Kdo nam pri zdravljenju bolezni pomaga?

V trenutku, ko pričnemo zdraviti našo bolezen od znotraj prejmemo pomoč pri zdravljenju našega bolezenskega stanja. Ta pomoč nam močno stoji ob strani in na različne načine pomaga zdraviti našo bolezen kot tudi zdraviti njen koren. Dlje časa kot smo v zavednem zdravljenju bolezni iz notranjosti, močnejša, intenzivnejša je pomoč. Kot tudi jo lahko bolje občutimo, doživljamo ter hitreje poteka zdravljenje bolezni. Zakaj? Iz razloga, ker s povečanim našim zavedanjem lahko pomoč lažje in bolje prihaja v naš zavedni prostor.

Kdo nam pri zdravljenju bolezni pomaga?

1. Višje sile

Višje sile so energije, ki prihajajo iz realma od koder smo prišli in kjer je naš dom. Tem višjim silam lahko rečemo zavedanje, ki vibrirajo na najvišji frekvenci. Tukaj ne gre za nekoga specifičnega ampak gre za zavedni, kolektivni realm, ki nam pomaga vnesti višje frekvence v naše telo. Dokler smo bolni in trpimo pomeni, da z našimi čustvenimi bolečinami vibriramo na zelo nizki frekvenci. Višje sile pa tukaj nemudoma z zdravljenjem od znotraj vstopijo, pomagajo pri zdravljenju ter še posebej pri povečevanju našega zavedanja. Saj ga potrebujemo, da naša zavedna svetloba lahko zdravi trpljenje, ki je povzročilo bolezen.

Te višje sile vstopijo najmočneje ter občutno med meditiranjem. V začetni fazi zdravljenja od znotraj pričnejo višje sile prihajati v nas, ko pridemo do tretjega očesa in/ali kronske čakre. To sta čakri skozi katere lahko višje sile pridejo. Kasneje, ko je dovolj očiščenega v našem energijskem polju pa lahko vstopijo v našo notranjost telesa tudi, ko se povezujemo s spodnjimi čakrami ali povezujemo s sabo čez dan.

Brez pomoči višjih sil bi zdravili bolezen morda celo življenje. Višje sile imajo izjemno moč, čistost in močno zavedanje. Naše telo jih občuti najprej kot utrujenost saj se mora na njih navaditi, da lahko napreduje v višjo frekvenco zavedanja preko katere se lahko nato zdravi. S povečevanjem zavedanja olajšamo višjim silam, da lažje vstopajo v notranjost telesa in nam pomagajo zdraviti bolezen. Občutimo jih tudi kot močno vročinsko zalivanje v telesu in fizično izčrpanost.

2.Vodniki in angeli

Ob sebi imamo vedno vodnike (kot tudi angele) ne glede na to ali smo bolni ali ne. Vendar, ko zdravimo bolezen iz notranjosti potem nam pristopijo še drugi vodniki/angeli. Pomagajo nam vedno iz energetskega ravena. Pridružijo se vodniki ter angeli, ki so zadolženi za zdravljenje specifičnih bolezni kot tudi za specifične izzive v življenju.

Angeli so ponavadi energetski zdravilci, ki z njihovimi »rokami« višje frekvence pomagajo zdraviti določene čustvene bolečine kot tudi samo bolezen! Do nas lahko pridejo najlažje s povečanim zavedanjem. Bolj kot je naše zavedanje povečano, močneje lahko pristopijo do nas in močneje lahko zdravijo! Mi smo tisti, ki moramo s povečanim zavedanjem zvišati frekvenco, da nam angeli lahko pomagajo zdraviti!

Vodniki pa nam pomagajo podati informacije, ki jih potrebujemo kot so katere čustvene bolečine moramo ozavestiti, kaj moramo narediti v tem trenutku, kje nečesa kar nam blokira zdravljenje ne vidimo, na kaj moramo biti pozorni v tem trenutku. Te informacije lahko pridejo preko njih skozi sanje, skozi dan, preko pogovora z osebo ali kot intuitivno sporočilo. Bolj kot je naše zavedanje povečano, bolj slišimo, zaznamo vse informacije.

Vodniki so pri napotkih vedno jasni, kratki in ne okolišijo. Včasih nam podajo zelo iskrena sporočila. Vendar, če jim sledimo oz. jih upoštevamo, smo na izjemni poti zdravljenja naše bolezni.

3. Umrli oz. duše

Umrli, ki jih poznamo so tisti, ki nam tudi pomagajo pri zdravljenju bolezni iz notranjosti. Še posebej tisti, ki so imeli isto/podobno bolezen in tisti, ki so šli skozi podobno/isto trpljenje kot mi. Te duše nam stojijo ob strani ob najmočnejših zdravljenjih, pri pomembnih dogodkih ozaveščanja naših vzročnih bolečin kot tudi v trenutkih, ko nam je pri zdravljenju težko.

Z njihovo frekvenco nam stojijo ob nam ter pristopijo na pomoč k zdravljenju, ko jih prosimo zanjo. Kot je na primer, ko jih prosimo pri zdravljenju, za odgovore, smernice. Vsakič, ko se na njih spomnimo, jih občutimo, vonjamo..pomeni, da so močno ob nam ter smo v pomembnem procesu zdravljenja bolezni od znotraj.

Na kogar koli umrlega si se ta trenutek ob branju spomnil-a pomeni, da ti ta duša pomaga v tvojem življenju in pri zdravljenju bolezni. Imata nekaj skupnega – ali so to čustvene bolečine in/ali bolezen.

4. Planeti

Planeti so zavedna energija na katero se odziva naše energijsko polje oz. zavedanje. Planeti vibrirajo na višji frekvenci in dokler smo povezani s svojim zavedanjem lahko z njihovo zavedno energijo zdravijo naše trpljenje in bolezen. Astrologija je eden izmed načinov kjer lahko spoznamo kako planeti lahko zdravijo našo bolezen, na kakšen način in kdaj so ta zdravljenja najmočnejša. Spoznala pa sem tudi, da dokler nismo zavedni, njihova energija še vedno deluje vendar na način, da nam prinese lekcije, izzive zato, da se z našim zavedanjem prebudimo od trpljenja. Kar nas lahko nato posledično osvobodi od bolezni.

Bolj kot je naše zavedanje povečano, lažje planeti delujejo skozi nas. Močnejše so te energije, hitrejše, intenzivnejše in včasih tudi zelo zaščitniške. Ob težkih planetnih aspektih se planeti pritiskajo eden na drugega kar pomeni, da se v nas sproži čustveno-zavedni pritisk. S pomočjo planetov lahko prav večjo čustveno bolečino v tistem momentu ozdravimo. Tako kot je na primer polna luna, ki obsije našo bolečinsko rano in nam ponudi možnost osvoboditve. Če smo na zavedanju dovolj naredili, nam jo luna lahko izplakne. In včasih že z enim samim sunkom ali ob močni polni luni, ki je obsijala našo korensko bolečino bolezni.