Polna luna v Škorpijonu (27.4.2021) – Zaključevanje temačnosti & Moja temačna izkušnja

Za polno luno v Škorpijonu, ki bo nastopila dne 27.4.2021, sem začutila, da jo delim z vami zelo zgodaj. Eden dan pred začetkom nove lune v Ovnu. Nova luna v Ovnu, dne 12.4.2021 nam bo pomagala dati moč, da lahko uspešno zaključimo temačnost, ki se bo v času polne lune obsijala. Ter posledično ponudila zaključek.

Zakaj delim z vami tako zgodaj Škorpijonovo polno luno? Razlog se nahaja v želji, da vam pomagam uspešno predelati temačnost, ki bo v času polne lune prišla skozi vas na površje. Kajti Škorpijonove polne lune niso nikoli enostavne. So namreč zelo težke saj v nas prebudijo najbolj temačni del v nas. Na površje pripelje najbolj skrito temačnost za katero nismo vedeli, da jo imamo. Med nje spadajo največji občutki jeze, zamere, sovražnost, maščevalnost ter neverjetno velik obup, brezup ter občutki nemoči.

Posamezniki, ki so umrli za samomorom so imeli najtežje škorpijonove pozicije kjer jih je tema zajela in popeljala v smrt. Mislite, da dramatiziram? Bolj vam izpostavljam skrajnosti, ki se prebudijo ob polni luni v Škorpijonu. Te skrajnosti so izjemno težke saj zasenčijo našo svetlobo ter nas zajamejo. Skozi te temačnosti ljudje naredijo umor, samomor, so nasilni ali pa prejmejo zlorabo, manipulacijo, odpoved, napad, se neverjetno močno bojijo ter doživljajo ene večjih strahov, ki jih obstaja.

Škorpijonova astrološka hiša

Škorpijonova astrološka hiša se v astrologiji nahaja pod številko osem. Lahko vam povem, da imam težko škorpijonovo hišo. V njej se nahaja Oven v kateri živi energija za življenje. Ker se moj Oven nahaja v Škorpijonu pomeni, da lahko v njegovi senci izgubim vir za življenje. Kar je precej nevarna smrtna energija, ko deluje v negativno. Kot tudi nevarna za samomor saj biti brez energije pomeni biti brez volje in strasti za življenje.

Pred 10 leti sem na spodbudo prijateljice odšla k astrologinji. Astrologinja je opisovala moje karakteristike ter dejala: “Za tako težke življenjske izkušnje, ki si jih ti doživela, ljudje naredijo samomor. Vendar imaš neverjetno moč s katero se lahko vedno dvigneš.” Pomislila sem: res je. Za sabo imam težke izkušnje prav na vseh področjih življenja. Grozno in boleče je, ko ti nobena stvar v življenju ne deluje. In ostaneš sam, brez vsega, še skoraj brez doma. Večkrat sem bila v brezupnih situacijah vendar tako kot je astrologinja dejala, se vedno dvignem nad zunanje neizhodne situacije. Vedno najdem moč, da grem naprej, poiščem rešitve in pljujem dalje. Še sama sem se večkrat načudila od kod mi energija. Le-ta je izhajala, ker sem uporabila svetlobo Škorpijona in ne senco ter se izpulila v najtežjih situacijah. Takrat v meni deluje super moč. Ena od težkih situacijah je bilo tudi obdobje drog preko katerih sem blažila svoje brezupe, žalosti in pomanjkanje ljubezni. Iz nje se mi je uspelo dvigniti ter preroditi sebe.

Moja izkušnja prihajajoče Škorpijonove polne lune

Polno luno v Škorpijonu že doživljam saj se je prebudila že včeraj. Odkrila sem, da obstajajo situacije, ki pa me lahko popeljejo v brezup ali neizhodnost. Ponavadi imam moč vzpodbuditi ljudi, jih dvigniti nad najtežje situacije in pokazati izhod ter svetlo luč. Še najbolje to počnem skozi astrologijo. Vendar, ko moja najbližja oseba, sestra izgubi upanje v popolnosti, se najbolj skrita temačnost v meni prebudi.

Včeraj so me sestrine besede brezupa popeljale v moj najbolj temačni del. Bolj kot je sestra govorila o brezupni situaciji v kateri se nahaja in kako se počuti, bolj sem brezupnost in neizhodnost občutila v sebi. Začela me je zajemati skozi mentalni raven. Občutila sem jo kot temačnost, jezo in vzporedno žalost, ki je postajala vedno bolj nasilna do mene in mojega telesa. Zajela je mojo glavo in še posebej oči. Počutila sem se kot, da sem odšla iz svojega telesa.

