🌕Polna luna v Kozorogu (5.7.2020) – Uspešna izločitev težkega bremena ter vzorca o delu

Ta polna luna v Kozorogu se v popolnosti zliva z energijami, ki jih procesirata v vas sedaj Pluton ter Jupiter. Več o njima opisujem v prispevku tukaj. To je odlična priložnost, da uspešno ozdravite težko breme v vas, ki je nastalo kot posledica vzročnega prepričanja, ki ga živite že od rojstva.

Polna luna bo pomagala obsijati vaše čustvene bolečine, ki so lahko strogost, strah, obremenitve, stres, povezane z delom. Obsije vam jih lahko doma, v družini kjer so se prepričanja o delu rodila ter razvila. Zaznate jih v obliki družinskih pritiskov, napetosti ter prepričanj, ki so projecirane na vas ali skozi vas. Zato bodite pozorni na izzive v tem času.

Sedaj je odlična priložnost, da se soočite s temi bolečinami ter ujamete prepričanja, ki vam odvzemajo svobodno pot ter lažje življenje. Ne-bo najbolj enostavno saj kot opisujem v tem prispevku se dogaja velika karmična transformacija. Vendar, če boste operirali iz čutenja ter se soočili z bolečinami v sebi, brez reaktivnosti na druge, boste lahko prodrli čez vzorec. Vzorec, ki vas je držal v ujetosti.

Nasveti za to polno luno

  • Postanite zavedni kje ter do koga ste strogi – opustite strogost ter pojdite v srce;
  • Reakcije niso dobrodošle – vstopite v čutenje bolečin in jo procesirajte v sebi;
  • Dovolite si občutiti bolečine v sebi v popolnosti – predajte se vsem napetostim, uporom, nesprejemanjim, jezi…
  • Meditirajte za lažje procesiranje;

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja