Moji začetki meditiranja

Moji začetki meditiranja niso bili ravno pravilni. Skozi napake pri meditiranju pa me je življenje naučilo kakšno je pravzaprav pravilno meditiranje. Ravno tako sem v tistem obdobju spoznala osebo, ki mi je odsvetovala meditiranje. Ker še nisem poznala svojih občutkov, ki so mi takrat govorili naj vseeno meditiram, sem za nekaj časa opustila meditacijo. Vse dokler ni v življenju postalo tako težko, da sem se pričela spraševati: “Kaj še lahko naredim, da se moje življenje spremeni?”. Spraševala sem se sredi belega dne, v sobi je bila tišina in naenkrat sem prejela intuitivno sporočilo z besedo “Meditacija”.

V tistem trenutku sem vzela svoje odločitve v roke, sledila svojemu čutenju in pričela spoznavati kakšna je prava meditacija in njeno izjemno moč, ko se podamo na pot rednega meditiranja.

Najprej sem se podala na pot meditiranja sama. Nato pa se mi je pridružila sestra Karmen, ki pa je pristopila k meditiranju s strahom. Meditacija je postala najin rešitelj, zlato, ki nama je razkril-a bistvo življenja ter popeljala k ozdravljenemu trpljenju v življenju.

Vodena zdravilna meditacija za kakršnokoli težavo/bolezen >>