Kronska čakra – Mentalna svobodnost, vedenje, višja pomoč

Odprta kronska čakra vas odpre višji zavedni sili. Z njeno pomočjo razumete vzroke ter posledice življenja, pot na kateri ste, znate sprejemati spremembe ter ste zaščiteni v življenju. Odprti ste višjim silam, ki lahko ne le pomagajo reševati vaše težave temveč operirajo skozi vas kot nevidne sile skozi vaše življenje. Z odprto kronsko čakro postanete instrument za vse kar se želi preliti skozi vas. Z odprto čakro postanete v popolnosti prebujeni, razsvetljeni, osvobojeni ter zliti z življenjem na Zemlji.

Zaprta kronska čakra prebudi veliko strahov. Ne vidite večjega dogajanja, ki se dogaja za neprijetnimi dogodki temveč ste reaktivni, nemirni, prestrašeni ter polni nemirnih misli. Ne znate se predati trenutku zdaj in biti vodeni. Nadzorujete svoje življenje iz strahu zaradi česar ste vodeni po poteh, ki niso varne, prijetne ter ne izhajajo iz vaše resnice.

S pomočjo astrologije sem odkrila, da je moja zaprta kronska čakra močno povezana s stabilnostjo. Planeti so mi pomagali razumeti čemu se ne počutim varno v sebi, se soočam z nevarnimi dogodki ter privlačim neprijetna presnečenja. Čiščenje čakre me je pričelo osvobajati neprijetnostim, umirjati velike strahove, zdraviti tumor na možganih ter posledično prizemljevati.

Vabljeni na astrološko pomoč vsi, ki se želite s svojo zemeljsko čakro bolje spoznati, odkriti kako vaše težavnosti z njo delujejo v vaši notranjosti, kje pričeti zdravljenje, katerim področjim življenja je dobro posvetiti pozornost v tem trenutku in kako se pričeti osvobajati.

Aktivirajte zdravljenje, spremembo

Pričnite s čiščenjem, odpiranjem ter uravnavanjem kronske čakre.

Praktična e-knjiga o meditiranju na čakre

E-knjiga je praktični priročnik, ki ponuja rešitve, odgovore, razumevanja, ko gre za meditiranje na čakre. S pomočjo koristnih nasvetov je uspešnost meditiranja kot tudi odprtost čaker zagotovljena. Ravno tako e-knjiga ponudi predstavitev problematike ter rešitev, ko gre za premočno stimulacijo misli med meditiranjem.

Želite prejemati podobne prispevke?
Prijavi se na e-novice ter prejemaj podobne prispevke skupaj z mojimi nasveti za spremembo!
Strinjam se, da se moji podatki obdelujejo ( več informacij )
Kronska čakra – Mentalna svobodnost, vedenje, višja pomoč