OSEBNI VPOGLED!

Polna luna v Škorpijonu TUDI vedno povabi, da vstopite v globino skozi redno meditiranje. Jaz sem pred 6 leti prav na čas Škorpijonove polne lune stopila v transformacijo z meditacijo na čakre, ki je začela ustvarjati SMRT trpeče in nemočne SUZANE ter me prerojevati v pravo Suzano, ki pa postaja svobodna. Meditacija, ki jo vodim jaz ter mi ustvarja globoko transformacijo najdete ter kupite TUKAJ! Začnite s transformacijo v času Škorpijonove polne lune tudi vi!

Želim vam mogočen in transformativen teden!

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja