Osredotočanje nase za reševanje tvojih težav – Orodje IV

50.00

 

V avdio posnetku te naučim kako uporabiš svoja čutila za zmanjševanje stresa skozi dan. Osredotočanje na čutila skozi dan ti bo pomagalo, da se zliješ v trenutek zdaj skozi katerega se stres vedno v popolnosti izniči. Vsako čutilo, ko ga uporabiš z osredotočenostjo, te usmeri v notranjost telesa, poveča zavedanje, zaradi česar se okrepi intenzivnost zavedanja trenutka zdaj skozi tebe. V trenutku, ko izvedeš katero koli vajo, ki jo opisujem v posnetku, boš doživel-a stanje brez misli. Stanje brez ene same misli, pa je stanje notranjega miru. Pa četudi se notranji mir za začetek prebudi za eno sekundo.

V trenutku, ko pričneš izvajati vaje s čutili, začneš tudi bolje čutiti sebe. Nisi več v prihodnosti, niti v preteklosti temveč ti čutila pomagajo umiriti nemiren um ob vsakodnevnih obveznostih ter opravilih. Tvoji dnevi ne bodo več naporni in stresni. Kakršne koli časovne stiske pa bodo pričele izginjati. Saj se boš s pomočjo vaj, ki jih tudi opisujem na primeru, zlil-a s tokom življenja.

Ta avdio posnetek z vodenimi vajami je tudi pomemben in priporočljiv zate, če imaš težave z želodcem, se morda težko skoncentriraš ali pa se soočaš z impulzivnim prehranjevanjem, ne uživaš v kuhanju in drugih dnevnih opravilih, med službo si v konstantnem stresu, ne znaš biti sam-a, nenehno razmišljaš ali pa te je strah prihodnosti…

Avdio posnetek vsebuje korak za korakom učenje kako uporabiš svoja čutila za izničevanje stresa. Posnetek pa je “obarvan” tudi s konkretnimi primeri vaj, ki jih lahko pričneš izvajati že danes. Vaje niso težke, v kolikor se nahaja izziv v konstantnosti izvajanja. Večja kot je konstantnost, manj bo stresa v tvojem življenju in večja živost se bo prebudila skozi tebe.

Čas trajanje posnetka: 21 min
Avdio posnetek vodi: Suzana T.
Posnetek prejmeš v: digitalni obliki na e-mail naslov;

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}