Polna luna v Levu – 20.1.2021 – Astrološka napoved

Skozi proučevanje astrologije sem spoznala, da obstaja vedno obilje rešitev za naše osebne neizhodne situacije ali probleme. Ravno tako obstaja več različnih poti, da pridemo do želenega – ali je to do partnerstva, do spoštljivih odnosov, do denarja, poslanstva, kreativnosti ali česarkoli drugega…Vsaki dan nam planeti ponujajo različne priložnosti, da pridemo do želenega. In v tej polni luni v Levu, se ponuja velika priložnost manifestiranja obilja, denarja, partnerstva, ljubezni nasploh,  manifestiranja strasti, kreativnosti, radosti ter osvoboditve strahu pred prihodnostjo.

Vsi tisti, ki ste v kakršnih koli stiskah, vas je strah kaj bo ali kaj prihaja, je ta polna luna izjemna priložnost, da se od teh strahov osvobodite ter si zagotovite drugačno prihodnost. Vendar za spremembo, moramo sedaj zagrabiti priložnosti ter še posebej, pritisniti na prave tipke. Na tiste, katere nam sporočajo planeti ter o katerih opisujem, razkrivam in napovedujem podrobno v opisani polni luni v Levu tukaj.

Pisni vpogled v polno luno Leva vsebuje

1.Detajlen opis astroloških aspektov: kaj se bo v tej polni luni dogajalo – kakšne priložnosti se ponujajo, kaj astrološki aspekti želijo od nas, kaj narediti da bo prihodnost bolj “varna”, kaj se nam ponuja ter kaj ter kje moramo vložiti nekaj truda, da Levje in pogumno osvojimo želeno;

2. Navodila na katere tipke je dobro, da pričnete pritiskati že danes opisano na mojih lastnih izkušnjah na katere tipke jaz, kot Kozoroginja moram v tej polni luni pritiskati in vse ostale podrobnosti, ki sem jih razkrila za vse nas ter jih že uporabljam. Moji primeri vam bodo podali še več jasnosti kako svoje tipke uporabiti. Vse kar sem razkrila ter vam predajam, pa je na voljo, da tudi sami uporabite in zagrabite.

3. Opis polne lune ZA VSAKO ZNAMENJE POSEBEJ – Za vsako znamenje posebej sem pripravila podrobnosti na katerih področjih se nahajajo priložnosti ter tipke. Prejeli boste ekskluzivni osebni vpogled za vaše astrološko znamenje.

Nakup Astrološke podrobne napovedi >> -št.strani: 10 strani v A4 fomatu -Prenos e-izvoda na napravo je preprost.

Priložnosti sprememb so ter bodo v tej polni luni. Vse pa je odvisno od vsakega posameznika, ali jih bomo Levje, torej s pogumom, zagrabili. Če vas zanima kje bodo priložnosti, na kakšen način jih lahko zagrabite, najdete odgovore TUKAJ, samo za 25€.

 • Od 70.00

  Za posameznika - Imaš težave s svojo spolno energijo? Ne čutiš željo po intimnosti ali pa te pestijo zdravstvene težave na reproduktivnem predelu? Morda pa imaš močno željo po intimnosti vendar nikakor ne moreš manifestirati partnerstvo? Ali pa partnerka/partner ne želi imeti odnosa s tabo vendar ne razumeš zakaj? Morda potrebuješ nasvet, razumevanje in rešitev za specifično spolno težavo, ki se ti dogaja? Morda pa se soočaš z odvisnostjo zaradi...

  Osebna pomoč za intimne težave (posamezniki ali pari)

  Od 70.00

  Za posameznika – Imaš težave s svojo spolno energijo? Ne čutiš željo po intimnosti ali pa te pestijo zdravstvene težave na reproduktivnem predelu? Morda pa imaš močno željo po intimnosti vendar nikakor ne moreš manifestirati partnerstvo? Ali pa partnerka/partner ne želi imeti odnosa s tabo vendar ne razumeš zakaj? Morda potrebuješ nasvet, razumevanje in rešitev za specifično spolno težavo, ki se ti dogaja? Morda pa se soočaš z odvisnostjo zaradi pomanjkanja intimnosti s partnerko/partnerjem? Ali pa nimaš želje po intimnosti zaradi česar vajin odnos trpi? Kakršne koli težavnosti doživljaš, imam zate odgovore, rešitve, vodenje in nasvete.

  Za par – So nastopile težave in zamere med vama zaradi pomanjkanja intimnosti? Morda pa si želita biti intimna vendar se eden od vaju sooča z blokirano spolno energijo? Ali pa bi rada ponovno prižgala iskrico v intimnosti vendar ne vesta kako in na kakšen način? Je vajino intimno življenje pusto ali morda naveličano? Morda pa je nastopila kakšna intimna težava s katero se ne znata soočiti in jo razrešiti? Karkšne koli težave so nastopile, imam za vaju odgovore, rešitve, vodenje in nasvete.

  Vrsta osebne pomoči: Avdio – 60 min (Svetovanje je personalizirano ter posneto v avdio obliki)
  Osebna pomoč je na voljo za: oba ali samo posameznika/posameznico;
  Vajini težavi se posveti: Suzana T.
  Pri reševanju težave Suzana T. uporabi: vajino/tvojo osebno astrološko karto;
  Osebno pomoč prejmeta/prejmeš: na e-mail naslov v roku 7 dni;
  Prejeti personalizirani posnetek si zlahka preneseš/preneseta na katero koli napravo za večkratno poslušanje;

  Izpolni-ta obrazec

  0.00
  • Skupaj: 0.00
  Kategoriji: ,

Morda te zanima tudi...

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}