Ne sexava več

Pred več kot desetimi leti sem se po fitnes vadbi usedla s kolegico zunaj fitnesa. Vedno sva imeli najin pol urni klepet po treningu. Tisti dan je prišla v ospredje tema o spolnosti oziroma sexu. Zaupala mi je, da z njenim fantom nimata nič intimnosti ter, da se enostavno sex ne zgodi več.

Jaz: “Kaj?” je bil moj odziv. Moji oči so se izbočile saj je bila mlajša od mene (v začetku dvajestih) in ni mi bilo jasno kako je lahko eden mlad, simpatičen par brez sexa.
Ona:  “Ja, nič več nisva intimna” je dejala.
Jaz: Zakaj pa ne sexata? Vama ni, sta se naveličala ali je kaj drugega?
Ona: Jaz bi že, njemu pa nekako ni do tega oziroma nič ne pokaže, da bi;
Jaz: Ja, boš morala nekaj narediti saj je sex nekaj najboljšega! Kako lahko to zamujaš, ignoriraš? Kako si lahko v paru in ne sexaš? Se ti zdi to normalno? Kako lahko spita skupaj in brez intimnosti? Kako lahko sploh funkcioniraš saj je sex živost, ki ti da moč, energijo, pogum, elan, samozavest? Ali sex ne pogrešaš?
Ona: Ja, ga pogrešam. Kaj pa lahko naredim? Imaš kakšen predlog, idejo?

Jaz: Narediti moraš nekaj s čemer ga boš šokirala ter “zbudila” od pasivnosti od sexa. Eden način je ta, da ga pričakaš sredi belega dne, čisto gola na postelji ter mu daš jasno vedeti kaj si želiš. Drugi način je ta, da si nakupiš precej sexy spodnje perilo, uporabiš kakšne noro dobre korzete, samostoječe sexy nogavice, mrežaste “zadeve”…kupiš jih v sex shopu (tudi preko spleta) ter se pojaviš takšna pred njim…In če ga to ne bo prebudilo, potem ne vem kaj ga bo.
Ona: Ok, bom naredila. Bila je zelo željna, da nekaj stori za spremembo v intimnosti kar je vedno dober znak. Kajti kjer je želja, tam je pot.

Že nekaj dni kasneje mi je povedala, da je uporabila prvi način.

Pričakala ga je naga na postelji, v sexy ženstveni pozi, sredi belega dne. Čisto ga je šokirala. Začel jo je spraševati zakaj je naga. Bil je močno zmeden ter v neugodnih občutkih (kar pomeni, da se je zbudil iz zaspanega ne-sexualnega stanja). Ona mu je dejala, da si želi sexa. Vsa kombinacija golote, šoka, adrenalina, ki se je ob dogodku pojavilo, je aktiviralo dejanje, ki se imenuje sex. In od takrat dalje, sta postala močno aktivna v njuni intimnosti.

Lahko rečem po njenih zgodbah sodeč, da sta postala prav divja, zadovoljna in eksperimentalna. Posledično sta si prebudila živost, elan, vznemirjenje, strast ter koliko mi je prišlo v ušesa, sta se tudi poročila 🙂

Z zgodbo vam želim predstaviti, da za ponovno prebuditev intimnosti v partnerstvu, je potrebno včasih tukaj kaj storiti, se prebuditi. Spolna energija je ena najmočnejših sil, ki je pomembna, da je prebujena tudi, ko ste že več let v partnerstvu. Obkrožena sem bila večino časa z ženskami, ki so se sexa naveličale po nekaj letih nevedoč, da so v sebi posledično zatrle živostni del. Zato sta takšna pristopa, ki sem jih zgoraj predstavila odlična načina, ki pričneta prebujati ponovno aktivnost v sexu.

Vse ostalo se bo nato zgodilo

Seveda, vse ostalo kot je večje poželenje, stik z globoko senšualnostjo, dober sex ali the best sex, magnetna privlačnost, globoka strast, orgazem, pridejo tudi na vrsto. Vendar nekako je potrebno nekje začeti in, če imate partnerja, ter si želite intimnosti, potem naredite korake. Ne čakajte, da se samo od sebe kaj zgodi ali, da se partner sam spomne. Če se ni do tega trenutka spomnil, se tudi kasneje ne-bo. Razen, če ga “prebudite” ter šokirate tako kot je v nanizanki “Sex and the city”, Charlotte šokirala Trey-a, ko ni mogel biti spolno aktiven. Saj pa ste videle v nanizanki, da je Charlotte nekaj podobnega storila kot sem jaz predlagala svoji kolegici…

Pokažite partnerju kaj si želite, reskirajte, odprite se adrenalinu, odprite svojo sexy stran ter bodite direktne kaj si želite. Uporabite svojo drznost. Če pa si ne želite spolnosti potem je potrebno začeti delati najprej na tem ter predelati težavo, ko ni spolne želje.

Nikoli ni problem v starosti

Če mislite, da sta moja kolegica in njen partner prebudila intimnost nazaj zato, ker sta še bila mlada vam lahko povem, da to ni razlog. Kajti spolna energija je živostna sila, ki nikoli ne umre. Ne glede na starost. Še ta trenutek je v vas, vibrira in čaka, da se z njo povežete. Nekoč sem v neki knjigi prebrala kako se je gospa starejših let mučila partnerja pripraviti do sexa. Nenehno je gledal televizijo ter imel več odnosa z ekranom kot z njo. Gospa je odšla na k strokovnjakim na posvet in dobila preprosti predlog, ki ga je tudi upoštevala.

Nekega dne, ko je mož zagledano strmel pred tv-jem, je gola skočila pred njim, dvignila obe roki kvišku ter nekaj tudi zakričala (ne spomnim se na žalost kaj, da bi lahko še ta nasvet delila z vami). In veste, moža je s svojim dejanjem šokirala, prebudila od strmenja v ekran, zaradi česar sta postala ponovno v spolnosti aktivna – tudi pri zrelih letih.

Šokirajte partnerje

Zato šokirajte drage dame svoje partnerje kajti šoka bodo na konec koncev moški zelo veseli. Četudi se jim lahko prebudi na pričetku reakcija neugodnosti, lahko tudi zavračanje ali podobno saj vas bodo prvič videli drugačne. Vendar vztrajajte. In tako se lahko prebudi novo poglavje v vajinem življenju.

Življenje se vam lahko hitro omrtvi brez intimnosti, omrtvi se vam lahko tudi kreativnost, ki se nahaja na spolnem predelu zato prebudite svoje življenje skozi sex.

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja