Kdaj bolezen vzkali?

Kdaj bolezen vzkali

Bolezen vzkali mnogo prej preden sploh prejmemo diagnozo bolezni. Saj se njen začetek prične v naši globini, na energetskem ravenu, ki ga podrobneje opisujem ter predstavim spodaj.

Kdaj bolezen vzkali?

Bolezen vzkali na sledeče možne načine:

1. V trenutku, ko se razvijamo v maternici

Takrat kot bitja poberemo energijo staršev in čustveno trpljenje, ki ga starši niso ozavestili. Če se starši niso prebudili iz trpljenja in z zavedanjem ozdravili čustvene bolečine, gredo energijske čustvene bolečine v naslednji rod – do nas. Zato se čustveni prenos bolečin zgodi že v maternici, ki pa je že lahko prva vzkalitev bolezni saj bolezni nastanejo iz trpljenja.

Kako to izgleda na primeru? Če starši niso ozavestili težave in čustvene bolečine povezane z izražanjem, se le-te nemudoma prenesejo energetsko na nas. Mi pa imamo nato že zelo zgodaj težave z zobmi, anginami, govorenjem, ki nakazujejo že vzkaljeno bolezen katere kličejo po zdravljenju čustvenih ran. Če se te rane ne ozavestijo iz naše strani, lahko nato te bolečine preidejo v rakasta obolenja kot je v tem primeru rak na grlu.

Takšnim boleznim zdravniki pravijo genske bolezni. Le-te so označene, da se jim ne moremo izogniti. Vendar to še zdaleč ni resnica. Genske bolezni so bile predstavljene precej nepravilno saj so pogledane le iz celičnega in drugega površinskega ravena.

Bolezen vedno nastaja najprej na energetskem ravenu. Kar pomeni da že z rastjo v maternici prejemamo “zakoreninjene” čustvene bolečine od staršev. Zaradi česar se naše celice skozi prejemanje čustvenih bolečin spremenijo v “enako ” frekvenco (ali enak genski zapis).  Vse dokler jih z zavedanjem ne ozdravimo. Takrat se genski zapis naših celic spremeni in genska bolezen ne more nastati ter se oblikovati v bolezen, če prej ozdravimo čustvene bolečine z našim zavedanjem.

2. Še preden kot živost (duša) vstopimo v maternico

Preden kot živost (duša oz. zavedanje) vstopimo v maternico so  bile že v nas zakoreninjene karmične čustvene bolečine. To pomeni, da jih imamo v sebi že iz prejšnjih življenj. V ta del spadamo posamezniki, ki smo se odločili, da bomo v tem življenju nosili naše karmične čustvene bolečine skozi bolezni (ali eno boleznijo) in se jih naučili preseči ter ozdraviti z našim zavedanjem. Kar pomeni, da je bolezen vzkalila še preden smo vstopili na Zemljo.

V to kategorijo spadajo tudi otroci, ki umrejo v maternici. Kot tudi otroci, ki se rodijo z boleznijo in živijo več let ali celo življenje v bolnišnicah….kot tudi doma.

Iz astrološkega pogleda gre takšna vzkalitev bolezni za tiste, ki imamo težke osebne astrološko-natalne (rojstne) pozicije v znaku Device, Ribe kot tudi težke Saturnove pozicije v kateri koli astrološki hiši.Tudi te bolezni so ozdravljive z našim zavedanjem saj je naša naloga ozdraviti karmično trpljenje z zavedanjem kar ozdravi nato naše karmične bolezni.

3. V času odraščanja

V teh primerih vzkali bolezen, ko doživimo večji travmatičen dogodek, ki po dogodku ni ozdravljen z zavedanjem. Ali pa gre za večkratne težke dogodke, ki negujejo ter povečujejo čustvene bolečine. Tukaj so lahko tudi manjši težki dogodki, ki trajajo po več let. Z leti le-te prerastejo energijski prostor v našem telesu in tako odkrijemo 10, 15 ali tudi 50 let kasneje, da se soočamo z boleznijo.

Kako težki dogodki povzročijo bolezen izgleda na primerih sledeče: Doživljamo težko/trdo/strogo vzgojo od staršev…v zgodnjih letih nas zapusti oče/mati kar v nas prebudi večjo bolečino…skozi leta smo zmerjani z živalskimi imeni ali pa poniževanji…več let živimo v stanju krivde…smo posiljeni….se soočamo s pomanjkanji…na kakršen koli način smo zlorabljeni…napadeni…bili smo zavrženi…starši so se nas odpovedali…nismo bili dobrodošli, ko smo se rodili…želeli so fantka in dobili so punčko (ali obratno)…vse kar naredimo ni vredno…nenehna zasmehovanja…itd

Vsi ti primeri opisani zgoraj v nas prebudijo čustvene bolečine kot so strahovi, krivda, sram, občutki nemoči, jeze, besa, ljubosumnosti….kateri skozi leta rastejo, če jih ne ozdravimo z zavedanjem. Ti občutki so energijske blokade, ki blokirajo živost v telesu. In tako se nato rodi “uradno” tudi bolezensko stanje. Pa naj bo to fizično, čustveno ali psihološko.

Ali je vsaka bolezen ozdravljiva?

Ne glede na to na kakšen način bolezen vzkali na energetskem ravenu ali kaj nam je bilo določeno preden smo prišli na Zemljo, je vsaka bolezen ozdravljiva iz naše notranjosti. Saj smo prišli na Zemljo, da se prebudimo iz trpljenja, se ločimo od čustvenih bolečin z našim zavedanjem zaradi česar se osvobajamo bolezni. Zdravljenje nekaterih bolezni lahko traja več let, drugih manj ampak dokler jih zdravimo z zavedanjem (iz naše notranjosti), se bomo ozdravili ter osvobodili bolezni v popolnosti.

Zdravljenje bolezni z zavedanjem s pomočjo 4 orodij samozdravljenja

Osebna astro-posebna pomoč za zdravljenje osebne bolezni

Morda te zanima tudi...

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}