🌙Nova (prazna) luna v Tehtnici – Novi začetek v partnerstvu (16.10.2020)

Nova (prazna) luna v znamenju Tehtnice – ob 21:31

Še preden nastopi polna luna, ki bo dne 31.10.2020, imamo na današnji dan novi začetek oz. prazno luno.

Nova oz. prazna luna vedno naznani, da se želi nekaj novega, svežega ter lepega zgoditi. Vendar spoznala sem, da se nič novega ne zgodi, če novemu ne damo zavedanje oz. pozornost. Zato danes opisujem kaj in kje se nekaj novega želi zgoditi saj vas želim odpreti novemu začetku.

Nova luna je v znamenju Tehtnice, ki predstavlja partnerski resen odnos, ljubezen, ravnovesje in povezanost s sorodno dušo in ostalimi posamezniki. Tehtnica je ena izmed najbolj nežnih, mogočnih in čutnih energij, ki sem jih dosedaj spoznala skozi svoje izkušnje. Ponuja nam čutno partnerstvo, ljubeč in spoštljiv odnos v partnerstvu, ponuja nam ravnovesje ter spoštovanje v partnerstvu, ponuja nam ljubezen na ravenu duš dvojčic ter ljubeče odnose s posamezniki. Gre za tako lepo energijo v nas (na predelu srčne čakre), ki pa je zlahka lahko okrnjena z zamerami, agresivnim in nespoštljivim odnosom ter s podrejanjim/nadrejanjim.

Ta nova luna nam sedaj ponuja možnost, da se odpremo tej lepi, nežni in čutni energiji v nas. Saj veste, da se nam za polno luno ponujajo ognjemeti presečenj, ki so lahko rezultat te nove lune. Kar pomeni, da je naša naloga sedaj rasti v partnerstvu ter temu posvetiti ogromno pozornosti vse do 31.10.2020 kjer se lahko nato razmerje/odnos spremeni, osvetli ter ljubezen v srcu ter zunaj nas prebudi..

Tehtnica tudi predstavlja odnose, ki jih imamo s posamezniki.

Kar pomeni, da ne glede na to, če smo v razmerju ali nismo, lahko partnerska neravnovesja v sebi zdravimo in rešujemo skozi posameznike. Na primer, če imamo v osebni astrološki karti Tehtnico v tretji astrološki hiši pomeni, da lahko partnerstvo urejamo tako, da posvetimo neravnovesju, ki ga imamo s sestro ali bratom, z okolico, preko spleta, preko pisanja…Zatorej ne glede na to, če smo samski ali v razmerju, se partnerstva urejajo direktno (preko para) ali indirektno, preko posameznikov. Drugače povedano, preko tiste astrološke hiše kjer imamo postavljeno Tehtnico.

Moj velik nasvet za to NOVO LUNO in NOVI ZAČETEK JE,da dajemo ogromno pozornosti kakšni smo v odnosu s posamezniki in/ali partnerjem/partnerko v naslednjih dveh tednih. Kajti, če nam bo uspelo uporabiti energijo Tehtnice v nas namesto agresivnosti, zamer in napadalnosti, podrejanje, ugajanje za prejemanje ljubezni, bomo lahko napredovali v višjo frekvenco kjer se nam bodo zamenjali odnosi s posamezniki. Partnerski odnos  pa bo lahko dosegel točko ljubezni, spoštovanja in bližje povezanosti. Vsi samski pa bomo lahko odprli srce v višjo frekvenco, da navigiramo proti svoji sorodni duši. Tukaj se ne gre samo za “imeti partnerja” temveč manifestirati globoko in ljubeče partnerstvo.

Torej naj vas spoznam z vedenjem kako uporabiti energijo Tehtnice v sebi

Naša naloga je, da smo v odnosu s katerim koli posameznikom  ali partnerjem:

  • Zelo strpni še posebej, ko nastopijo nestrpnosti;
  • Ljubeči in razumevajoči še posebej, ko se prebudi jeza, zamera, nemir;
  • Prijazni ter spoštljivi – in sicer uporabite svojo nežno energijo ne glede na to kako težko je v danem trenutku ob osebi;
  • Če je partner/partnerka ali posameznik do nas nesramen/nesramna, se soočimo z bolečino, jezo vendar kljub vsemu bodimo nežni do izziva;
  • Uporabimo ravnovesje med prijaznostjo in odločnostjo brez okrivljanja in hkrati s sprejemanjem odgovornosti za našo trenutno situacijo.
  • Stojmo za svojimi odločitvami ne glede na to, če posameznik/partner ne sprejema naših odločitev, ki so osebne narave…pa vendarle bodimo razumevajoči četudi nismo podprti. Tukaj moramo uporabiti energijo jasnosti kdo smo in kaj hočemo ter za-tem strmeti. Vzporedno pa vpeljati sprejemanje posameznika za njegova dejanja. Vem, ni lahko vendar z vajo nam lahko uspe, če odpremo srce ter se potrudimo;
  • Prenehati moramo iskati lastno vrednost skozi posameznike in /ali partnerja…kaj si on-a misli o meni, o mojem delu, o mojem življenju, o mojem partnerstvu…Ter se ločiti od tega na način, da stojimo za svojim življenjem, svojimi odločitvami…in ne iščemo odobritev. Temveč sledimo svojemu srcu oz. čutenju.

Če bomo uspeli dajati ljubezen,

se soočati z jezo v lastni odgovornosti, uravnavati svoje lastne odločitve ob partnerstvu in/ali posamezniku s prijaznostjo, biti razumevajoči, nas bo ženstvena energija (velja tudi za moške) potegnila na višjo frekvenco. Nato bodo nastopile nagrade večih ognjemetov, ki jih predstavlja prihajajoča polna luna v Biku. To pomeni, da se bo v odnosu s posamezniki in partnerstvom nekaj močno spremenilo.

Kako se lahko spremeni? Na primer, če doživljamo agresivne in težke odnose, bomo navigirali proti lažjim, lepšim, pozitivnim, bolj ljubečim odnosom. Če doživljate v partnerstvu težke čase boste z uporabo nasvetov zgoraj lahko spreminjali odnos skozi svoja ljubeča dejanja. Ali se odstranili ter odprli bolj spoštljivemu novemu parnterstvu. Vsi, ki smo samski pa kot sem že dejala bomo odšli na višjo frekvenco kjer bomo lahko spoznali svojo sorodno dušo ali dušo dvojčico oz. navigirali prav v tej novi luni proti njej.

Nekaj dela nas čaka vendar z delom na sebi, brez okrivljanja drugih lahko pridemo do izjemnih nagrad. Ne le v odnosu in partnerstvu temveč tudi na drugih področjih, ki jih opisujem v polni luni Bika, ki je tudi predstavnik partnerstva . Vzporedno se nam bo ustvarjala energetska zaščita pred Covidom na srčni čakri. Zakaj? S prebujanjem nežnosti, zdravimo agresivnosti na prsnem košu in tako postanemo s pomočjo ljubezni zaščiteni na srčne predelu.

Želim vam prijetno rast Tehtnice v vas. Imate jo v sebi, če se odločite, da jo prebudite z občutki nežnosti, čutnosti ter prijaznosti do vsakega. Nova luna nas bo k ljubečnosti podprla, pomagala prebujati nežnost zato, da bomo skupaj z luno rastli ter si ustvarili novi začetek. Vzporedno je potrebno zavedanje jasnosti lastne vrednosti z odločnostjo. Tako bomo izničevali zamere, jeze, agresivnosti, ki nas blokirajo do spoštljivih, ljubečih odnosov. Ter tudi do prave ljubezni, ki ne pozabite, da obstaja in vas čaka vendar samo na frekvenci ljubezni.

Tehtnica je predstavnica mirovne sile v nas, ki je prebujena samo skozi ljubeče občutke in ljubeča dejanja.

Z ljubeznijo.

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja