Karmične bolezni

Karmične bolezni so bolezni, ki povzročijo v našem življenju težke težave z zdravjem. Trajajo več let, več desetletij ali za nekatere tudi celo življenje. Bolezen, ki je karmična je bila določena že v naprej, še preden smo vstopili na Zemljo. Odločili smo se, da bomo vse neozdravljene čustvene bolečine ter druga negativna dejanja nosili skozi  naše telo v obliki bolezni ter jih nosili dokler se ne odločimo ozdraviti vsa bremena v nas.

Poznamo več različnih karmičnih bolezni

kot so mentalne, fizične, kombinacijske (fizične+mentalne) vendar vse nosijo skupno točko: so težke, počasne, dolgoletne in nam zakrknejo celotno naše življenje. Kar pomeni, da v življenju ne moremo zaradi karmične bolezni biti ali brez bolečin, biti umirjeni, se sprostiti, uživati življenje, opravljati svoje poslanstvo, se razvijati…k večjemu postanemo priklenjeni na posteljo, živiom v bolečinah vsaki dan ali tudi pristanemo v bolnišnici. Zdravniki karmične bolezni označijo kot neozdravljive, nepojasnjene, redke ali nerazumljene.

Karmične bolezni se iz astrološkega vidika v osnovi nahajajo v

Dvanajsti astrološki hiši, v šesti astrološki hiši ter imamo jih lahko vzhajajoče device ter ribice z oteženimi aspekti planetov…Vendar postavitve so pri vsakem posamezniku drugačne in različne ter zelo osebne. Zato so osebni astrološki vpogledi pomembni ter nujni za globlje razumevanje ali gre za karmično bolezen ter kakšna je le-ta.

Dvanajsta hiša je tista glavna astrološka hiša, ki predstavlja naš najbolj skriti nezavedni del do katerega moramo priti, če se želimo karmičnih bolezni ozdraviti.

Ne glede na to kaj zdravniki pravijo, določijo, se karmične bolezni lahko ozdravijo.

Saj se njihov vzrok nahaja v nezavednih čustvenih bolečinah. Vendar za njihova zdravljenja potrebujemo najmanj 5 let notranjega zdravljenja, da pridemo do naših skritih korenov karmičnih bolečin. V trenutku, ko nam uspe z našim zavedanjem priti do njih pomeni, da smo prišli do karmičnih ran in smo prišli do intenzivnega finalnega zdravljenja bolezni.

Bolezen v tem primeru prične izginjati in se tudi najtežje bolezni zdravijo. Pri tem pa je potrebna ter nujna naša vztrajnost, želja da se osvobodimo ter zaupanje.

Vsi se lahko ozdravimo karmičnih bolezni. Vendar za njih moramo vložiti trud in željo. Ne le, da z ozdravljeno karmo postanemo nato ozdravljeni bolezni vendar tudi osvobojeni od globine trpljenja v nas.

Zdravljenje karmičnih bolezni s 4 orodji za samozdravljenje

Osebna astro-posebna pomoč za osebno bolezen