Kaj razrešujemo za polno luno v Raku? 30.12.2020

Rešujemo MANJVREDNOST

Polna luna v Raku želi, da razkriješ in ozdraviš svojo skrito blokado manjvrednosti. Venera in Neptun v izzivu ti pomagata videti tokrat skozi rožnata očala ter spregledati kje deluješ v manjvrednosti in so delovali enako vsi tvoji predniki.

Poglejva kako se ta manjvrednost skozi tebe obnaša? Lahko, da se preveč trudiš ob starših. Zaradi manjvrednosti se preveč dokazuješ ali preveč govoriš v socialnem življenju. Morda postavljaš nizke cene v prodaji. Delaš nekaj kar ne maraš. Se pretvarjaš, da nisi prizadet-a. Se podrejaš partnerju/partnerki zaradi denarja. Dovoliš nespoštovanja in jih ne ustaviš pri delu itd. Vse to in še mnogo več je izražena manjvrednost.

Kaj se zgodi, ko neguješ svojo iluzijsko rano manjvrednosti v sebi? Nisi spoštovan-a, ne veš kdo si ti, ne moreš manifestirati obilja, nihče ti ne želi izdelkov plačati po redni ceni, privlačiš neiskrena prijateljstva/partnerstva, starši vdirajo v tvojo zasebno življenje, blokiraš si tvoje želje in sposobnosti ter še mnogo več.

Vendar vedi, da tej manjvrednosti lahko prideš v popolnosti do dna. Z astrološkim vpogledom v tvojo osebno kartovidim točno na katerem področju deluje tvoja manjvrednost. Predam ti kaj ti manjvrednost blokira. Kot tudi kaj ti bo ob razrešitvi odprla. In še več, naučim te kako jo lahko dokončno razrešiš ter se odpreš vrednostnemu sebi ter vrednemu življenju.

Astrološka pomoč za MANJVREDNOST

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja