Kaj je to osebna astrološka karta?
Osebna astrološka karta je izračun postavitev planetov glede na vaš datum in letnico rojstva, kraj rojstva ter natančna ura/minuta trenutka, ko ste se na Zemljo rodili. V trenutku, ko ste se rodili so planeti, ki so energija bili postavljeni na določenih pozicijah, specifičnih kotih kjer je skozi njih razvidno vse – kakšne so vaše moči, sposobnosti, tudi blokade, kako jih ozdraviti, kdo ste…Z vpogledom v vašo osebno astrološko karto vidim v vašo dušo ter pridem do vseh odgovorov/rešitev za vaše težave, stiske in vzroke.

Ali lahko za mojega sina, ki ima težave pripravite astrološko pomoč?
Če ima vaš sin hujše težave ali pa si ne upa priti na astrološko pomoč sam, lahko kljub temu pripravim astrološko pomoč. Velikokrat so po mojih izkušnjah mnogi otroci v večjih težavah kot so mentalno neprisotni, samomorilsko usmerjeni ali nosijo druge komplekse zaradi česar sami ne-bi nikoli prišli. Vendar, ker gre za pomoč človeku, ki je v hujših stiskah pripravim 60min astrološko pomoč, ki se pošlje vam ter nato posreduje vaši hčeri/sinu za poslušanje. V tem primeru vpišite rojstne podatke vašega otroka.

Ali mi lahko preko astrološke karte preberete kako pomagam svojemu otroku, ki je agresiven, me ne posluša, je v puberteti, se je oddaljil od mene…?
Da, seveda. Izpolnite astrološko pomoč tukaj (izberite 60min) ter vpišite vaše rojstne podatke. Poleg opišite kakšen težavni odnos imata ter navedite konkretne primere med vama. Primer: če se kregata opišite primer kako se kregata. Vključite kako se vi odzivate na prepir ter kako se odzove vaš-a sin/hčera. Bodite čimbolj natančni ter navedite več primerov. S pomočjo vaše astrološke karte vam bom nato podala vodenje kako mu lahko pomagate rešiti vajin odnos.

Mi lahko pomagate v težavnem partnerskem odnosu kjer sva s partnerjem le še prijatelja, brez spolne intimnosti in tistega mož-žena odnosa?
Seveda. Izpolnite obrazec za astrološko pomoč tukaj in opišite vaš težaven odnos s partnerjem.

Imam močne bolečine v spodanjem delu hrbta, natančneje na ledvenem predelu. Pomagate tudi v teh primerih?
Da, vaša osebna astrološka karta mi razkrije vzrok vaših bolečin. Če ste pri meni prvič, izpolnite obrazec tukaj ter izberite 60 min astrološko pomoč.

Lahko k vam pridem večkrat na astrološko pomoč?
Da, seveda. Pomoč, ki jo prejmete prvič in ji sledite nastopi ponavadi veliko vprašanj kot tudi rastete zaradi česar se začnejo nove stvari “dogajati” znotraj ter zunaj vas..ali pa se kje zatakne. V tem primeru je več kot priporočljivo, da pridete ponovno do mene, da nadaljujeva kjer sva končala/končali. Kot tudi, da vas usmerim ali podam rešitev, če se zatakne. Če imate eno zelo kratko vprašanje izpolnite obrazec tukaj. V nasprotnem primeru vas vabim na 30min ali 60min astrološko pomoč.