Merkur retrogradno – (17.2 – 8.3.2020)

V trenutku, ko planet Merkur odide retrogradno pomeni, da je naša naloga popravljati komunikacijo. V tem obdobju od 17.2 – 8.3.2019 bo Merkur odhajal retrogradno v znaku Ribi.  Poglejmo kaj to pomeni za nas?

To je čas, ko bomo morali odkriti kje smo zatrti v izražanju, kje se bojimo izraziti, kje ne vidimo da se je potrebno izraziti ter kje je pomembno, da se tokrat izrazimo. Ta Merkur retrogradni nosi veliko pomembnost saj smo dobili priložnost zdravljenje karmične blokade. Kar pomeni, da bomo lahko nekaj starega izločili ter si spremenili usodo . Neprijetne izkušnje lahko sedaj spreobrnemo v prijetne.

Ker se Merkur nahaja v znaku Ribi gre za nemoči izražanja za katere skorajda ne vemo, da se nahajajo v nas. Zaznamo jih kot najbolj tihe, prestrašene misli, ki nam blokirajo komunikacijo ter stanje pozitivnega mislečega stanja. Vendar jih lahko sedaj zaključimo za večno.

Kje so te tvoje skrite misli? Jih zaznaš, opazuješ ter se ločuješ od njih? Ali veš, da misli niso v bistvo ti temveč so energetski podaljšek tvojih čustvenih bolečin? Ujemi jih ter stopi vstran od misli saj se zdravljenje le teh prične z ločevanjem od dnjih. Tako stopiš vstran iz mislečega zapora.

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja