Povezovanje s sabo za reševanje tvojih težav / Orodje III.

50.00

Povezovanje s sabo je moje tretje orodje s pomočjo katerega sem 3 leta vsaki dan zdravila težave in bolezni. Po treh letih pa se je ta vaja zlila v naravno stanje z mano.

To orodje sem pričela najprej uporabljati za umirjanje svojega nemirnega uma in tako prišla do prvih občutenj brez stresa. Povezala sem se s sabo kjer v trenutku brez misli ni bilo težav, nemiru, strahov. Začutila sem neverjetni popolni mir v sebi in posledično ozavestila, da mi bo ta vaja pomagala pri mnogih stresnih situacijah.

Najprej sem vajo uporabljala kot vsakodnevno rutino, tudi po trikrat na dan. Ko sem jo osvojila, pa sem jo pričela uporabljati v trenutku, ko se je prebudila anksioznost, ko me je postalo strah, ko se misli niso mogle umiriti in, ko sem izgubila nadzor nad sabo. Še posebej sem se vaje poslužila, ko so nastopili občutki depresije, neizhodnosti ter strahov pred prihodnostjo. Vsakič me vaja pomiri.

Z leti sem to vajo začela kot naravno stanje čutiti v sebi. Vibracija na prsnem košu se prebudi, čutim sebe, čutim svoje želje, čutim več sreče in čutim kaj si moje srce resnično želim. To orodje mi je pomagalo zliti se s čutenjem zaradi česar so se mi področja življenja zunanje končno pričela spreminjati, pljučni rak pa uspešno iz notanjosti zdraviti.

To vajo sem nato posnela v avdio obliki in jo delim z vami.

Čas trajanja: 31 min

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}