Naenkrat sem čutila neverjetno velik brezup, stisko in grozoto v sebi. Ni bilo več svetle lučke v tistem trenutku. Nastala je popolna tema. Začutila sem kako so se mi energetsko stisnile oči. Postale so zmedene, hitro so se premikale sem in tja ter iskale svetlobo na katero bi se lahko oslonile. Oči niso našle ničesar. Prišle so močne misli brezupa in močno intenzivne misli o samomoru. V mislih sem želela vzeti nož in ga zabosti v moje telo – natančneje tik po grlo (kjer imam škorpijona).

Reševanje iz moje temačnosti

Svoji sestri sem začela govoriti, da je najbolje, da naredim samomor, če ona ne vidi izhoda za naju. Zakaj bi bila tukaj. Razlagala sem z žalostjo, jezo in se počutila nadnaravno grozno. Komaj sem zbrala moč in energijo, da sem ji vse najtemnejše v sebi lahko zaupala. Edina stvar, ki me je ustavljala od dane realizacije samomora je bila, da nisem dovolj pogumna za samomor. Sestri sem izražala, da si želim narediti samomor in, da me ustavlja pogum. Vse kar sem ji govorila je bilo iz stanja temačnosti, velikih solz, obupa in močne bolečine v grlu. Bilo je nadnaravno grozno – občutki in sama situacija, ki je zasenčila celoten prostor.

Sestra se je v tistem hipu prebudila v zavedanju kako daleč sem odšla v brezup. Pomagala mi je, da sem vse kar me boli izrazila in ji povedala. Povedala sem ji, da ob njenih besedah začutim brezupnost za prihodnost. Zaradi česar me zajame želja po samomoru. Skozi moje izražanje, ki sem ga komaj pripeljala na površje je posledično sestra odkrila svojo temačnost Škorpijona, ki je prebudila mojo. In tako sva lahko iz temačnosti skozi dvourni pogovor prišli obe ven srečno ter varno.

Včerajšnja izkušnja je bila ena težjih izkušenj zaradi katere sem skoraj zgubila nadzor nad svojo odločitvijo. Mentalno me je tako močno spodneslo kot še nikoli dosedaj. Zanimivo pa je bilo, da me je dva dni pred tem nenehno bolela glava. Bolečina glave je nakazovala prebujočo se mentalno temačnost, ki je morala priti na površje, da sem jo ozavestila in lahko tudi s svetlobo izničila.

Kaj se je pravzaprav zgodilo?

Zajela me je temačnost ter prevladala mojo svetlobo. Ta temačnost izhaja iz otroštva kjer sem pridobila prepričanja o slabi moji prihodnosti. Luna je obsijala mojo prihajajočo Škorpijonovo polno luno, ki se mi odseva skozi sestro. Ta skrita temačnost je z njeno pomočjo prišla na površje kot temačno čustvo. Lahko bi me včeraj uničila vendar sem se iz nje rešila. Kaj me je rešilo? Energetska mišica, ki jo uporabljam ter opisujem v prispevku “Nova Luna v Ovnu”.

Svojo zgodbo sem vam zaupala zato, da se spoznate s temačnostjo, ki je v vseh nas. Vendar pri vsakem od nas deluje zelo drugače in v različni intenziteti. Vsi imamo del škorpijona v sebi, ki je skrit, temačen in izhaja iz preteklih težkih izkušenj. Skozi svojo zgodbo sem vam ga predstavila zato, da boste to temačnost, če/ko se prebudi skozi vas prepoznali in stopili vstran od nje. Predvsem, ko vas zagrabi jeza, brezup, močni strahovi, grozote, zamere, maščevanje ali kakršno koli drugo temačno čustvo.

Najbolj skrito bo prišlo na površje

Škorpijonova polna luna bo prinesla na površje najbolj skrite bolečine skozi najrazličnejše situacije v tvojem življenju. Skozi katere situacije je razvidno samo v tvoji osebni astrološki karti. Vsekakor vedite, da najbolj skrito je tisto kar niti ne veste, da nosite v sebi. Tako kot jaz nisem vedela, da v sebi še nosim samomorilsko temačnost. Večkrat se je pojavila že v preteklosti vendar sem jo zelo uspešno ustavila. Včeraj pa me je nadvladala in iz nje sem se komaj rešila. Posledično se je rešila tudi moja sestra.

