Kaj početi v času v izolacije? – CoronaVirus

Se v tem času soočate z dolgočasjem in ne veste kaj bi počeli? Iščete načine, da bi si popestrili svoje dneve ter komaj čakate, da se izolacija zaključi? Ali veste, da izolacije nosijo veliko prednosti ter pomembnosti? Ali veste, da nestrpnost zaključevanja izolacije lahko le-to podaljša?

Ste se kdaj spraševali ne le kaj početi v tem času “dolgočasja” temveč “Kaj je moj namen ta trenutek na Zemlji?” Zakaj se mi je zunanje življenje ustavilo? Kaj ta trenutek želi življenje od mene? Si vedel-a, da nosi ta trenutek osame namen, da razkrivaš sebe ter predelaš strahove? Si vedel-a, da je sedaj odličen čas za odkrivanje individualne kreativnosti, ki jo nosite v sebi? Si vedel-a, da se v tebi nahaja Levja kreativnost, ki te kliče, da se z njo spoznaš?

Mnogo ljudi vas ne uživa v svojem delu, ne veste kaj bi počeli. Kot tudi mnogo vas ne zna priti do svoje kreativnosti, ki je največja moč izraznosti. Pa veste zakaj ne znate priti? Iz razloga, ker ste ujeti v strahovih katere vam je CoronaVirus sedaj prebudila. Predelovanje le-teh ponuja odpiranje individualni kreativnosti, ki je izjemna v obliki Levje energije ter posebna zaradi Vodnarjeve izraznosti v vas.

Ali veste, da poznamo ogromno načinov kreativnosti? Ali veste, da kreativnost sega skozi različne kanale naše resnice kot je na primer…kreativno pogovarjanje s človekom, kreativno pisanje, kreativna pomoč sočloveku, kreativno izražanje svoje resnice, kreativna organizacija, kreativno dekoriranje, kreativno energetsko zdravljenje…Vprašanje pa je kakšna kreativnost želi sedaj priti skozi tebe. Ste se morda vprašali kaj si vi oz. vaša duša resnično želi početi? Pomislite kaj že dolgo niste počeli in ste včasih uživali. Pomislite kam vas srce vleče kajti Levja energija je tista, ki ji je potrebno sedaj slediti.

Naj vam podam še dodatno smernico. Ta kreativnost, ki se želi skozi vas preliti je predvsem ženstvena. To velja tudi za moški spol. Kaj pomeni pravzaprav ženstvena energija? To je najbolj čuten in nežen del na naši srčni ter grleni čakri, ki se želi izražati skozi nas. Kar pomeni, da nas kliče k ustvarjanju nečesa kar s srcem radi delamo ali izražamo in ob tem ne čutimo upora. Ali veste, da ženstvena energija rada kuha, peča, piše s sočutjem, govori vzpodbujajoče, rada dela z rokami kot je pleska, barva, igra instrument, poje, posluša glasbo, je intuitivno sposobna….Ste se našli kje v tej smeri? Če se niste se vprašajte vsaki dan: “Kaj želiš življenje od mene?” Jaz vedno vprašam vodnike in nato poslušam svoje čutenje, ki me popelje do kreiranja zaradi česar izolacija zame ne igra nobene razlike.

Ste vedeli, da se je z včerajšnjim potresom prizemljila ženstvena energija? Da, prišla je na Zemljo. To je višja energija, ki nam želi pomagati, da spoznamo sebe v globino, se soočimo s sabo ter odkrijemo najbolj kreativne izraznosti naše lastne resnice. Prisluhnite danes najprej tišini tako, da se ji predate. Usmerite pozornost v opazovanje vašega dihanja za 10 min in nato se vprašajte: “Kaj želiš življenje od mene, da ozdravim/odkrijem/razkrijem/počnem…?” Nikoli pa ne pozabite krepiti svojo notranjost z vstopi v svojo globino saj boste navodila lažje slišali ter uspeli vstopiti v svojo levjo kreativnost, ki je izjemno posebna ter unikatna. Ne bo vam nikoli več dolgčas pa, če se cel svet ustavi za večno.

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen.