Astrologija-Suzana Trnovšek

Sem Suzana Trnovšek, astrološka psihologinja. Svoje težave in bolezni sem se naučila zdraviti iz notranjosti ter jih reševati skozi astrologijo. Psihološko proučevanje, reševanje, analitičnost, praktičnost, detajlnost, razkrivanje vzrokov težav so moje naravne sposobnosti razvite skozi leta lastnih trpečih izkušenj in proučevanj sebe, življenja ter astrologije. Naučim lahko prav vsakega kako ozdraviti težavo ali bolezen uspešno. Kot tudi razkriti vzrok težave z vpogledom v osebno astrološko karto posameznika. Vidim in razkrijem kar se na površini ne vidi. Kot tudi na praktičen način popeljem do rešitev.

Skozi proučevanje poglobljene astrologije sem se naučila razkrivati bogastva, sposobnosti ter poslanstvo pri sebi, sestri in nato v drugih posameznikih. Pomagam lahko komurkoli, ki je obtičal, ne najde sebe, potrebuje usmeritev. Planeti mi predstavijo kaj se nahaja v posamezniku, kakšna je njegova pot. Povedo mi tudi kam naj usmeri pozornost zdravljenja trpečih se bolečin, da pride do svojih bogastev.

Do astrologije sem prišla, ko sem pričela zdraviti svoje trpljenje. Znašla sem se v poslušanju napovedi svetovno znanih astrologov. Vendar želela sem iti globlje. S strastjo sem odšla v globine astrologije brez kakršnihkoli knjig. Učitelj, ki me je naučil brati planete in astrološke karte pa je bilo življenje.

Vsak svoj ter sestrin dogodek, težavo, prepreko, izziv, bolezen sem proučevala skozi astrologijo. In tako sem se naučila brati astrološke karte, odkrivati poslanstvo, razkrivati vzroke težav ter vzporedno razreševati težave. Ravno tako sem vse občutke – od strahov, težin, žalosti, nemoči, jeze do frustracij proučevala s pomočjo planetov ter jih s pomočjo astrologije pričela uspešno v sebi zdraviti.

Skozi leta so se branja astroloških kart poglobila. Postala sem očiščen instrument za višje energije, ki poskrbijo, da posameznik med astrološko pomočjo ter razkrivanjem sposobnosti prejme vse kar mora prejeti. Tako se je razvilo astrološko kanaliziranje kjer moj pogled na rojstno astrološko karto posameznika ustvari brezčasen prostor v katerem sinhrono potekajo astrološke kanalizacije, branje astro karte, vodenje, učenje ter rešitve.

Suzana Trnovšek, Astrološka psihologinja