Akcija!

Povezovanje s sabo

15.00

 

Čas trajanja: 31 min;
Avdio voden posnetek: avdio oblika;

Opis

“Povezovanje s sabo” je izjemna vaja, ki sem jo uporabljala na pričetku kar trikrat na dan. Že v prvem izvajanju vaje sem občutila vibracijo v moji dlani. Ta vibracija me je zelo šokirala in navdušila. Nikoli v jo poprej nisem občutila ali doživela. Niti nisem vedela, da obstaja v meni takšna velika živost. Nisem se mogla načuditi kaj se nahaja v meni. In v tistem trenutku sem ozavestila, da mi bo ta živost prinesla veliko spremembo v mojem življenju. Imela sem prav. S to živostjo, se je moje življenje resnično pričelo spreminjati. Jaz pa sem pričela postajati bolj svobodna, srečna, ljubeča, odprta in sproščena v življenju.

Ta vaja pa mi je pripeljala še nekaj. Ob rednem izvajanju, sem začela čutiti stanje brez misli. Strah je pričel izginjati in stres umirjati med vajo. Vsakič, ko je nastopil večji stres ali nemir, tudi žalost, jeza, krivda, zamere sem se poslužila vaje “Povezovanje s sabo”. Takoj me je potegnila vstran od skrbi, dram, paranoj ter neverjetno zlila z mirnostjo v sebi. Odkrila sem, da ta vaja zdravi ter pomirja in je eno glavnih orodij s pomočjo katerega sem se lahko ločila od težkih situacij skozi dan. Predvsem od stresnih trenutkov. Zato jo delim tudi s tabo.

S pomočjo rednega izvajanja vaje “Povezovanje s sabo” lahko premagaš katere koli strahove. Ko te prične kaj skrbeti, se morda misli ne morejo umiri ali pa se ti prebudijo nemirna čustva potem zagrabi to vajo in jo izvedi v tistem momentu. Pomagala ti bo premagovati težke dni ter te zasidrati v tvoj notranji mir kjer se povežeš s sabo in svojim srcem. Tako se zasidraš v trenutek zdaj kjer se zdraviš ter spreminjaš svoje stresne situacije v mirne.

Skozi avdio posnetek te popeljem do umirjenega uma, stanja brez misli in občutkov povezanosti s sabo. Vaja aktivira samozdravljenje trpljenja, ti pomaga umiriti najbolj stresne trenutke, umiriti misli strahove, te usmeri vase in aktivira srčno samozdravljenje.

Če iščeš način kako se umiriti, kaj storiti v trenutku stresa, kako zaspati ali pa iščeš pot do spremembe, potem zagrabi to orodje, ki ti bo skozi redno izvajanje pripeljalo mir v tebi in zunaj tebe.