Prizemljevanje za reševanje tvojih težav / Orodje II.

50.00

Prizemljevanje je drugo orodje, ki ti ga priporočam za vsakodnevno uporabo. Z rednim prizemljevanjem boš lažje ujel-a svoje vzorce, hitreje prepoznal-a kje moraš postaviti meje kot tudi kje greš predaleč. Svoje negativne misli boš bolje slišal-a in tudi imel-a moč se ločiti od njih. Ravno tako boš z meseci ter leti pričel-a postajati bolj stabilna/stabilen ter posledično hitreje prišla/prišel do rešitev.

Z rednim prizemljevanjem um ne bo imel več moči nad tabo. Temveč boš imel-a dovolj zavedne stabilnosti, da se naučiš operirati z umom ti. Zaradi česar te neprijetni dogodki ne bodo več spravljali v stres.

Vsa področja tvojega življenja bodo začela dobivati več stabilnosti in zrelosti. Zaradi česar boš zmogel/zmogla storiti korake dalje. Kot tudi življenje ti bo prižgalo zeleno luč na področjih, ki so bila poprej blokirana. Karma se bo razrešila ter zaščita v fizičnem svetu se bo ustvarila. Seveda moraš za uspešno razrešitev karme uporabiti tudi orodje “Zdravilno meditacijo, ki uravnava ter odpre čakre”.

V avdio posnetku te vodim korak za korak ter te naučim globokega in uspešnega prizemljevanja.

Čas trajanje posnetka: 24 minut
Posnetek prejmeš na svoj e-mail naslov (zlahka se shrani na katero koli napravo).

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}