Vsi lahko prebujeno temačnost doživimo na različnih področjih osebnega življenja in na zelo različen način. Nekateri doživijo temačnost skozi izgubo službe ali skozi temačno izkušnjo v partnerstvu. Drugi doživijo temačnost skozi Covid-19 izziv. Tretji doživijo skozi bolezen ali smrt bližnjega. Ekstremi doživijo demonske izkušnje in samomorilske misli. Na katerih področjih jo najmočneje doživimo je razvidno natančno samo v naših osebnih astroloških kartah kjer naši rojstni podatki, vključno z natačno uro in minuto rojstva razkrijejo podrobnosti naše osebne polne lune v Škorpijonu.

Najpomembnejše je, da temačnost v sebi prepoznamo, ujamemo in se ločimo od nje. Saj nam ta težka prebujena se rana nudi popolno zaključeno temačnost v nas. Pozitivna moč Škorpijona je ta, da ima moč izpuliti našo najtemnejšo rano. Zaradi česar se lahko nato življenje v popolnosti razsvetli. In ta sprememba je lahko nato takojšnja. Primeri: nova služba se lahko takoj pojavi…denar lahko pride od nekod…lepše partnerstvo lahko manifestiramo, nasilen odnos se zaključi…itd..To je moč Škorpijona, ki je doma v hiši smrti ter popolnega preroda. To pomeni, da usmrti našo temačnost in nas prerodi. Ravno tako posledično prerodi najtežje situacije v najlepše.

Smernice za polno luno v Škorpijonu

Včerajšnja temačna izkušnja me je popeljala do želje, da vam podam tudi nekaj smernic. Predvsem z namenom, da se ne ujamete v temo, ki se lahko prebudi skozi vas. Kot tudi, da prerodite situacijo v svetlobo.

1.Prepoznavanje odseva

Karkoli se v vašem življenju neprijetnega v tem mesecu dogaja vedite, da gre za manifestacijo vaše zatrte temačnosti. Pod neprijetnostjo lahko spada: izguba službe, pomanjkanje denarja, slabi odnosi, soočanje z dolgovi ali povrnitvijo denarja, Covid-19 izzivi, težave v partnerstvu ali težave s samskim življenjem, smrt ljubljenega, strahovi pred smrtjo/boleznijo, kakršne koli druge ne-izhodnosti in tako dalje.

Neprijetna situacija vam bo prebudila vaše temačne škorpijonove rane, kot jih je pri meni včeraj. Lahko se vam prebudijo sledeče čustvene bolečine: močni strahovi, velika jeza, gromozanski občutki nemoči, občutki neizhodnosti, strahovi pred izgubo nečesa ali nekoga, močno žalovanje, temačna žalost, temačna bolečina ipd. Skratka čustveni občutek v vas je lahko težek in vas lahko spravi v neverjeten strah, da boste nekaj kar vam veliko pomeni izgubili. Ali, da boste zaradi izgube obstali v neizhodni situaciji.

Vsi opisani občutki zgoraj v vas obstajajo že od nekdaj. Manifestirali so težko situacijo. Ta situacija vam pomaga temačno bolečino prepoznati. To pomeni, da je dogodek, ki je neprijeten odsev vaša temačna bolečina iz otroštva. Če ne-bi imeli temačnih preteklih izkušenj, ne bi doživljali težek dogodek. Najpomembnejše je, da prepoznate svoj neprijetni dogodek kot situacijo, ki se vam želi razrešiti skozi vaše čustvene bolečine.

2. Soočanje s svojo čustveno bolečino

Zunanja situacija bo pritisnila na vašo SKRITO ŠKORPIJONOVO čustveno bolečino. Tako kot jo je pri meni. Škorpijonovo se bo priplazila na površje in tukaj je pomembno, da jo prepoznate oz. ozavestite. Nato je pomembno, da se z njo v sebi soočite. Vedite, da zunanjost ne morete kontrolirati, izničiti, ustaviti ter manipulirati. Lahko pa vse zunanje prerodite tako, da se soočite s temačnostjo v sebi, ki vas je pripeljala do takšne situacije. In sicer tako, da občutite svojo bolečino, jo izražate na glas (brez reaktivnosti) tako kot sem jo jaz, jo opazujete iz ozadja, si jo dovolite čutiti in z opazovanjem iz ozadja bo začela izgubljati svojo moč.

