Kaj je dobro vedeti, ko pričneš meditirati

Najpomembnejše je, da ozavestiš bistvo meditacije – da sprejemaš vse kar se tisti trenutek dogaja. Ne poizkušaš doseči mirnost ali globoko stanje v meditaciji ampak se odpreš zdravljenju in vsemu občutenju, ki se dogaja med meditiranjem. Meditacija, ki jo priporočam je zdravilna meditacija. Kar pomeni, da zdravi najprej energetski raven, ki pa aktivira različna čustvena zdravljenja, fizične simptome, občutenja različnih vibracij in deluje na večih ravenih naše notranjosti. To tudi pomeni, da se med meditacijo lahko prebudijo v nas čustva, nemirnosti, živčnost, jeza, močna stimulacija misli ipd.

Zato je pomembno dovoliti vsem čustvom in mislim, da obstajajo ampak hkrati slediti vodenju v meditaciji. Tako sprejemaš energetsko zdravljenje, ki je najboljše za ta trenutek.

Doseganje notranjega miru med meditiranjem

Mnogi želijo doseči med meditiranjem globoki mir, občutiti nesebično ljubezen, stanje brez misli ipd. Vendar pomembno je pustiti, da zdravilna meditacija opravlja energetsko zdravljenje naše preteklosti, ki pa nas sčasoma privede do vseh želenih občutkov – miru, radosti, ljubezni in stanja globine sebe. Vse te globine naših dimenzij se prebudijo same od sebe, ko nastane dovolj zavednega prostora v nas.

Dokler nosimo v sebi čustvene globoke bolečine preteklosti v sebi, ne moremo prodreti do želenih občutkov. Zato je pomembno, da se prepustimo postopku meditacije, ki pa v nas s časoma prebudi globino miru ter vsa občutenje, ki so nadnaravno lepa in jih je nemogoče opisati z besedami.

Odpri se meditaciji brez zahtevkov oz. želje da dosežeš določeno stanje ampak se potopi v vsako meditacijo brez pričakovanj. Tako lahko doživiš izjemne očbčutke, globoka in močna zdravljenja, prejmeš intuitivna sporočila ipd.

Zdravilna meditacija, ki odpre ter uravna tvoje energijske centre – čakre >>