Moja žena se izogiba seksa

Nekega dne sem se podala na pot s starejšim gospodom (ime in ostale podrobnosti bom ohranila anonimne). Pomagala sem mu pri nakupu nečesa v čemer sem bila specializirana. Gospod je bil med vožnjo precej komunikativen ter odprt. Postopoma je prešel na problem, ki ga je imel s svojo ženo. Začel mi je podrobno razlagati o intimnosti z njegovo ženo. Predvsem je kazalo, da potrebuje neke vrste izpoved. Kajti močno ga je bolelo, da si njegova žena v postelji naredi z oddejo “pregrado”, da ne-bi prišlo do intimnosti. Pokrije si telo in zapre pot, da bi lahko bila skupaj pod eno oddejo ter imela intimen odnos.

Ker sem bila takrat v zelo zgodnjih najstniških letih, si še nisem upala z njim komunicirati o tem. Bolj sem bila v vlogi poslušalke zaradi česar menim, da mu je bilo moje poslušanje v uteho. Več kot očitno je bilo, da ob tem problemu trpi. Gospoda sem zelo dobro poznala in vedela, da je do svoje žene precej strog ter v besedah neprijazen. In že takrat sem vedela, da je to eden izmed razlogov zakaj njegova žena ne ihti po njegovi bližini ter intimnosti.

Kasneje pa sem bolje spoznala tudi njegovo ženo.

Ter odkrila nekaj zelo zanimivega. Da ni le gospod imel ta grob pristop temveč je tudi njegova žena bila neprijazna do njega. Tako sem prišla do spoznanja, da sta za nezadovoljstvo v intimnosti ter partnerstvu vedno odgovorna oba. Seveda je vsak odgovoren zase vendar kot par sta za dober odnos ter intimnost odgovorna oba. Začela sem razumevati, da med sabo igrata pink ponk bitke, ki v ženski povzročijo oddaljenost ter zapiranje pred intimnostjo. V moškemu pa jezo, pri nekaterih varanje, pri drugih odidejo v pornografije ter iščejo tisto spolno uteho drugje. Tako se odnos oddalji ter nastane neke vrste robotsko-rutinsko življenje brez strasti.

Vsekakor vas z zgodbo želim ozavestiti, da pričnete k odnosu pristopati drugače, če si želite imeti ponovno intimne odnose. Za moške svetujem, da pristopite ženskam v pomoč k dnevnim opravilom. In imejte v sebi tisti občutek želje, da je to ženstvena boginja, ki jo je potrebno spoštovati in si jo iz globine želite spoštovati. Če ne veste kako bi ji pristopili k pomoči, jo vprašajte kaj potrebuje, kje ji lahko pomagate. Četudi bo rekla, da ne potrebuje pomoč vztrajajte ali sami poiščite kaj potrebuje. Imejte željo, da izveste kaj bi ji največ pomenilo, če postorite. Morda ji največ pomeni dvorjenje, skupaj preživet čas, morda pomoč pri kuhanju, morda da vzamete otroke za nekaj ur, njo pa vzpodbudite, da si vzame čas zase ipd..

Zdržite v tistem najvišjem spoštovanju vsaj 30 dni, če želite videti spremembe in ne počnite tega zato, da bi prejeli intimnost. Temveč zato, ker si želite z njo zgraditi spoštljiv in ljubeč odnos. Po 30 dneh boste opazili kako se bo vajin odnos pričel spreminjati. Same si bodo želele z vami imeti intimen odnos saj ljubezen vzpodbudi željo po zbliževanju. Uporabite predvsem dejanja, pomoč, opravke pri vsakodnevnih obveznosti ter željo, da si želite ponovno biti tako blizu kot nekoč.

Ženske pa uporabite svojo najbolj nežno, čutno plat v vas.

Bodite prijazne, zelo spoštljive do moških, cenite tisto kar moški naredi, stori in ga pohvalite. Saj same najbolj veste kaj vaš partner potrebuje. Opustite kritiziranje, jamranje ter obtoževanje. Namesto tega uporabite pozitivne stavke in besede četudi še ni vse popolno. Vadite razumljivost, dobro poslušanje, nežnost v glasu. Bodite razumljive ter vedite, da bolj kot boste same spoštljive do partnerja, bolj boste prejemale spoštljivost nazaj. Naj bo to vaja za naslednjih 30 dni.

Četudi ste nad moškimi razočarane vedite, da so to bitja, ki tudi potrebujejo

ljubezen, nežnost in pomoč. Tudi oni se lovijo v življenju in vaša ženstvena podpora jih lahko še močno dvigne, da se začutijo kot moške. Pustite jim biti vodje ter nehajte biti vodje ve. Spreobrnite svoj odnos tako, da daste ljubezen, čutnost, nežnost, četudi jo ne prejmete. In tako se bo ta čutnost zasidrala v moške in jih postopoma pričelo transformirati. Zaradi česar bo dobila intimnost moč, strast ter uživanje.

Lahko se odnos spremeni, če ste vi pripravljeni narediti korake spremembe v sebi. Tako ne le transformirate odnos temveč transformirate tudi sebe. Vse, ki ste samske/samki pa lahko vadite takšen odnos do nasprotni spol, ki pride v vaše življenje. In posledično boste navigirali do partnerstva ter intimnosti po katerem ihtite.

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja