Polna luna v levu (9.2.2020)

Polna luna v Levu 9.2.2020

(Energije ter dogajanja občutimo ter doživljamo že eden teden pred polno luno)

Polna luna te odpira izjemno lepemu zaključku nezdravim obnašanjim s strani flirtanja, nezdravih zmenkov in neprijaznim obnašanjim v obliki flirtanja. Pomaga ti vstopiti v tvojo levjo moč, da z direktnostjo ter pogumom ustaviš takšna obnašanja. S tem dejanjem ustaviš manifestacije nezdravih romanc in se odpiraš novim, lepšim romantičnim odnosim. Le-ti bodo imeli zrelost, lepoto ter nesebičnost.

Ravno tako ti polna luna pomaga zaključiti s težavami, ko gre za pogum, samozavest in kreativnost. Ponujajo se ti priložnosti, da tokrat greš čez sebe in predstaviš svojo kreativnosti…si dovoliš sebe pohvaliti…pokažeš kaj znaš in kakšne so tvoje sposobnosti. Predvsem poišči pri sebi kje si sramežljiv-a ob tej polni luni ter vstopi v svoj pogum.

Za lažje razumevanje kako ta pogum izgleda, si predstavljaj Leva. Njegova veličasnost, neustrašnost ter pogum so globoko zakoreninjeni. Lev se ničesar ne boji ter ponosno z izjemno veliko grivo stoji v svojem stanju miru. Je pogumen, plemenit in nikoli sramežljiv. Prebudi tega leva v sebi ter pojdi čez sebe. Polna levja luna te podpira z vso mogočnostjo, da postaneš pogumen/pogumna v vsej svoji veličini..

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja