Znižano

Vse kar moraš vedeti za uspešno meditiranje

38.80 35.00

V paket sem združila 3 E-knjige v katerih vam predam vse za uspešno meditiranje na Zdravilno meditacijo, ki odpira ter uravna naše čakre. V njih sem zapisala vse bogate izkušnje ter znanje, ki sem jih pridobila v zadnjih 6 letih rednega meditiranja. Ravno tako knjige zajemajo praktična navodila ter nasvete, ki so mi pomagali uspešno ter učinkovito meditirati.

Veliko strank mi pravi, da imajo velik problem, ker se jim med meditiranjem aktivirajo misli še močneje. Mučijo se ustaviti te misli, doseči notranji mir in ker so neuspešni, izgubijo voljo za meditiranje. Ravno takšne in še druge težave meditiranja v e-knjigah izpostavim, obrazložim kaj se med meditiranjem dogaja ter podam rešitve. Z branjem vseh 3 knjig boste spoznali kako meditiranje ne potrebuje biti težko kot tudi kako pristopiti izzivom kot so v tem primeru stimulativne misli.

V mojih e-knjigah boste prejeli vse praktično, z zelo preprostimi nasveti te zanimivimi informacijami. Dotaknem se začetniških navodil za meditiranje, izpostavim težave in rešitve meditiranja ter predam vse izkušnje ter nasvete s kundalini energijo.

Vsaka posamična e-knjiga je nastala v različnih obdobjih mojega rednega meditiranja na Zdravilno meditacijo. Združitev vseh treh pa vsebuje vse kar potrebujete vedeti za uspešno meditiranje.

E-knjige prejmete na svoj e-mail naslov: ob prejetem plačilu (knjige so zlahka prenosljive na katerokoli napravo)
Avtorica:
Suzana T.
Naslovi E-knjig in št. strani:
Modrosti meditiranja:
15 strani
– Kundalini: 5 strani
– Koristni nasveti o meditiranju: 8 strani

 

Kategoriji: ,