3. Zavedanje temačnosti in dokončno izničena temačnost

Tisto v ozadju bodite vi, zavedni da je temačnost, ki je v vas. Če ste zavedni, da ste vi svetloba, temačnost pa rana, bo le-ta začela izgubljati moč. Vedite, da ko jo ozavestite v popolnosti lahko v popolnosti tudi izgubi moč.

Škorpijon ima v svetlobi neverjetno veliko moč. In sicer njegovo delovanje je sledeče: pripelje težko rano na površje. Nato zahteva, da jo ozavestimo in si jo dovolimo občutiti. Nato bo z našo svetlobo škorpijon izpulil koren temačnosti in BUM, temačnost bo izginila za večno. Posledično bo težka zunanja situacija ali morda tudi mentalna prerojena. Posijala bo svetloba in zgodila se bo popolna transformacija. Iz teme v svetlobo.

4. Posijana svetloba na tvojo sakralno čakro

Ozdravljena temačnost bo osvobojena v osnovi iz tvojega sakralnega predela kjer se nahaja tvoja mogočna spolna moč. Ta spolna noč bo prebudila ne-le tansformacijo v tvojem življenju temveč obrodila nove občutke – radost, izpopolnitev, spolno zadovoljitev ali prebudila spolno slo, manifestirala partnerstvo, odprla portale kreativnosti, globljega čutenja in izjemne intuitivnosti. S pomočjo prebujene spolne energije, lahko le-ta tudi ozdravi težke bolezni na reproduktivnem, srčnem ali grlenem predelu ter težke pretekle/sedanje odnose. Nerazrešena preteklost postane s pomočjo prebujene spolne energije razrešena. Zaradi česar se tvoje kakršno koli težko mučenje lahko končno zaključi.

Zaključek

Ko ozdravimo Škorpijonovo temačnost nastopi Škorpijonova svetloba. Le-ta ima neverjetno veliko moč! Zgodi se psihološki, fizični in celotni osebnostni prerod. Gre za eno najbolj skritih super moči, ki se prebudi skozi nas. Ko jo osvojimo v svetlobi smo zavladali v lastni moči. Skozi Škorpijonovo svetlobo se prično skozi nas prelivati nevidne sposobnosti, zunaj nas pa manifestirati neverjetne priložnosti in spremembe.

Kar pomeni, da lahko iz najbolj neizhodne situacije pridemo do izhoda, če znamo temačnost premagati v danem trenutku. Izguba službe se sprelevi v novo okno priložnosti kot nova, drugačna in bolj izpopolnjujoča se služba. Izguba partnerstva se lahko sprelevi v osvoboditev od težkega odnosa ter odpre kreativnost. Izguba denarja prodre do novih denarnih idej ali pa pristopi naenkrat nekdo na pomoč in tako dalje… Osebne tranformacije so podrobneje razkrite skozi osebne astrološke karte.

Kar vam želim danes predati je, da je kakršna koli tema v vašem življenju zato, da jo prepoznate in začutite v sebi in nato izpustite. Četudi je moj včerajšnji večer bil grozen, je prinesel neverjetno ločitev od bolečine. Kar pa mi največ na svetu pomeni. Boste videli kako se boste osvobodili ter prerodili. Le vedite, da je vse zunanje težko odsev vaše bolečine. Bolečino pa imate moč ozdraviti v sebi. Ko bo ozdravljena bolečina v popolnosti, bo ozdravljena tudi zunanjost.

Škorpijonova luna nudi popolno in neusmiljeno izpuljeno bolečino. Zaradi česar je lahko naenkrat konec dolgoletnega počasnega trpljenja zate. Da, lahko je konec in lahko je lažje. Vzemi senco v sebi kot izziv, jo občuti, posveti vanjo s svetlobo in nato bo odšla za večno.

Pošiljam vam svetlobo in ljubezen.
AstroDevica.

Te zanima na katerih 3 področjih tvojega osebnega življenja bo tvoja temačnost osvetljena? Kot tudi želela biti ozdravljena? Si želiš izvedeti kaj se ti bo ob ozdravljeni temačnosti odprlo, razsvetlilo ter kje bo konec mučenja? Bi rad-a imela vpogled v tvojo osebno Škorpijono polno luno in se nanjo dobro pripravila? Da, želim >>

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja