Mars retrogradno v ovnu – od 11.9 – 14.11.2020 – Prodiranje v lastno moč

Prodiranje v lastno moč skozi ljubezen

Skozi leta sem se spoznala z delovanjem planeta Mars skozi različna področja svojega življenja. Učil me je uporabiti svojo lastno moč na pravi, bolj zrelosten način. Še predvsem v obdobju, ko je odšel retrogradno tako kot odhaja sedaj. To pomeni, da v retrogradnem premikanju pride Mars bližje Zemlji, odide globlje v nas ter nas uči kako pravilno uporabiti svojo moč. In sicer na način, da moramo preteklost popraviti skozi situacije, ki se v času retrogradnega obdobja pojavljajo v sedanjosti.

Mars nas poveže do kvalitet

samozavesti, odločnosti, pravilnega odločanja, vedenja lastne resnice ter povzroči, da se lahko v življenju pomikamo naprej. Vendar spoznala sem, da smo se na Zemlji naučili, da samozavest predstavlja, da stojiš pokončno in predstavljaš podobo pogumne osebnosti. Odločnost, da si glasen ter, da ne popuščaš ob nekom niti za milimeter. Vedenje lastne resnice, da ne sprejemaš resnice drugih in vztrajaš le za svojo…In ob vseh teh prepričanjih smo izključili glavno kvaliteto, ki se imenuje LJUBEZEN do SOČLOVEKA.

S pomočjo Marsa sem se skozi življenjske izkušnje naučila, da nas Mars uči izločiti grobega vojaka iz nas. In sicer, da skozi dajanja ljubezni posameznikom in sprejemanja njihovih resnic, njihovega življenja si avtomatsko prebudimo lastne kvalitete Marsa. Zato bo naša naloga sedaj izločiti agresivnosti, reaktivnosti, manipulacije, zahtevke, grobosti, hladnosti in namesto tega uporabiti ljubezen, prijaznost, ljubečnost ne glede na izzive. Nasproti Marsa v Ovnu stoji ljubezen kar pomeni, da bomo le z dejanji iz ljubezni do sočloveka avtomatično ugasnili blokade, ki nam blokirajo ljubeče življenje in posledično prižigali lastno moč v sebi, ki sproža izjemne prodore.

Mars retrogradno v Ovnu – nam bo prebudil

vse bolečine, ki so nas postavile v obrambni sistem skozi grobost. Učil nas bo izstopati iz samouničevalnih se bolečin, ki nam manifestirajo nesreče, agresivne bolezni, zlorabe, napade, grobe, hladne, agresivne trenutke ter blokirajo srce. Učil nas bo, da prava samozavestna, odločna oseba je tista ter postane tista, ki vedno uporabi ljubečnost, nežnost, prijaznost do vsakega bitja. In v tem retrogranem premikanju Marsa so v ospredju DEJANJA IZ LJUBEZNI oz. DOBRA DELA.

Mars bo na vsaj enem področju tvojega življenja želel, da

sedaj popraviš svoje pretekle agresivne reakcije, ki ti ali odstranjujejo ljubeče partnerstvo, morda manifestacijo denarja, ali delo, morda kreativnost, socialno živlljenje, poslanstvo itd..katera področja ti blokirajo je razvidno v tvoji osebni astrološki karti. Ne izpusti priložnosti, ki ti lahko prižgejo Marsov ogenj v srcu ter poženejo tvoje življenje.

Sedaj se ti pojavlja odlična priložnost, da do 14.Novembra popraviš pretekle napake ter poženeš motor ljubezni na vsaj enem področju tvojega življenja. Skozi katero področje, je razvidno v tvoji osebni astrološki rojstni karti.

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja