Dobrodošel/la med Astrološkimi planeti,

ki so tukaj zate, da ti predajo pomembna sporočila in rešitve ter pomagajo voditi skozi vsaki mesec.
 
Zate sem pripravila, dva Astrološka vpogleda za mesec Januar 2021.
 
1. Astro Januar 2021, kjer ti bo izbrani planet skozi izbrano karto predal osebno in pomembno sporočilo zate.
2. Tvoj Januar 2021, kjer prejmeš podroben astrološki vpogled v tvoje življenje za mesec Januar 2021.
 
Želim ti prijetno Astrološko doživetje.
 

Astro Januar 2021

Astro Januar 2021 je sestavljen iz 8 astroloških kart. V vsaki karti se nahaja eden planet, ki ti predaja osebno sporočilo zate.

Izberi si 1 karto in prejel-a boš osebno sporočilo za Januar 2021.

Jupiter

Odpri se razkritju miselnih prepričanj, ki te omejujejo najti sebe in prišla bo jasnost kam naprej, kdo si ter v kje nosiš v sebi drugačnost, posebnost ter briljantnost.

Mars

Kjer ne gre naprej, ne pritiskaj. Sprejmi, se umiri ter poišči drugačen, novi, sveži in lažji pristop. Pri tem deluj počasi, vztrajno, ljubeče skozi glas in nagrade bodo prišle.

Merkur

Ko prišvigajo nove, sveže ideje v um, jih zapiši na papir ter se usmeri v uresničevanju le-teh. Ob miselnih strahovih pa se usmeri na prsni koš, opazuj dihanje in um se bo umiril

Neptun

Redno meditiranje, več tišine zase, pogovori z vodniki, iskanje globljih sporočil dogodkov te bo popeljalo v globino tvoje mirnosti.

Pluton

Če si dovoliš spustiti ves nadzor nad dogodki, stopiti vstran od frustracij ter jeze in se prepustiš procesu življenja, bo sonce posijalo tudi zate.

Saturn

Izpuščaj zastarele pristope, ki otežujejo tvoje življenje ter se odpiraj novemu, lažjemu načinu delovanja. Le-ta te bo osvobodil ter odprl novo, lažjo pot.

Uran

Sprejemaj vsa presenečenja, ki nastopijo.Nekatera te bodo učila mirnosti ter stabilnosti. Druga pa te bodo odprla ekstatičnim občutkom, ki ponujajo končno lažjo ter novo pot.

Venera

Na voljo imaš ogromno strasti, da uspešno prideš do nje...ljubezni, da najdeš kar ljubiš kreirati in ljubezni, da se končno začutiš vrednostno.

Tvoj Januar 2021

Tvoj Januar 2021

Prejmi osebni astrološki vpogled v tvoje življenje za Januar 2021. Predala ti bom pomembna sporočila planetov: na katerem področju tvojega življenja se dogaja sprememba, kaj ti planeti sporočajo, na kaj je dobro paziti, kje prični z novimi koraki in kaj ti prinašajo.

X
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}